Filters opslaan

Bito

0 producten
Sorteer op

Geen producten gevonden

Op dit moment zijn er geen producten gevonden in deze categorie. Kom op een later moment terug of bekijk ons volledige assortiment.

Bito

Hoe een in 1845 opgericht bedrijf gericht op juwelen en beslag artikelen, kan uitgroeien in een wereldspeler met een focus op opslagtechniek? Een paar heel goede beslissen, slimme koppen en uiteraard, kwalitatief uitstekende opslag spullen! Bito biedt uitstekende uitkomsten voor iedere magazijn uitbreiding. Het merk durft grenzen te verleggen; zo gingen zij als eerste in hun sector de online verkoop in. Bij StellingStunt bieden wij graag de producten van dit mooie merk aan, van kleine magazijnbakken tot heavy duty bakken. De Bito bakken passen uiteraard als geen ander in een Bito stelling, desalniettemin zijn de bakken van Bito ook goed te gebruiken in uw huidige stelling! Bent u benieuwd naar de magazijnbakken van Bito? Bekijk dan snel onze webshop!

 

Hoe komen magazijnbakken goed van pas?

Magazijnbakken zijn eigenlijk een kleiner onderdeel van één groot proces; magazijn optimalisatie. Via StellingStunt vindt u de meest efficiënte en flexibele producten, zoals een Bito draagarmstelling, die u een goed stapje op weg kunnen helpen in het praktisch inrichten van uw magazijn. Met de producten van Stellingstunt kunt u simpelweg meer meters in uw magazijn gebruiken voor de opslag van goederen; wat wilt u nog meer? De magazijnbakken van Bito kunnen gebruikt worden in de stellingen in uw magazijn; hier passen lichtere maar ook zeker zwaardere producten in!

 

Kwaliteit en veiligheid

Wanneer u Bito wil kopen, of wilt profiteren van de gemakken door de aanschaf van producten van een ander merk bij StellingStunt, mag u ervan uitgaan dat u kwaliteit in handen krijgt. Onze producten zijn een goede investering; u betaalt niet te veel voor goed materiaal en de producten gaan erg lang mee. Daarnaast zijn al onze producten uitvoerig gecontroleerd en gecheckt; veiligheid staat immers hoog in het vaandel! 

 

Bito via StellingStunt

De producten van Bito kunnen uw magazijn binnen no time tot een hoger level brengen; uitbreiding van de opslag met magazijnbakken of stellingen. Bent u inderdaad op zoek naar zulke hoogwaardige kwaliteitsproducten? Bekijk dan snel de Bito mogelijkheden via onze website! Uiteraard helpen wij u zo goed mogelijk verder wanneer u vragen heeft over één van de producten, of graag advies wil ontvangen. U kunt altijd contact opnemen met één van onze specialisten. Dit kan via ons contactformulier, door een e-mail naar [email protected] te sturen of telefonisch via +31 (0)844 795 084.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »