Gebruikte bandenstellingen

Een juiste bandenstelling is onmisbaar in uw autobedrijf, bandenhandel of bandenhotel. Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van bandenstellingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

1 product
Sorteer op

Binnen het assortiment van StellingStunt vindt u namelijk naast nieuwe bandenstellingen ook een bandenstelling die gebruikt is. Een tweedehands bandenstelling is een goed alternatief op een nieuwe bandenstelling en met deze optie bespaart u aanzienlijk op de kosten. Hiernaast is de bandenstelling die gebruikt is van een goede kwaliteit en profiteert u hiermee van de goede prijs-kwaliteitverhouding. Vind nu een geschikte bandenstelling die gebruikt is en bestel deze gemakkelijk online bij StellingStunt!

Bandenstelling gebruikt voor uw autobedrijf

Bandenstellingen zijn ideaal wanneer u bijvoorbeeld garagehouder bent en u de autobanden wilt opslaan in uw bedrijf. De bandenstellingen zijn geschikt voor zowel zomer- als winterbanden. Het is belangrijk dat u deze banden netjes opbergt, want zo kunt u slijtage voorkomen. Daarnaast liggen de banden in een bandenstelling altijd in de juiste positie en hebben ze de minste kans op vormverandering. Een bandenstelling die gebruikt is, is prijstechnisch een interessante optie wanneer u geld wilt besparen met de inrichting van uw magazijn of het bedrijfspand. Deze bandenstellingen zijn nog van een goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Neem eens een kijkje tussen ons aanbod met gebruikte bandenstellingen en kies ook een geschikte bandenstelling voor de opslag van uw banden.

Diverse soorten magazijnstellingen

Wij houden ons dagelijks bezig met de opkoop en demontage van magazijnstellingen. Hierdoor beschikken wij over een groot aanbod van gebruikte stellingen en kunnen wij u op korte termijn voorzien van het soort stelling dat u nodig heeft. Als opkoper zetten wij ons in om voor onze klanten de juiste magazijninventaris in te kopen. Wanneer u in bezit bent van een garagebedrijf of de opslag van de banden verzorgt, dan weet u hoe belangrijk het is om een goede stelling te hebben waarin de banden systematisch en stevig kunnen worden opgeborgen. Een gebruikte bandenstelling van Stellingstunt is daarom ook een goede keuze. Bekijk ons aanbod op deze pagina!

StellingStunt voor uw bandenstelling tweedehands

StellingStunt is onderdeel van Trading Together en hierdoor ook een betrouwbare partner bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris. Op onze gebruiksvriendelijke webshop kan iedereen diverse soorten bandenstellingen gemakkelijk online bestellen. Dankzij onze efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid kunnen wij u deze stellingen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Omdat wij de tweedehands bandenstellingen doorgaans op voorraad hebben leveren we al binnen 3 werkdagen. Wilt u advies op maat of een bandenstelling die gebruikt is bestellen? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van het bestellen bij StellingStunt

Wanneer u een bandenstelling die gebruikt is bestelt bij StellingStunt, profiteert van diverse voordelen. Wij zijn namelijk dé specialist in verschillende stellingen. Denk aan magazijnstellingen, palletstellingen, legstellingen, grootvakstellingen, bandenstellingen en nog veel meer. U kunt ze nieuw en gebruikt bij ons aanschaffen, wat u prijstechnisch voordelen oplevert. In de webshop worden onze diverse stellingen overzichtelijk aangeboden, waardoor u snel een juiste keuze kunt maken. Wanneer u weet wat u zoekt en een bandenstelling die gebruikt is aan wilt schaffen, dan is StellingStunt de perfecte oplossing! Wanneer u bij ons een bandenstelling die gebruikt is wilt aanschaffen, profiteert u namelijk niet alleen van een lagere prijs, maar van nog meer voordelen. Deze hebben we voor u hieronder opgesomd:

  • Wij zijn een betrouwbare partner bij het opkopen en het demonteren van uw magazijn- of bedrijfsinventaris.
  • Wij hebben grote voorraden bandenstellingen en overige magazijninrichting. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelde stelling.
  • Wij groot zijn, maar niet té groot. En daardoor hanteren wij nog een klantgerichte aanpak.
  • Wij door onze efficiënte werkwijze u eerlijke en goede prijzen kunnen bieden. Daarnaast hebt u de keuze tussen nieuwe en gebruikte stellingen.
  • Wij graag met u samenwerken en meedenken, of u nu klant bent of leverancier!

Bestel uw bandenstelling gebruikt bij StellingStunt

Hebben wij uw interesse gewekt met een bandenstelling die gebruikt is? Bij StellingStunt bestelt u gemakkelijk een tweedehands bandenstelling online en volledig naar uw wens. Heeft u vragen over de gebruikte bandenstelling of wenst u voorafgaand aan uw bestelling aanvullend advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag goed over de mogelijkheden van een bandenstelling die gebruikt is. U kunt op onze website altijd ons contactformulier invullen. Tevens zijn wij ook direct te bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)488 795 084 of per mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van advies!