Handpalletwagen

1 product
Sorteer op

Bedrijven zijn continu op zoek naar manieren om de inrichting van hun magazijn, garages, opslag of werkplaatsen zo efficiënt mogelijk te maken. Door het gebruik van magazijnstellingen, pallets en de juiste looproutes kom je natuurlijk al een heel eind, maar ben je op zoek naar meer dan dat? Dan is een handpalletwagen een schot in de roos! Een handpalletwagen is onmisbaar in magazijnen en andere logistieke omgevingen.

Wil je graag de praktische voordelen van handpalletwagen ervaren? Bekijk dan het assortiment van StellingStunt. Bij StellingStunt trek je aan het juiste eind wanneer je op zoek bent naar een handpalletwagen; de kwaliteit en veiligheid zijn uiteraard de hoogste prioriteit, en daarnaast betaal je nooit te veel! Wil je graag meer informatie of advies over het gebruik van een handpalletwagen, neem dan vooral contact op, of neem een kijkje in het assortiment van StellingStunt!

 

Wat is een handpalletwagen?

Een handpalletwagen wordt ook wel een palletwagen of een pallet jack genoemd. Het is een hulpmiddel om het verplaatsen en tillen van (zware) pallets en ladingen een stukje te vergemakkelijken. Hierdoor kunnen de efficiëntie en productiviteit binnen een magazijn, werkplaats, garage of opslag worden verbeterd.

Een handpalletwagen is een ontzettend effectief apparaat dat is ontworpen om handmatig te bedienen, zonder dat er externe energiebronnen zoals elektriciteit of brandstof nodig zijn. Door het pompmechanisme in combinatie met de voren die onder een pallet kunnen worden gestoken, is er minimale inspanning van de bediener nodig om zelfs de zwaarste pallets te kunnen verplaatsen.

Door het ontwerp van de handpalletwagen kunnen pallets en ladingen worden verplaatst in nauwe gangpaden en krappe ruimtes; ideaal dus wanneer jouw logistieke omgeving niet de allergrootste is.

 

Voordelen

Een handpalletwagen kan voor meerdere doeleinden worden ingezet en het gebruik ervan is erg prettig en voordelig. We geven je graag een overzicht van verschillende manieren om de handpalletwagen in te zetten:

  • Laden en lossen van vrachtwagens
  • Verplaatsen van goederen naar verschillende locaties
  • Effenen van paden voor soepel transport

Bestel uw handpalletwagen online

Ben ook jij op zoek naar manieren om inspanningen in het magazijn te verminderen in combinatie met efficiëntie? Dan is een handpalletwagen de perfecte oplossing. Bij StellingStunt ben je voor een handpalletwagen hoe dan ook aan het juiste adres; de kwaliteit en veiligheid zijn uiteraard een must en je betaalt nooit te veel! Daarnaast is ons magazijn groot en op voorraad, dus mag je ervan uitgaan dat je jouw handpalletwagen binnen de kortste keren in jouw logistieke omgeving hebt rijden!

 

Contact

Heb je vragen over het gebruik van handpalletwagen, of advies nodig over het inzetten ervan? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten staan iedere werkdag voor je klaar en helpen je uiteraard graag verder!