Werktafel

2 producten
Sorteer op

Werktafel

Binnen bijna ieder magazijn komt een werktafel (ookwel: werkbank) goed van pas, en hoogstwaarschijnlijk dus ook in jouw magazijn. Werknemers kunnen werktafels gebruiken om rustig aan verschillende materialen te werken, en de tafel gebruiken om dingen aan elkaar uit te leggen. De opties in werktafels van Stellingstunt zijn groot, maar welke je ook kiest, je weet zeker dat je kwaliteit voor het magazijn in handen hebt. Een werktafel is de basis van het effectief gebruik maken van jouw magazijn!

Ons assortiment

Bij Stellingstunt vind je diverse varianten van de werkbank in het assortiment. Doordat Stellingstunt diverse werkbanken aanbiedt zit er hoogstwaarschijnlijk ook voor jou een geschikte werkbank tussen. Een werkbank van Stellingstunt kan je in diverse omgevingen gebruiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een magazijn of werkplaats maar ook hobbymatig in jouw eigen garage. Het assortiment werktafels van Stellingstunt bestaat uit eenvoudige oplossingen tegen een scherpe prijs tot multifunctionele werktafels waarmee je extra flexibel kunt zijn. Maak nu ook jouw magazijn compleet met een werktafel van Stellingstunt.

Kies jouw geschikte werkbank

Naast de robuuste werktafels en werkbanken met een RVS of houten blad heb je ook de keuze uit werktafels die nog efficiënter zijn in gebruik. Ben je op zoek naar een specifieke werkbank, zoals bijvoorbeeld een verrijdbare werktafel? Maak dan gebruik van de handige filteropties aan de linkerzijde. Met deze verschillende opties kan je ons aanbod gemakkelijk filteren op eisen en wensen. Zo vind je in één oogopslag een geschikte werktafel binnen ons assortiment voor in jouw magazijn.

Hoe kies je een geschikte werktafel uit?

Veel verschillende locaties voor het gebruiken van een tafel om aan te werken betekent veel verschillende mogelijkheden tot opties binnen het assortiment van Stellingstunt. Maar hoe kies je nou de juiste voor jouw magazijninrichting of andere locatie geschikte variant? We helpen je natuurlijk graag een beetje, en geven je uiteraard advies wanneer je dit graag wenst! Daarnaast is het verstandig om met een aantal dingen rekening te houden wanneer je op zoek gaat naar de perfecte variant van de tafel om aan te werken!

Sta- of zittafel? Of beiden?

Dient de tafel gebruikt te worden voor het uitvoeren van enkel staande taken? Of is het handig als het ook mogelijk is om werknemers te laten zitten aan de tafel? Het is verstandig om hier van tevoren over na te denken en de keuze tot de tafel hierop te baseren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tafel om aan te staan, aan te zitten, of een combinatie van beide!

Flexibel of niet?

Wanneer de keuze voor een bepaalde tafel zich voordoet, is het verstandig om te bedenken of je het liefst een opklapbare of vaste tafel aanschaft. Heb je de ruimte nodig en is een opklapbare tafel daarom handiger, of is er genoeg ruimte in jouw magazijn voor het gebruik van een vaste tafel?

Werktafel bestellen bij Stellingstunt

Heb je een passende werktafel voor jouw magazijn gevonden binnen ons assortiment? Dan is deze gemakkelijk online bij ons te bestellen. Wens je voorafgaande aan jouw bestelling meer informatie over de diverse werktafels, passend advies of heb je wellicht andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je natuurlijk graag goed over de werktafel die het beste past binnen jouw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected].

Veelgestelde vragen

De ideale werkhoogte aan een werktafel kan worden berekend door meerdere factoren. De basis van de ideale hoogte van de werktafel wordt bepaald door de ellebooghoogte, waarna de precieze berekening wordt gebaseerd op de lengte van het gereedschap waarmee wordt gewerkt en de aard van het werk. Werktafels worden voornamelijk gebruikt om staand aan te werken; taken die staand aan een werktafel worden uitgevoerd gebeuren het best met de handen tien centimeter onder ellebooghoogte. Wanneer een werktafel wordt gebruikt om zowel zit- als stawerk aan te verrichten, kan je het best uitgaan van een werktafel hoogte van vijf centimeter onder de ellebogen. Zit je aan de werktafel? Ga dan uit van vijf centimeter boven de ellebogen.

Voor iedere klus en op iedere werkplaats, in iedere garage en in ieder magazijn zijn verschillende werkbanken de beste werkbanken. Dit wil zeggen dat er geen beste werkbank voor iedere situatie bestaat. De keuze voor de voor jou beste werkbank, is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste dien je na te gaan welke soort klussen uitgevoerd dienen te worden op de werkbank. Daarnaast is het verstandig om te bedenken of een draagbare werkbank, een opklapbare werkbank of een vaste werkbank de beste werkbank voor op de gewenste locatie is. Ten derde heb je bij het kiezen van een werkbank de keuze uit het materiaal; ga je voor een kunststoffen, houten, stalen of spaanplaten werkbank? Wil je graag advies over de voor jouw locatie meest geschikte werkbank? Je mag altijd contact opnemen met onze productspecialisten voor meer informatie!

Een werkbank heeft geen standaard gewicht; het gewicht van een werkbank wordt namelijk opgemaakt uit verschillende factoren. Zo kent de constructie van een werkbank verschillende materialen en kan de werkbank zijn gemaakt van kunststof, hout, staal of spaanplaat. Deze verschillende materialen brengen logischerwijs verschillende gewichten met zich mee. Een andere factor welke meespeelt in het gewicht van een werkbank is de uitvoering ervan. Je kan namelijk kiezen voor een draagbare werkbank, een opklapbare werkbank of een vaste werkbank. Uiteraard speelt de lengte en hoogte van de werkbank waarvoor wordt gekozen ook mee in het gewicht van de werkbank. Wil je graag meer informatie of advies over de meest geschikte werkbank? Neem dan gerust contact op met de StellingStunt specialisten!

Bij StellingStunt mag je uitgaan van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast staat veiligheid ontzettend hoog in het vaandel. De producten in ons assortiment laten niets te wensen over; wat je ziet is wat je krijgt! De werkbanken in ons assortiment zijn stuk voor stuk stevig en geschikt voor verschillende soorten klussen en taken. Wanneer je bij StellingStunt bestelt, mag je rekenen op een complete voorraad. Hierdoor zal jouw bestelling zo snel mogelijk in huis zijn en kan je dus zo snel mogelijk profiteren van jouw nieuwe werktafel. Weet je niet welke werktafel het meest geschikt is voor het soort klussen die op jouw locatie worden uitgevoerd? Onze vakmensen helpen je uiteraard graag verder; neem gerust contact met ons op!

Hoewel het onverantwoord is om aan een werktafel te werken die niet op de juiste hoogte is ingesteld, is het niet verplicht een bepaalde hoogte aan te houden. Voor het uitvoeren van staande taken aan een werktafel is het verstandig om uit te gaan van een hoogte die tien centimeter onder de ellebogen ligt. Wordt de werktafel gebruikt voor afwisselende zittende als staande taken? Dan kan je de werkbank instellen op een hoogte van vijf centimeter onder de ellebogen. Dien je alleen zittende taken uit te voeren aan de werktafel? Stel de tafel dan in op een hoogte van vijf centimeter boven de ellebogen. Let wel: bij het instellen van de juiste hoogte van de werktafel dien je ook rekening te houden met de lengte van de gereedschappen en producten die gebruikt worden in combinatie met de aard van het werk.