Filters opslaan

Werktafel

1 product
Sorteer op

Werktafel

Binnen ieder magazijn komt een goede werktafel van pas, zo ook in die van u. In ieder magazijn en/of werkplaats zijn er namelijk plekken nodig waar uw werknemers rustig aan verschillende materialen kunnen werken of waar zij elkaar het een en ander kunnen uitleggen. Met een werktafel van Stellingstunt kan een geavanceerde productielijn, maar ook uw magazijn kwalitatief hoogwaardig en efficiënt worden ingericht. Een werktafel is namelijk de basis van het effectief gebruik maken van uw magazijn!

Ons assortiment

Bij Stellingstunt vindt u diverse varianten van de werktafel in het assortiment. Een werktafel moet robuust en multifunctioneel zijn. Doordat Stellingstunt diverse werktafels aanbiedt zit er hoogstwaarschijnlijk ook voor u een geschikte werktafel tussen. Een werkbank van Stellingstunt kunt u in diverse omgevingen gebruiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een magazijn of werkplaats maar ook hobbymatig in uw eigen garage. Het assortiment werktafels van Stellingstunt bestaat uit eenvoudige oplossingen tegen een scherpe prijs tot multifunctionele werktafels waarmee u extra flexibel kunt zijn. Maak nu ook uw magazijn compleet met een werktafel van Stellingstunt.

Kies uw geschikte werktafel

Naast de robuuste werktafels met een RVS of houten blad heeft u ook de keuze uit werktafels die nog efficiënter zijn in gebruik. Bent u op zoek naar een specifieke werktafel? Maak dan gebruik van de handige filteropties aan de linkerzijde. Met deze verschillende opties kunt u ons aanbod gemakkelijk filteren op uw eisen en wensen. Zo vindt u in één oogopslag een geschikte werktafel binnen ons assortiment voor in uw magazijn.

Werktafel bestellen bij Stellingstunt

Heeft u een passende werktafel voor uw magazijn gevonden binnen ons assortiment? Dan is deze gemakkelijk online bij ons te bestellen. Wenst u voorafgaande aan uw bestelling meer informatie over de diverse werktafels, passend advies of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over de werktafel die het beste past binnen uw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]