Filters opslaan

Inrijstelling

1 product
Sorteer op

Inrijstelling

Met een inrijstelling maakt u maximaal gebruik van zowel uw oppervlakte als van de hoogte van uw magazijn. De inrijstelling van Stellingstunt maakt een compacte opslag van pallets boven én naast elkaar mogelijk. Uw personeel kan in de opslag kanalen rijden met de heftruck en op deze wijze zowel blok- als europallets in de stellingen plaatsen. De inrijstelling wordt voornamelijk gebruikt voor de opslag van grote hoeveelheden van hetzelfde product, voor drukgevoelige en onstabiele goederen en daarnaast voor artikelen met een lage overslag. Wilt u in uw magazijn ook gebruikt maken van de inrijstelling? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies.

Gebruik van een inrijstelling

Hierboven noemden we al even de term opslag kanalen. Middels een heftruck worden de producten in de kanalen gereden. Het laden van de goederen gebeurt bij een inrijstelling meestal aan één zijde van de installatie. Volgens het Lifo-principe, Lifo staat voor last-in-first-out, wordt de pallet die als laatst is opgeslagen in de stelling er als eerste weer uit genomen. Hierbij worden dus veel pallets met dezelfde goederen opgeslagen, zodat u geen directe toegang nodig heeft tot een bepaalde pallet.

Voordelen van een inrijstelling

Benieuwd wat precies de voordelen zijn wanneer u gebruik maakt van inrijstellingen? Wij hebben een aantal redenen voor het gebruik van een inrijstelling in uw magazijn op een rijtje gezet:

  • Maximale benutting van de ruimte in uw magazijn
  • Schadevrije en veilige opslag van uw goederen
  • Kostenefficiënt: kostbare opslag, waardoor u dure opslagruimte bespaart
  • De gangpaden tussen de stellingen worden tot een minimum teruggebracht
  • Optimale controle van in- en uitgaande goederen
  •  

Met de inrijstelling van Stellingstunt benut u de ruimte van uw magazijnstelling optimaal én veilig. Door gebruik te maken van een inrijstelling benut u de ruimte zowel in de oppervlakte als in de hoogte optimaal.

Inrijstelling bestellen bij Stellingstunt

Bent u overtuigd door de voordelen van het gebruik van een inrijstelling? Wij informeren u graag goed over de diverse stellingen voor in uw magazijn. Een inrijstelling is enkel beschikbaar op aanvraag, neem daarom gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]