Filters opslaan

Legbordstellingen

Eén van de meest gebruikte opslagsystemen zijn legbordstellingen. Deze stellingen worden vaak door bedrijven gebruikt om kleine onderdelen in te bewaren. Een legbordstelling is hierdoor bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken in een magazijn.

30 producten
Sorteer op

Bij StellingStunt vindt u diverse legbordstellingen in veel verschillende afmetingen. Bekijk ons aanbod en kies er een die het beste binnen uw bedrijfspand of magazijn past. Zo kunt u ook profiteren van de voordelen van een legbordstelling. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze vakspecialisten voorzien u graag van persoonlijk advies, zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt tussen de verschillende legbordstellingen.

Ons assortiment legbordstellingen

Legbordstellingen behoren tot een van de meest gangbare opslagsystemen. Een legbordstelling is makkelijk in gebruik en heeft een lange levensduur. Bij ons kunt u legbordstellingen kopen van de beste kwaliteit en daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Onze legbordstellingen hebben allemaal een hoogte van 2200mm. Qua breedte en diepte kan de afmeting uiteenlopen. Voorafgaand aan uw aankoop is het goed om te bedenken welke legbordstelling u precies nodig heeft. Hoe dieper de stelling, hoe meer u kwijt kunt. Let er daarbij wel op dat u genoeg ruimte heeft in uw pand om de stelling neer te zetten. Wilt u het zoeken naar een geschikte legbordstelling makkelijker maken? Aan de linkerkant van deze pagina vindt u een filterfunctie. Vul in wat uw eisen zijn en ontdek zo wat het passende aanbod is. Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag verder, dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Bekijk ook ons aanbod gebruikte legbordstellingen.

De levering

Wilt u ook gebruik maken van een legbordstelling binnen uw bedrijf? Bestel nu gemakkelijk een passende legbordstelling online. Houdt er rekening mee dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Kortom: de tijden dat de meeste bedrijven geopend zijn. Heeft u speciale wensen omtrent de aflevering van uw legbordstelling? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u. In overleg is vaak veel mogelijk, dus schroom niet om uw vraag te stellen aan ons.

Legbordstelling online bestellen

StellingStunt is de juiste partij voor u wanneer u een nieuwe legbordstelling of andere magazijnstelling nodig heeft. Via onze webshop bestelt u deze eenvoudig en snel. Aangezien een legbordstelling 2200mm is, valt deze onder de laagste verzendkosten categorie. Voor vragen of meer informatie over de legbordstellingen, kunt u altijd contact opnemen met ons gespecialiseerde team. Dit kan zowel via de mail als via de telefoon. We helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen altijd zo spoedig mogelijk, zodat u snel weet waar u aan toe bent.