Filters opslaan

Dexion

0 producten
Sorteer op

Geen producten gevonden

Op dit moment zijn er geen producten gevonden in deze categorie. Kom op een later moment terug of bekijk ons volledige assortiment.

Dexion

Dexion – wat in het Oud-Grieks eigenlijk ‘recht’ betekent – kende vanaf den beginne een dappere start; de oprichter ontwikkelde tegen 1947 de ‘Dexion-Slotted-Angle’, een basis vermogen die qua structuur sterker was dan hout. Hiermee was de eerste verstelbare Dexion magazijnstelling geboren en het tekende ook de start van de andere stellingen die het merk onder haar naam heeft uitgebracht. Dexion is een grote speler in haar producten, zo werden de producten van het merk de vorige eeuw zelfs gebruikt voor de aanleg van een olympisch stadion! Dit kenmerkt maar weer hoe sterk de magazijn producten van Dexion zijn! Ben je benieuwd of de producten van Dexion jouw magazijn nét dat stukje extra kunnen geven? Bekijk snel de mogelijkheden via onze website!

 

Dexion stellingen, wat is het voordeel?

Dexion stellingen kunnen als geen ander gebruikt worden voor efficiënte magazijninrichting. Wanneer u de producten van Dexion aanschaft, weet u zeker dat u uw magazijn naar een hoger level zal tillen; u zal meer ruimte voor de opslag van goederen creëren en het laden en lossen van uw producten zal op een makkelijkere manier gaan. De stellingen van het merk gaan uiteraard hand in hand met uitmuntende kwaliteit en derhalve het antwoord op uw magazijninrichting!

 

Dexion palletstelling

Wanneer u via StellingStunt op zoek gaat naar de kwalitatief uitstekende producten van Dexion, zal u al snel landen op Restpartij Palletstelling. Binnen deze restpartij vindt u 4 staanders en 12 liggers; een alles-in-een pakket wanneer u op zoek bent naar een manier om uw magazijn of opslag te optimaliseren. De producten worden via onze website worden aangeboden tegen een lage prijs; bij aanschaf weet u dus dat het een goede investering zal zijn. Wilt u graag advies over de aanschaf van één van onze producten? Onze StellingStunters bieden u graag raad!

 

Dexion via StellingStunt

Dexion is niet weg te denken van de magazijnopslag markt; bij StellingStunt zijn we blij dat het de producten mogen aanbieden. De producten op onze website zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en uiteraard gaan deze producten gepaard met goede service. Wij helpen u waar mogelijk! Heeft u vragen, of neemt u om een andere reden graag contact met ons op? Advies nodig? U mag daarvoor uiteraard het contactformulier op de website invullen, of mailen via [email protected]. Liever telefonisch? Dat kan, via +31 (0)844 795 084!