Filters opslaan

Vlonders

1 product
Sorteer op

Vlonders

Efficiëntie en veiligheid staan waarschijnlijk voorop in uw magazijn. Wellicht herkent u het probleem van pallets die verschuiven in uw palletstelling en hierdoor soms zelfs uit de stelling dreigen te vallen. Vlonders zijn hiervoor een veilige, simpele en tevens betaalbare oplossing. Bij Stellingstunt bieden we diverse vlonders aan. Deze houten planken voorkomen valgevaar bij pallets en zijn daarnaast ook geschikt om losse materialen in een palletstelling op te slaan. Met de vlonders in uw stelling kunt u bijvoorbeeld dozen of bakken in uw palletstelling zetten voor opslag. Bij Stellingstunt vindt u diverse vlonders die u gemakkelijk online kunt bestellen!

Onze vlonders

Binnen ons assortiment vindt u diverse vlonders. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u kiest voor vlonders met de juiste afmeting. Kies uw gewenste afmeting zodat de vlonders op de juiste wijze in de palletstellingen van uw magazijn kunnen worden geplaatst. Hiermee creëert u een veilige ondergrond in uw stelling. Benieuwd om welke andere redenen er wordt gekozen voor vlonders? Wij hebben een aantal redenen voor het gebruik van vlonders in palletstellingen voor u op een rijtje gezet:

  • Veiligheid: pallets kunnen verschuiven
  • Kleinere pallets zijn niet altijd geschikt om te plaatsen in de magazijnstelling
  • Losse goederen kunnen niet in uw magazijnstelling geplaatst worden zonder een vlonder

Met de diverse vlonders van Stellingstunt benut u de ruimte van uw magazijnstelling optimaal én veilig. Door de vlonder op de juiste manier in de stelling te plaatsen ontstaat er een veilige ondergrond waar diverse goederen in verschillende afmetingen kunnen worden opgeslagen. Daarnaast kunt u hier nu ook losse goederen kwijt. Door gebruik te maken van de vlonders benut u de ruimte van uw magazijn optimaal.

Online vlonders bestellen bij Stellingstunt

Bent u overtuigd door de voordelen van het gebruik van vlonders? Bij Stellingstunt hebben we diverse vlonders op voorraad. Deze verschillende vlonders zijn gemakkelijk online bij ons te bestellen. Let bij het bestellen van uw gewenste vlonders goed op de afmetingen, zo bent u ervan verzekerd dat de vlonders goed binnen uw stellingen passen. Wenst u voorafgaande aan uw bestelling meer informatie over de verschillende vlonders, passend advies of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over de diverse vlonders voor de palletstellingen in uw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]