Filters opslaan

Palletstellingen zelf samenstellen

Bepaal zelf de lengte van palletstellingen zodat u altijd een palletstelling op maat heeft. Voorkom ruimteverspilling en stel uw palletstelling zelf samen!

27 producten
Sorteer op
Liggerparen - palletstelling 270

Liggerparen - palletstelling 270

Extra niveau palletstelling 360

Extra niveau palletstelling 360

Extra niveau palletstelling 330

Extra niveau palletstelling 330

Palletstellingen zijn de perfecte oplossing om uw magazijn of opslag zo efficiënt mogelijk in te richten. Bij StellingStunt denken wij graag met u mee en bieden wij voor elke soort ruimte de best mogelijke palletstellingen, bij ons kunt u uw palletstelling zelf samenstellen! Bepaal zelf de lengte van de gewenste rij palletstelling. Wanneer u voor de optie ‘palletstelling zelf samenstellen’ kiest, wordt u gevraagd het basisvak en het aantal gewenste aanbouw vakken te selecteren. U kunt dus uw palletstelling zelf samenstellen, wat perfect meedraagt aan een efficiënte inrichting van uw magazijn. Bekijk snel de mogelijkheden voor uw zelf samengestelde palletstelling via onze webpagina!

Wat is de functie van een palletstelling

Normaliter zijn palletstellingen al ontworpen voor de optimale opslag van uw producten en goederen, maar omdat u kunt kiezen om uw palletstelling zelf samen te stellen, wordt de optimale opslag nóg extra benut. Uw materialen, producten en goederen met verschillende afmetingen en vormen kunnen als geen ander worden geplaatst in de palletstellingen.

Plaats uw producten met gemak in de palletstellingen

De producten kunnen in de palletstellingen worden geplaatst door de pallets in de stellingen te plaatsen; elke soort pallet is mogelijk! De producten kunt u vervolgens op de pallets leggen. Bij het gebruik van palletstellingen, zijn de producten vrij toegankelijk te bereiken door een heftruck of palletwagen. 

Kwaliteit en veiligheid, ook bij het zelf samenstellen

Bij ons kunt u uw palletstelling zelf samenstellen, en wanneer u hiervoor kiest staat veiligheid en kwaliteit uiteraard ontzettend hoog in het vaandel. De palletstellingen zijn professioneel en voldoen aan de normen die worden gesteld. Wanneer u vragen heeft, of twijfelt over de veiligheid van uw palletstelling, neem dan altijd contact met ons op! Wij helpen u dan graag verder.

Voordelen van het zelf samenstellen van een palletstelling

Bij de opslag van palletstellingen komt uiteraard kijken dat het bijdraagt aan de optimalisatie van uw magazijninrichting. Concreet ervaart u met een palletstelling die u zelf samenstelt de volgende voordelen:

  • Op grote hoogte goederen opslaan om elke vierkante meter van uw magazijn te benutten.
  • Door ze zelf samen te stellen passen de palletstellingen precies op maat.
  • Voorkom loze ruimtes in uw magazijn waardoor nóg meer ruimte is voor materiaal.
  • De producten die u wenst toegankelijk door de flexibele indeling met en palletstelling op maat.

Om uw zelf samengestelde palletstelling helemaal af te maken, raden we aan om te kijken bij onze losse onderdelen voor palletstellingen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om aanrijdbescherming toe te voegen om uw stellingen en producten te beschermen. 

Stel uw palletstelling samen bij StellingStunt

Het gebruik van palletstellingen kan u van veel gemakken en voordelen voorzien; laat staan als u bij ons kiest voor uw ‘palletstelling zelf samenstellen’. Onze palletstellingen zijn erg flexibel en daardoor is het goed mogelijk om de stellingen zelf samen te stellen. Bent u klaar voor de volgende stap en op zoek naar een perfecte manier om uw magazijnoppervlakte zo efficiënt mogelijk in te richten? Bekijk snel de mogelijkheden voor uw nieuwe palletstelling zelf samenstellen via onze website.

Via onze website kunt u zelf de juiste palletstelling samenstellen voor optimaal gebruik van de ruimte. Kunt u het advies van een expert gebruiken om uw magazijn optimaal te benutten? Neem dan contact op met één van onze specialisten; zij helpen u uiteraard graag verder!