Filters opslaan

Bandenstellingen

Voor veel bedrijven is een bandenstelling onmisbaar. Bij Stellingstunt vindt u nieuwe bandenstellingen tegen een scherpe prijs. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld garagehouder bent en u de autobanden wilt opslaan in uw bedrijf.

17 producten
Sorteer op

Het gebruik van bandenstellingen is onmisbaar voor garages. Dankzij deze efficiënte opslagmethode houd je overzicht in je garage én kun je er meer kwijt, dan wanneer je ze opstapelt. Zo heb je weer overzicht in je bedrijf en kun je zelfs mogelijk meer opslaan. De bandenstellingen van StellingStunt zijn geschikt voor zowel winterbanden als zomerbanden. Bij StellingStunt vind je nieuwe bandenstellingen tegen een scherpe prijs. Daarnaast kan het gebruik van een bandenstelling slijtage voorkomen bij je opslag in banden. Naast nieuw bandenstellingen hebben we ook gebruikte bandenstelling te koop. Bekijk het assortiment gebruikte bandenstellingen.

Hoge kwaliteit banden stellingen

Bij StellingStunt garanderen we naast een scherpe prijs ook een goede kwaliteit bandenstelling. Hierdoor zullen bandenstellingen van StellingStunt ook lang meegaan. Iedere bandenstelling die wij aanbieden is gecontroleerd met zorg en voldoet dan ook altijd aan de arbowet. Mocht je vragen hebben over de kwaliteit, de bouwmaterialen of het maximale toegestane gewicht, dan kun je altijd ons serviceteam benaderen via e-mail of telefoon. Zij staan voor je klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen. Neem eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod bandenstellingen en plaats vandaag nog een bestelling.

Uitvoeringen

Bij Stellingstunt heb je de keuze uit diverse afmetingen van een bandenstelling. Zo kun je een bandenstelling kopen in diverse hoogtes, breedtes en dieptes. Let erop dat je altijd wat ruimte overhoudt bij de aanschaf van een bandenstelling, zodat je fatsoenlijk bij je stelling kunt blijven komen. Meet daarom altijd van tevoren even je ruimte op, zodat je weet welke afmeting bandenstelling je nodig hebt. Heb je nog andere vragen over een uitvoering bandenstelling? Of wil je graag advies over de beste bandenstelling die bij je past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met de zoektocht naar de perfecte bandenstelling. Bekijk ons uitgebreide assortiment bandenstellingen op deze pagina.

Bandenstelling uitbreiden

Voordeel van nieuwe bandenstellingen welke wij verkopen is dat deze uit te breiden zijn als u later meer banden wilt opslaan. Is de bandenstelling die u bij ons heeft gekocht op een gegeven moment te klein? Dan kunt u de vakken eenvoudig uitbreiden, zodat u meer ruimte heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden om uw bandenstelling op de juiste wijze uit te breiden. Onze specialisten weten precies wat haalbaar is om het gewenste resultaat te bereiken.

Levering van jouw bandenstelling

Overweeg je een bandenstelling aan te schaffen voor de inrichting van je garage? Wanneer je online een bandenstelling koopt kun je van ons het volgende verwachten met betrekking tot de levering van je bandenstelling. Houdt er rekening mee tijdens het bestellen van een stelling dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Wel zo handig, op de tijden dat je geopend bent. Heb je speciale wensen omtrent de aflevering van je bandenstelling? Zoek dan even contact met onze klantenservice, dan bespreken wij de mogelijkheden met je. We houden van afspraak is afspraak, dus laten we tot een afspraak komen.

Gebruikte bandenstelling te koop

Één of meerdere bandenstellingen kopen kan een flinke investering zijn, maar deze investering kun je minder groot maken dankzij onze gebruikte stellingen die te koop staan. De magazijnstelling met het label “gebruikt” heeft soms een deukje, of flink wat krassen, maar doet er niet minder zijn werk om. De stellingen zijn door ons geïnspecteerd en voldoen nog altijd aan magazijnstelling eisen van de arbo wetgeving. Er is ook banden stelling met het label “oud gebruikt”. Deze type stelling heeft deuken, krassen en eventueel ook roest, stof en/of een vervaagde kleur. Een gebruikte magazijnstelling kopen? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden en een passende offerte.

De levering

Ben je aan het overwegen om een bandenstelling aan te schaffen voor de inrichting van je magazijn? Wanneer je online een magazijnstelling koopt kun je het volgende verwachten van de levering. Houdt er rekening mee tijdens het bestellen van een magazijnstelling dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Kortgezegd op de tijden dat de meeste bedrijven geopend zijn, wel zo handig. Heb je speciale wensen omtrent de aflevering van je bestelling? Zoek dan even contact met onze klantenservice. Wij bespreken dan de mogelijkheden met je. Er is vaak veel mogelijk als er wordt overlegd!

Bandenstelling online bestellen

StellingStunt is de juiste partij voor jou wanneer jij een nieuwe bandenstelling nodig hebt. Via onze webshop bestel je jouw nieuwe stelling eenvoudig en snel online. Voor vragen of meer informatie over een bandenstelling, kunt je contact opnemen met ons gespecialiseerde team. Dit kan zowel via de mail als via de telefoon. Onze specialisten helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen altijd zo spoedig mogelijk, zo weet je snel waar je aan toe bent.

De voordelen van kopen bij StellingStunt

Advies op maat

StellingStunt heeft jaren ervaring en veel specialisten in dienst. Op die manier kunnen wij goed advies op maat geven. We kunnen zelfs advies geven over magazijninrichting. 

In overleg is veel mogelijk

Wat je wensen ook zijn, door ze bespreekbaar te maken en deze te overleggen kunnen we veel betekenen. 

Korte lijnen

Wij houden van korte lijnen. Zo regelen we snel contact met elkaar en kunnen we goed advies geven.

Afspraak is afspraak.

Wanneer we een afspraak maken met elkaar, dan staat deze. Dus wij zullen er alles aan doen om de afspraak na te komen. Dat is wel zo eerlijk.

Snel antwoord op al je vragen en/of wensen

We zorgen er met ons team van specialisten voor dat je altijd zo snel mogelijk antwoord hebt op al je vragen. Zo weet je snel waar je aan toe bent, dat is wel zo makkelijk.


Wil je advies inwinnen bij ons met betrekking tot magazijninrichting of heb je een andere vraag over een bandenstelling? Wij zorgen er altijd voor dat we zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van al je vragen, zodat je nog op korte termijn weet waar je aan toe bent. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »