Filters opslaan

Draagarmstellingen

Bent u op zoek naar een geschikte stelling voor het opslaan van langgoed (zware lange goederen)? Bij StellingStunt vindt u diverse soorten en afmetingen. Deze zijn zeer geschikt om zware en lange goederen op te slaan.

72 producten
Sorteer op

Functie van draagarmstellingen

Draagarmstellingen worden gebruikt voor de opslag van allerlei soorten spullen, zoals bijvoorbeeld constructieonderdelen, gipsplaten, buizen, platen, pakketten hout en grote pallets. Het opslag oppervlak van een stelling als deze wordt niet onderbroken door jukken waardoor de producten goed toegankelijk zijn, dit zorgt ervoor dat lang materiaal goed kan worden opgeslagen. U kunt goederen gemakkelijk uit de stelling halen met een heftruck, reachtruck of zijlader. In plaats van legborden of vlonders maakt deze stelling gebruik van draagarmen. Deze zijn bevestigd aan de staanders. De modellen van deze soorten stellingen kunnen enkel- of dubbelzijdig zijn uitgevoerd.

Soorten draagarmstellingen

Bij StellingStunt bieden we allerlei verschillende stellingen aan waardoor u ervan verzekerd bent dat uw goederen veilig worden opgeborgen. De volgende varianten en vormen vindt u binnen onze webshop: • Licht: Voor goederen die handmatig geladen kunnen worden en niet zoveel belasting vragen kunt u kiezen voor lichte draagarmstellingen. Deze hebben een hoogte van 2 tot 2.5 meter. • Medium: Deze stellingen zijn ook geschikt om handmatige belading van zwaardere goederen. De hoogtes van deze stellingen variëren van 2,5 tot 3 meter. • Zwaar: Voor machine belading zijn er zware draagarmstellingen van 4 tot 6 meter. Voor de opslag van buismateriaal van lood, koper of ijzer of bijvoorbeeld pakketten hout.

Hoogte X breedte X diepte

Bij StellingStunt kunt u gemakkelijk uit verschillende hoogtes, breedtes en dieptes kiezen. Wij bieden verschillende hoogtes aan, en via de filteropties op de website komt u gemakkelijk bij uw gewenste hoogte uit. Qua verschillende dieptes heeft u de keuze uit 600, 800 of 1000 mm. Voor de breedte kunt u gemakkelijk kiezen tussen één meter hart op hart of anderhalf meter hart op hart (H.O.H.). Als u advies nodig heeft over welke maat het best geschikt is, of vragen van andere aard, kunt u natuurlijk gemakkelijk advies vragen via telefonisch contact.

Kwaliteit en veiligheid

Bij StellingStunt bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en veiligheid van de draagarmstelling. Beschadigingen zijn in ieder magazijn altijd zeer onwenselijk. De draagarmstellingen in ons assortiment zijn professioneel en neem bij twijfel altijd even contact met ons op. Wij zoeken uiteraard graag met u mee naar het perfecte exemplaar voor in uw magazijn.

Voordelen

Voor het opslaan van lange materialen en bundels zijn draagarmstellingen dus erg geschikt. Naast de kwaliteit en veiligheid zijn er nog een aantal voordelen die we graag voor u benoemen: • Gebruiksvriendelijk. U kunt uw opgeslagen materialen makkelijk bereiken. • Ruimtebesparend. U haalt het maximale uit uw beschikbare vierkante meters. • Flexibel. Draagarmstellingen zijn eenvoudig te monteren, demonteren en ook uit te breiden. • Kostenbesparend. Dankzij een draagarmstelling kunt u meer goederen per vierkante meter opslaan. Hierdoor dalen de opslagkosten voor goederen. • Gemakkelijk in onderhoud. Doordat de stellingen bestaan uit kolommen en draagarmen is de stelling zeer onderhoudsvriendelijk.

Bestel uw draagarmstelling online

Bent u overtuigd van de voordelen van een draagarmstelling en wilt u hier in uw magazijn ook gebruik van maken? Met de draagarmstellingen van StellingStunt richt u uw magazijn of werkplaats zo efficiënt mogelijk in. Voor vrijwel iedere situatie hebben wij een geschikte draagarmstelling of andere magazijnstelling binnen ons assortiment, zowel nieuwe als gebruikte draagarmstellingen. Een groot gedeelte van onze draagarmstellingen vindt u online, deze kunt u gemakkelijk bestellen. Wilt u van advies voorzien worden of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Met het gebruik van een draagarmstelling kan je onderdelen en goederen op een efficiënte manier opslaan. Bij een draagarmstelling wordt er gebruik gemaakt van draagarmen, waarbij het oppervlak om goederen op te slaan niet wordt onderbroken door jukken. Hierdoor kan er op een optimale manier gebruik gemaakt worden van een draagarmstelling, welke vaak tegen een muur van een werkruimte, garage of opslag worden geplaatst. Een draagarmstelling gaat de hoogte in, waardoor de opslag van goederen geoptimaliseerd kan worden. Draagarmstellingen zijn over het algemeen flexibel te monteren en bieden vrije toegankelijkheid voor de producten die opgeslagen zijn, doordat de stelling bestaat uit kolommen en draagarmen. De flexibiliteit van een draagarmstelling komt voort uit het gemak waarmee aanbouw vakken te monteren en te demonteren zijn, tegen de basisvakken van de draagarmstelling aan.

Bedrijven kiezen vaak voor het gebruiken van een draagarmstelling als ze hun bedrijfsvoorraad of goederen op een effectieve manier willen opslaan. Er is een verschil tussen zware en lichte draagarmstellingen, waarin de keuze afhangt van het materiaal dat opgeslagen dient te worden. Bij zwaardere producten wordt er, logischerwijs, gekozen voor een zware draagarmstelling; bij lichte producten vice versa. Het gebruik van een draagarmstelling biedt comfort in een werkruimte, garage of magazijn en draagt daarbij mee aan de optimalisatie van de opslag van producten.  Draagarmstellingen zijn bijvoorbeeld perfect inzetbaar voor het opslaan van lange buizen, platen of constructieonderdelen; en zorgen ervoor dat magazijninrichting erg flexibel, toegankelijk en efficiënt kan plaatsvinden. 

De prijzen van draagarmstellingen variëren en zijn afhankelijk van de maten van de draagarmstelling waarvoor gekozen wordt. Deze maten worden in de regel aangegeven door breedte, hoogte en diepte maten, en kunnen alle drie variëren. Zodoende zijn er veel verschillende soorten draagarmstellingen te vinden, en kan er dus altijd een passende draagarmstelling voor in een werkruimte, magazijn of garage gevonden worden. Naast de variërende prijzen voor de maten van de draagarmstellingen, bestaat er ook een verschil tussen de basis- en aanbouw keuken. Aanbouw vakken zijn vakken die tegen een basisvak aan geplaatst kunnen worden, deze aanbouw vakken zijn goedkoper dan de basisvakken van een draagarmstelling. Tot slot kan men kiezen voor gebruikte – tweedehands – draagarmstellingen, of nieuwe draagarmstellingen, waar uiteraard ook een verschil in prijs bij komt kijken.

Men kiest voor een dubbelzijdige draagarmstelling wanneer het gewenst is om de draagarmstelling van beide kanten te benaderen. Een dubbelzijdige draagarmstelling wordt – in tegenstelling tot een enkele draagarmstelling – niet tegen een muur aan geplaatst maar ervan af. Door dat de dubbelzijdige draagarmstelling niet tegen de muur aan geplaatst wordt, is de draagarmstelling van twee kanten toegankelijk, wat erg bevorderlijk kan zijn voor het picken van orders, het stallen van goederen en voor de administratie van de magazijnvoorraad. Voor de optimalisatie van de opslag van goederen is het, wanneer de ruimte het toelaat, uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van zowel dubbelzijdige als enkele draagarmstellingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »