Inrijstelling

1 product
Sorteer op

Inrijstelling

Met een inrijstelling kopen maak je een perfecte keuze; met het gebruik van een inrijstelling maak je maximaal gebruik van zowel de oppervlakte als van de hoogte van jouw magazijn. Deze soort stelling van Stellingstunt maakt een compacte opslag van pallets boven én naast elkaar mogelijk. Het personeel van jouw magazijn kan in de opslag kanalen rijden met de heftruck en op deze wijze zowel blok- als europallets in de stellingen plaatsen. De stelling wordt voornamelijk gebruikt voor de opslag van grote hoeveelheden van hetzelfde product, voor drukgevoelige en onstabiele goederen en daarnaast voor artikelen met een lage overslag. Wil je in jouw magazijn ook gebruik maken van deze soort stelling en een inrijstelling kopen bij StellingStunt? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies.

Gebruik van een inrijstelling

Hierboven noemden we al even de term opslag kanalen. Middels een heftruck worden de producten in de kanalen gereden. Het laden van de goederen gebeurt bij een inrijstelling meestal aan één zijde van de installatie. Volgens het Lifo-principe, Lifo staat voor last-in-first-out, wordt de pallet die als laatst is opgeslagen in de stelling er als eerste weer uit genomen. Hierbij worden veel pallets met dezelfde goederen opgeslagen, waardoor je geen directe toegang nodig heeft tot een bepaalde pallet.

Voordelen van een inrijstelling kopen

Benieuwd wat precies de voordelen zijn wanneer u gebruik maakt van inrijstellingen? Wij hebben een aantal redenen voor het gebruik van een inrijstelling in uw magazijn op een rijtje gezet:

  • Maximaliseert opslagcapaciteit: inrijstellingen maximaliseren de opslagcapaciteit door gebruik te maken van de volledige hoogte en diepte van het magazijn, wat vooral gunstig is voor bulkopslag.
  • Geschikt voor producten met houdbaarheidsdata: inrijstellingen zijn ideaal voor de opslag van producten met houdbaarheidsdata zoals voedsel en drank, omdat ze zorgen voor een FIFO (First In, First Out) opslagsysteem.
  • Efficiënte verwerking van grote hoeveelheden van dezelfde SKU: dankzij het inrijconcept kunnen grote hoeveelheden van dezelfde SKU snel en efficiënt worden opgeslagen en opgehaald, waardoor de doorvoersnelheid wordt verhoogd.

Met de inrijstelling van Stellingstunt benut je de ruimte van jouw magazijnstelling optimaal én veilig.

Inrijstelling kopen bij Stellingstunt

Ben je overtuigd door de verschillende voordelen die erbij komen kijken wanneer je een inrijstelling gebruikt en wil je een inrijstelling kopen? Wij informeren je graag goed over een inrijstelling kopen en natuurlijk over de verschillende soorten in ons assortiment. De inrijstellingen zijn enkel beschikbaar op aanvraag, neem daarom gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected].

Veelgestelde vragen

Een inrijstelling is een stelling die gebruikt kan worden voor de optimalisatie van de opslag van goederen in een magazijn, garage of andere gewenste ruimte. Door het gebruik van een inrijstelling wordt het mogelijk gemaakt om pallets met goederen boven én onder elkaar te plaatsen. De naam inrijstelling komt voort uit het vermogen om de pallet middels een heftruck uit de stelling te halen. Inrijstellingen worden voornamelijk gebruikt voor de opslag van grote hoeveelheden van hetzelfde product. Bij een inrijstelling gebeurt het laden en lossen voornamelijk vanaf één zijde; de andere zijde staat vaak tegen een muur aan geplaatst. Doordat een inrijstelling de hoogte in gaat, hoeft er minder grondoppervlak gebruikt te worden om goederen op te slaan en is opslag optimalisatie mogelijk.

De keuze voor een inrijstelling wordt voornamelijk gemaakt wanneer men ernaar streeft de producten – zoals bijvoorbeeld goederen of materialen voor opslag – zo efficiënt mogelijk te bergen. Inrijstellingen komen meestal voor in werkruimtes, garages en magazijnen. Door het gebruik van een inrijstellingen worden de gangpaden tussen stellingen tot een minimum teruggebracht, en een inrijstelling heeft capaciteit voor het opslaan van veel en zware goederen. Door het gebruik van een inrijstelling kunnen grond oppervlaktes aan opslag worden gereduceerd, waardoor opslagruimte wordt bespaard en er soms zelfs minder kosten voor eventuele huur komen kijken. Het gebruik van een inrijstelling gaat gepaard met de maximale benutting van de ruimte.

De kosten van een inrijstelling variëren. De prijs voor een inrijstelling is afhankelijk van de maat waarin de inrijstelling nodig is. Deze maten worden aangeduid met breedte, hoogte en diepte maten. Bij Stellingstunt vraagt u gemakkelijk een offerte aan, waarna er samen wordt gekeken naar de beste opties voor het gebruik van inrijstellingen op de gewenste plek. Stellingstunt staat voor een goede kwaliteit-prijs verhouding. Daarbij biedt Stellingstunt ook tweedehands inrijstellingen aan; scheelt uiteraard ook onderaan de streep. Voor een compleet overzicht van kosten, is het mogelijk om via de website een offerte aan te vragen.

De aanschaf van een inrijstelling bij Stellingstunt gaat simpelweg gepaard met een paar flinke voordelen. Uiteraard biedt een inrijstelling zelf al het een en ander aan voordelen, met stip op één de optimalisatie van de goederenopslag. Aanschaffen bij Stellingstunt gaat gepaard met grenzeloos gemak, overzichtelijke prijzen en uiteraard de beste kwaliteit én veiligheid. Alle stellingen van Stellingstunt zijn grondig gecheckt en gecontroleerd, alles om de veiligheid van werknemers en -gevers te kunnen waarborgen en garanderen. Stellingstunt geeft graag persoonlijk advies, en biedt het daarom ook aan om een offerte op te stellen. Bij Stellingstunt is een inrijstelling enkel beschikbaar op aanvraag, contact opnemen in plaats van het laten opstellen van een offerte is daarom uiteraard ook mogelijk!