Losse onderdelen

Bent u op zoek naar bepaalde onderdelen voor een palletstelling? Dan bent u bij StellingStunt aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse palletstelling onderdelen die u kunt bestellen tegen een lage prijs.

4 producten
Sorteer op

Wat dacht u bijvoorbeeld van een hoekbeschermer, aanrijdbeschermer of liggers? U vindt het allemaal binnen ons aanbod. Neem dus zeker even een kijkje binnen ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog uw benodigde onderdelen.

Een palletstelling

Een palletstelling wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte in een bedrijf of een magazijn. Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van pallets. Ze worden horizontaal in rijen geplaatst met meerdere niveaus en zijn geschikt om pallets in diverse afmetingen te dragen. De draagvlakken bestaan uit verschillend materiaal. Denk bijvoorbeeld aan houten legborden, vlonders en metalen legborden. Bij StellingStunt vindt u zowel nieuwe als gebruikte palletstellingen in het assortiment. Maar tevens kun je er ook allerlei onderdelen voor een palletstelling kopen. Dit is ideaal wanneer u al in het bezit bent van een palletstelling, maar een bepaald onderdeel hiervan mist of wilt vervangen.

De diverse onderdelen

Naar welk onderdeel voor een palletstelling bent u precies op zoek? Binnen ons aanbod vindt u in ieder geval de volgende palletstelling onderdelen:

  • Ankers
  • Liggers
  • Aanrijdbeschermers
  • Roosters
  • Hoekbeschermers
  • Vlonders

Ziet u binnen ons aanbod niet direct het onderdeel dat u nodig bent? Geen zorgen! Neem gerust contact op met onze vakspecialisten. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de juiste palletstelling onderdelen.

Bestellen bij StellingStunt

Bestel de onderdelen voor de palletstelling eenvoudig en snel online bij StellingStunt. Bij ons vindt u de gewenste onderdelen tegen een scherpe prijs. Zijn de palletstelling onderdelen die u wilt bestellen op voorraad? Dan kunt u deze al binnen 3 werkdagen verwachten. Zo kunt u de palletstelling wel heel snel uitbreiden of optimaliseren. Heeft u voorafgaand aan uw bestelling nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen, te mailen naar [email protected] of door te bellen naar +31 (0)488 795 084. Wij voorzien u graag van passend advies, zo weet u al snel waar u aan toe bent!