Filters opslaan

Draagarmstellingen

Bent u op zoek naar een geschikte stelling voor het opslaan van langgoed (zware lange goederen)? Bij Stellingstunt vindt u diverse soorten en afmetingen draagarmstellingen. Deze zijn zeer geschikt om zware en lange goederen op te slaan.

72 producten
Sorteer op

Denk hierbij aan constructieonderdelen, gipsplaten, buizen, platen, pakketten hout en grote pallets. Het opslag oppervlak van een draagarmstelling wordt niet onderbroken door jukken waardoor de producten goed toegankelijk zijn, dit zorgt ervoor dat lang materiaal goed kan worden opgeslagen. U kunt goederen gemakkelijk uit de stelling halen met een heftruck, reachtruck of zijlader. In plaats van legborden of vlonders maakt deze stelling gebruik van draagarmen. Deze zijn bevestigd aan de staanders. De draagarmstellingen kunnen enkel- of dubbelzijdig zijn uitgevoerd.

Soorten draagarmstellingen

Bij Stellingstunt bieden we allerlei draagarmstellingen waardoor u ervan verzekerd bent dat uw goederen veilig worden opgeborgen. De volgende varianten vindt u binnen onze webshop:

  • Lichte draagarmstellingen. Voor goederen die handmatig geladen kunnen worden en niet zoveel belasting vragen kunt u kiezen voor lichte draagarmstellingen. Deze hebben een hoogte van 2 tot 2.5 meter.
  • Medium draagarmstellingen. Deze stellingen zijn ook geschikt om handmatige belading van zwaardere goederen. De hoogtes van deze stellingen variëren van 2,5 tot 3 meter.
  • Zware draagarmstellingen. Voor machine belading zijn er zware draagarmstellingen van 4 tot 6 meter. Voor de opslag van buismateriaal van lood, koper of ijzer of bijvoorbeeld pakketten hout.

Kwaliteit en veiligheid

Bij Stellingstunt bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en veiligheid van de draagarmstelling. Beschadigingen zijn in ieder magazijn altijd zeer onwenselijk. De draagarmstellingen in ons assortiment zijn professioneel en neem bij twijfel altijd even contact met ons op. We helpen u graag mee naar de juiste oplossing.

Voordelen draagarmstelling

Voor het opslaan van lange materialen en bundels zijn draagarmstellingen dus erg geschikt. Naast de kwaliteit en veiligheid zijn er nog een aantal voordelen die we graag voor u benoemen:

  • Gebruiksvriendelijk. Uw opgeslagen goederen bereikt u gemakkelijk.
  • Ruimtebesparend. U haalt het maximale uit uw beschikbare vierkante meters.
  • Flexibel. Draagarmstellingen zijn eenvoudig te monteren, demonteren en ook uit te breiden.
  • Kostenbesparend. Dankzij een draagarmstelling kunt u meer goederen per vierkante meter opslaan. Hierdoor dalen de opslagkosten voor goederen.
  • Gemakkelijk in onderhoud. Doordat de stellingen bestaan uit kolommen en draagarmen is de stelling zeer onderhoudsvriendelijk.

Bestel uw draagarmstelling online

Bent u overtuigd van de voordelen van een draagarmstelling en wilt u hier in het magazijn ook gebruik van maken? Met de draagarmstellingen van Stellingstunt richt u uw magazijn of werkplaats zo efficiënt mogelijk in. Voor vrijwel iedere situatie hebben wij een geschikte draagarmstelling binnen ons assortiment. Een groot gedeelte van onze draagarmstellingen vindt u online, deze kunt u gemakkelijk bestellen. Wilt u van advies voorzien worden of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!