Filters opslaan

Palletstellingen zelf samenstellen

Bepaal zelf de lengte van de gewenste rij palletstelling. U doet dit door middel van een basisvak + het aantal gewenste aanbouwvakken te selecteren.

21 producten
Sorteer op

Palletstellingen zijn de perfecte oplossing om uw magazijn of opslag zo efficiënt mogelijk in te richten. Bij StellingStunt denken wij graag met u mee en bieden wij voor elke soort ruimte de best mogelijke palletstellingen, bij ons kunt u uw palletstelling zelf samenstellen! Bepaal zelf de lengte van de gewenste rij palletstelling. Wanneer u voor de optie ‘palletstelling zelf samenstellen’ kiest, wordt u gevraagd het basisvak en het aantal gewenste aanbouw vakken te selecteren. U kunt dus uw palletstelling zelf samenstellen, wat perfect meedraagt aan een efficiënte inrichting van uw magazijn. Bekijk snel de mogelijkheden voor uw zelf samengestelde palletstelling via onze webpagina!

Wat is de functie van een palletstelling

Normaliter zijn palletstellingen al ontworpen voor de optimale opslag van uw producten en goederen, maar omdat u kan kiezen uw palletstelling zelf samen te stellen, wordt de optimale opslag nóg extra benut. Uw materialen, producten en goederen met verschillende afmetingen en vormen kunnen als geen ander worden geplaatst in de palletstellingen. De producten kunnen in de palletstellingen worden geplaatst door de pallets in de stellingen te plaatsen; elke soort pallet is mogelijk! De producten kunt u vervolgens op de pallets leggen. Bij het gebruik van palletstellingen, zijn de producten vrij toegankelijk te bereiken door een heftruck of palletwagen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en neemt u graag contact op voor onze optie ‘palletstelling zelf samenstellen?’ Onze specialisten staan voor u klaar!

Kwaliteit en veiligheid

Bij ons kunt u uw palletstelling zelf samenstellen, en wanneer u hiervoor kiest staat veiligheid en kwaliteit uiteraard ontzettend hoog in het vaandel. De palletstellingen zijn professioneel en voldoen aan de normen die worden gesteld. Wanneer u vragen heeft, of twijfelt over de veiligheid van uw palletstelling, neem dan altijd contact met ons op! Wij helpen u dan graag verder.

Voordelen van een palletstelling zelf samenstellen

Bij de opslag van palletstellingen komt uiteraard kijken dat het bijdraagt aan de optimalisatie van uw magazijninrichting. Door dat u de stellingen plaatst, zal u op grote hoogte materialen en goederen kunnen opslaan, waarin uw elke vierkante meter van uw magazijn kan gebruiken. Naast deze optimalisatie, kunt u uw palletstelling zelf samenstellen bij StellingStunt. Dit brengt uiteraard nog meer voordelen met zich mee; zo kan je ervoor zorgen dat de palletstellingen precies op maat in jouw magazijn passen! Geen loze ruimtes, en nóg meer extra plaats voor de opslag van materiaal!

Stel jouw palletstelling samen bij StellingStunt

Het gebruik van palletstellingen kan u van veel gemakken en voordelen voorzien; laat staan als u bij ons kiest voor uw ‘palletstelling zelf samenstellen’. Onze palletstellingen zijn erg flexibel en daardoor is het goed mogelijk om de stellingen zelf samen te stellen. Bent u klaar voor de volgende stap en op zoek naar een perfecte manier om uw magazijnoppervlakte zo efficiënt mogelijk in te richten? Bekijk snel de mogelijkheden voor uw nieuwe palletstelling zelf samenstellen via onze website, of neem contact op met één van onze specialisten; zij helpen u uiteraard graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »