Filters opslaan

Inrijstelling

1 product
Sorteer op

Inrijstelling

Met een inrijstelling maakt u maximaal gebruik van zowel uw oppervlakte als van de hoogte van uw magazijn. De inrijstelling van Stellingstunt maakt een compacte opslag van pallets boven én naast elkaar mogelijk. Uw personeel kan in de opslag kanalen rijden met de heftruck en op deze wijze zowel blok- als europallets in de stellingen plaatsen. De inrijstelling wordt voornamelijk gebruikt voor de opslag van grote hoeveelheden van hetzelfde product, voor drukgevoelige en onstabiele goederen en daarnaast voor artikelen met een lage overslag. Wilt u in uw magazijn ook gebruikt maken van de inrijstelling? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies.

Gebruik van een inrijstelling

Hierboven noemden we al even de term opslag kanalen. Middels een heftruck worden de producten in de kanalen gereden. Het laden van de goederen gebeurt bij een inrijstelling meestal aan één zijde van de installatie. Volgens het Lifo-principe, Lifo staat voor last-in-first-out, wordt de pallet die als laatst is opgeslagen in de stelling er als eerste weer uit genomen. Hierbij worden dus veel pallets met dezelfde goederen opgeslagen, zodat u geen directe toegang nodig heeft tot een bepaalde pallet.

Voordelen van een inrijstelling

Benieuwd wat precies de voordelen zijn wanneer u gebruik maakt van inrijstellingen? Wij hebben een aantal redenen voor het gebruik van een inrijstelling in uw magazijn op een rijtje gezet:

  • Maximale benutting van de ruimte in uw magazijn
  • Schadevrije en veilige opslag van uw goederen
  • Kostenefficiënt: kostbare opslag, waardoor u dure opslagruimte bespaart
  • De gangpaden tussen de stellingen worden tot een minimum teruggebracht
  • Optimale controle van in- en uitgaande goederen

Met de inrijstelling van Stellingstunt benut u de ruimte van uw magazijnstelling optimaal én veilig. Door gebruik te maken van een inrijstelling benut u de ruimte zowel in de oppervlakte als in de hoogte optimaal.

Inrijstelling bestellen bij Stellingstunt

Bent u overtuigd door de voordelen van het gebruik van een inrijstelling? Wij informeren u graag goed over de diverse stellingen voor in uw magazijn. Een inrijstelling is enkel beschikbaar op aanvraag, neem daarom gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]

Veelgestelde vragen

Een inrijstelling is een stelling die gebruikt kan worden voor de optimalisatie van de opslag van goederen in een magazijn, garage of andere gewenste ruimte. Door het gebruik van een inrijstelling wordt het mogelijk gemaakt om pallets met goederen boven én onder elkaar te plaatsen. De naam inrijstelling komt voort uit het vermogen om de pallet middels een heftruck uit de stelling te halen. Inrijstellingen worden voornamelijk gebruikt voor de opslag van grote hoeveelheden van hetzelfde product. Bij een inrijstelling gebeurt het laden en lossen voornamelijk vanaf één zijde; de andere zijde staat vaak tegen een muur aan geplaatst. Doordat een inrijstelling de hoogte in gaat, hoeft er minder grondoppervlak gebruikt te worden om goederen op te slaan en is opslag optimalisatie mogelijk.

De keuze voor een inrijstelling wordt voornamelijk gemaakt wanneer men ernaar streeft de producten – zoals bijvoorbeeld goederen of materialen voor opslag – zo efficiënt mogelijk te bergen. Inrijstellingen komen meestal voor in werkruimtes, garages en magazijnen. Door het gebruik van een inrijstellingen worden de gangpaden tussen stellingen tot een minimum teruggebracht, en een inrijstelling heeft capaciteit voor het opslaan van veel en zware goederen. Door het gebruik van een inrijstelling kunnen grond oppervlaktes aan opslag worden gereduceerd, waardoor opslagruimte wordt bespaard en er soms zelfs minder kosten voor eventuele huur komen kijken. Het gebruik van een inrijstelling gaat gepaard met de maximale benutting van de ruimte.

De kosten van een inrijstelling variëren. De prijs voor een inrijstelling is afhankelijk van de maat waarin de inrijstelling nodig is. Deze maten worden aangeduid met breedte, hoogte en diepte maten. Bij Stellingstunt vraagt u gemakkelijk een offerte aan, waarna er samen wordt gekeken naar de beste opties voor het gebruik van inrijstellingen op de gewenste plek. Stellingstunt staat voor een goede kwaliteit-prijs verhouding. Daarbij biedt Stellingstunt ook tweedehands inrijstellingen aan; scheelt uiteraard ook onderaan de streep. Voor een compleet overzicht van kosten, is het mogelijk om via de website een offerte aan te vragen.

De aanschaf van een inrijstelling bij Stellingstunt gaat simpelweg gepaard met een paar flinke voordelen. Uiteraard biedt een inrijstelling zelf al het een en ander aan voordelen, met stip op één de optimalisatie van de goederenopslag. Aanschaffen bij Stellingstunt gaat gepaard met grenzeloos gemak, overzichtelijke prijzen en uiteraard de beste kwaliteit én veiligheid. Alle stellingen van Stellingstunt zijn grondig gecheckt en gecontroleerd, alles om de veiligheid van werknemers en -gevers te kunnen waarborgen en garanderen. Stellingstunt geeft graag persoonlijk advies, en biedt het daarom ook aan om een offerte op te stellen. Bij Stellingstunt is een inrijstelling enkel beschikbaar op aanvraag, contact opnemen in plaats van het laten opstellen van een offerte is daarom uiteraard ook mogelijk!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »