Filters opslaan

Werktafel

1 product
Sorteer op

Werktafel

Binnen ieder magazijn komt een goede werktafel van pas, zo ook in die van u. In ieder magazijn en/of werkplaats zijn er namelijk plekken nodig waar uw werknemers rustig aan verschillende materialen kunnen werken of waar zij elkaar het een en ander kunnen uitleggen. Met een werktafel van Stellingstunt kan een geavanceerde productielijn, maar ook uw magazijn kwalitatief hoogwaardig en efficiënt worden ingericht. Een werktafel is namelijk de basis van het effectief gebruik maken van uw magazijn!

Ons assortiment

Bij Stellingstunt vindt u diverse varianten van de werktafel in het assortiment. Een werktafel moet robuust en multifunctioneel zijn. Doordat Stellingstunt diverse werktafels aanbiedt zit er hoogstwaarschijnlijk ook voor u een geschikte werktafel tussen. Een werkbank van Stellingstunt kunt u in diverse omgevingen gebruiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan een magazijn of werkplaats maar ook hobbymatig in uw eigen garage. Het assortiment werktafels van Stellingstunt bestaat uit eenvoudige oplossingen tegen een scherpe prijs tot multifunctionele werktafels waarmee u extra flexibel kunt zijn. Maak nu ook uw magazijn compleet met een werktafel van Stellingstunt.

Kies uw geschikte werktafel

Naast de robuuste werktafels met een RVS of houten blad heeft u ook de keuze uit werktafels die nog efficiënter zijn in gebruik. Bent u op zoek naar een specifieke werktafel? Maak dan gebruik van de handige filteropties aan de linkerzijde. Met deze verschillende opties kunt u ons aanbod gemakkelijk filteren op uw eisen en wensen. Zo vindt u in één oogopslag een geschikte werktafel binnen ons assortiment voor in uw magazijn.

Werktafel bestellen bij Stellingstunt

Heeft u een passende werktafel voor uw magazijn gevonden binnen ons assortiment? Dan is deze gemakkelijk online bij ons te bestellen. Wenst u voorafgaande aan uw bestelling meer informatie over de diverse werktafels, passend advies of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over de werktafel die het beste past binnen uw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]

Veelgestelde vragen

De ideale werkhoogte aan een werktafel kan worden berekend door meerdere factoren. De basis van de ideale hoogte van de werktafel wordt bepaald door de ellebooghoogte, waarna de precieze berekening wordt gebaseerd op de lengte van het gereedschap waarmee wordt gewerkt en de aard van het werk. Werktafels worden voornamelijk gebruikt om staand aan te werken; taken die staand aan een werktafel worden uitgevoerd gebeuren het best met de handen tien centimeter onder ellebooghoogte. Wanneer een werktafel wordt gebruikt om zowel zit- als stawerk aan te verrichten, kan je het best uitgaan van een werktafel hoogte van vijf centimeter onder de ellebogen. Zit je aan de werktafel? Ga dan uit van vijf centimeter boven de ellebogen.

Voor iedere klus en op iedere werkplaats, in iedere garage en in ieder magazijn zijn verschillende werkbanken de beste werkbanken. Dit wil zeggen dat er geen beste werkbank voor iedere situatie bestaat. De keuze voor de voor jou beste werkbank, is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste dien je na te gaan welke soort klussen uitgevoerd dienen te worden op de werkbank. Daarnaast is het verstandig om te bedenken of een draagbare werkbank, een opklapbare werkbank of een vaste werkbank de beste werkbank voor op de gewenste locatie is. Ten derde heb je bij het kiezen van een werkbank de keuze uit het materiaal; ga je voor een kunststoffen, houten, stalen of spaanplaten werkbank? Wil je graag advies over de voor jouw locatie meest geschikte werkbank? Je mag altijd contact opnemen met onze productspecialisten voor meer informatie!

Een werkbank heeft geen standaard gewicht; het gewicht van een werkbank wordt namelijk opgemaakt uit verschillende factoren. Zo kent de constructie van een werkbank verschillende materialen en kan de werkbank zijn gemaakt van kunststof, hout, staal of spaanplaat. Deze verschillende materialen brengen logischerwijs verschillende gewichten met zich mee. Een andere factor welke meespeelt in het gewicht van een werkbank is de uitvoering ervan. Je kan namelijk kiezen voor een draagbare werkbank, een opklapbare werkbank of een vaste werkbank. Uiteraard speelt de lengte en hoogte van de werkbank waarvoor wordt gekozen ook mee in het gewicht van de werkbank. Wil je graag meer informatie of advies over de meest geschikte werkbank? Neem dan gerust contact op met de StellingStunt specialisten!

Bij StellingStunt mag je uitgaan van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast staat veiligheid ontzettend hoog in het vaandel. De producten in ons assortiment laten niets te wensen over; wat je ziet is wat je krijgt! De werkbanken in ons assortiment zijn stuk voor stuk stevig en geschikt voor verschillende soorten klussen en taken. Wanneer je bij StellingStunt bestelt, mag je rekenen op een complete voorraad. Hierdoor zal jouw bestelling zo snel mogelijk in huis zijn en kan je dus zo snel mogelijk profiteren van jouw nieuwe werktafel. Weet je niet welke werktafel het meest geschikt is voor het soort klussen die op jouw locatie worden uitgevoerd? Onze vakmensen helpen je uiteraard graag verder; neem gerust contact met ons op!

Hoewel het onverantwoord is om aan een werktafel te werken die niet op de juiste hoogte is ingesteld, is het niet verplicht een bepaalde hoogte aan te houden. Voor het uitvoeren van staande taken aan een werktafel is het verstandig om uit te gaan van een hoogte die tien centimeter onder de ellebogen ligt. Wordt de werktafel gebruikt voor afwisselende zittende als staande taken? Dan kan je de werkbank instellen op een hoogte van vijf centimeter onder de ellebogen. Dien je alleen zittende taken uit te voeren aan de werktafel? Stel de tafel dan in op een hoogte van vijf centimeter boven de ellebogen. Let wel: bij het instellen van de juiste hoogte van de werktafel dien je ook rekening te houden met de lengte van de gereedschappen en producten die gebruikt worden in combinatie met de aard van het werk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »