Filters opslaan

Legbordstellingen

Bij StellingStunt vindt je diverse legbordstellingen in veel verschillende afmetingen. Bekijk ons aanbod en kies er een die het beste binnen jouw bedrijfspand of magazijn past. Zo kun je ook profiteren van de voordelen van een legbordstelling.

42 producten
Sorteer op
Basisvak Stow 2000x1335x500mm

Basisvak Stow 2000x1335x500mm

Aanbouwvak Stow 2000x1300x500mm

Aanbouwvak Stow 2000x1300x500mm

Basisvak Bito 2000x1150x625mm

Basisvak Bito 2000x1150x625mm

Heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Onze vakspecialisten voorzien je graag van persoonlijk advies, zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt tussen de verschillende legbordstellingen.

Wat is een legbordstelling

Een legbordstelling is één van de meest gebruikte opslagsystemen. Dit type magazijnstelling onderscheidt zich ten opzichte van andere magazijnstellingen met het planken legsysteem. De planken die gelegd worden in de stelling zijn doorgaans uitermate geschikt voor het opslaan van kleine(re) producten. Ook wordt dit type stelling soms gebruikt in kantoren of winkels om producten te laten zien.

Voordelen van het gebruik van een legbordstelling

  • Eenvoudige montage: legbordstellingen zijn vaak ontworpen voor snelle en eenvoudige montage zonder dat speciaal gereedschap nodig is, waardoor ze snel operationeel kunnen worden in een magazijnomgeving.
  • Aanpasbaarheid: met verstelbare legborden kunnen legbordstellingen worden aangepast aan de hoogte en grootte van de opgeslagen items, waardoor een geoptimaliseerde opslagoplossing ontstaat die aan veranderende behoeften kan voldoen.
  • Visuele toegang: dankzij de open constructie van legbordstellingen kunnen medewerkers gemakkelijk zien welke items waar zijn opgeslagen, waardoor het ophalen en inventariseren van goederen efficiënter wordt.

Praktisch gebruik van een legbordstelling

Legbordstellingen zijn niet alleen veelzijdig en eenvoudig te monteren, handig omdat ze in elk soort magazijn geplaatst kunnen worden of voordelig vanwege het gemakkelijk (de)monteren; ze bieden gewoonweg een praktische oplossing voor een breed scala aan opslagbehoeften.

Met hun verstelbare planken kan je de ruimte die je nodig hebt binnen de stelling naar wens aanpassen; hierdoor zijn de stellingen ideaal voor het opbergen van kleine tot middelgrote producten, materialen die gearchiveerd dienen te worden, gereedschappen en nog veel meer. In kantoren helpen ze bij het organiseren van documenten en materialen; terwijl ze in winkels juist dienen om producten overzichtelijk te presenteren!

Dankzij de flexibiliteit van legbordstellingen kan je de indeling van je opslagruimte gemakkelijk aanpassen wanneer behoeften veranderen. Dit is vooral handig voor bedrijven die bijvoorbeeld seizoensgebonden producten dienen op te slaan of regelmatig hun voorraad aanpassen aan de vraag.

Ons assortiment legbordstellingen

Legbordstellingen behoren zoals eerder genoemd tot een van de meest gangbare opslagsystemen. Een legbordstelling is makkelijk in gebruik en heeft een lange levensduur. Bij ons kun je legbordstellingen kopen van de beste kwaliteit! Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat deze altijd past in je ruimte. Onze legbordstellingen hebben allemaal een hoogte van 2200mm. Qua breedte en diepte kan de afmeting uiteenlopen. Voorafgaand aan jouw aankoop is het goed om te bedenken welke legbordstelling je precies nodig hebt. Hoe dieper de stelling, hoe meer je kwijt kunt. Let er daarbij wel op dat je genoeg ruimte hebt in je pand om de stelling neer te zetten. Wil je het zoeken naar een geschikte legbordstelling makkelijker maken? Aan de linkerkant van deze pagina vindt je een filterfunctie. Vul in wat je eisen zijn en ontdek zo eenvoudig en snel wat het passende aanbod is. Komt je er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen je graag verder, dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Bekijk ook ons aanbod gebruikte legbordstellingen. Toch op zoek naar een ander type stelling? Bekijk dan eens onze draagarmstellingen, palletstellingen of grootvakstellingen.

De levering van legbordstellingen van StellingStunt

Wil je ook gebruik maken van een legbordstelling binnen jouw bedrijf? Bestel nu gemakkelijk een passende legbordstelling online. Houdt er rekening mee tijdens het legbordstelling kopen dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Kortgezegd op de tijden dat de meeste bedrijven geopend zijn, wel zo handig. Heb je speciale wensen omtrent de aflevering van jouw legbordstelling? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met je. In overleg is vaak veel mogelijk, dus schroom niet om jouw vraag te stellen aan ons.

Gebruikte Legbordstellingen van StellingStunt

Bij StellingStunt kan je niet alleen de stelling kopen die je nodig hebt, maar ook verkopen. Zo is er een ruim aanbod in tweedehands legbordstellingen. Ben je benieuwd naar de waarde van jouw gebruikte stellingen, of wil je graag weten wat de voorwaarden zijn voor de verkoop van gebruikte stellingen, dan kun je altijd contact opnemen met ons gespecialiseerde team. Dit kan via mail of telefoon. We helpen je graag met persoonlijk advies.

Legbordstelling kopen

StellingStunt is de juiste partij voor jou wanneer jij een nieuwe legbordstelling of andere magazijnstelling nodig hebt. Via onze webshop bestel je deze eenvoudig en snel. Aangezien een legbordstelling 2200mm is, valt deze onder de laagste verzendkosten categorie. Voor vragen of meer informatie over de legbordstellingen, kunt je contact opnemen met ons gespecialiseerde team. Dit kan zowel via de mail als via de telefoon. Onze specialisten helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen altijd zo spoedig mogelijk, zo weet je snel waar je aan toe bent.