Gebruikte stellingen in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar een gebruikte stelling voor je magazijninrichting? Bij StellinStunt bieden we gebruikte stellingen aan tegen scherpe prijzen. Zo heb je keuze uit verschillende soorten gebruikte stellingen:

Bij StellingStunt hebben we naast nieuwe magazijnstellingen, ook diverse gebruikte stellingen te koop voor je magazijninrichting.  Ons aanbod gebruikte stellingen is naar onze maatstaven nog van goede kwaliteit, waardoor ze nog een ronde meekunnen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een tweedehands stelling? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte op.

    

De beste kwaliteit gebruikte stelling

Ondanks dat de stellingen gebruikt zijn, garandeert StellingStunt.nl je de beste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we uitgebreide inspecties doen op de kwaliteit van de gebruikte stelling om de beste kwaliteit te waarborgen. Wanneer er wat mis is met de tweedehands stelling die we inkopen, zullen we de reparaties uitvoeren en zorgen dat de stelling weer van degelijke kwaliteit is om opnieuw te gebruiken. Benieuwd of je gebruikte stellingen te koop kunt vinden bij ons op de website? Bekijk het aanbod of vraag direct een offerte aan.

Duurzaam en goed voor je portemonnee

Gebruikte stellingen zijn niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de portemonnee. Dankzij ons aanbod gebruikte stellingen kun je voor scherpe prijzen je magazijninrichting realiseren. Heb je een vraag of wil je graag advies over het inrichten van je magazijn met gebruikte stellingen? Ons team van specialisten staat voor je klaar. Neem dus gerust contact op.

Inkoop van gebruikte stellingen

Naast de verkoop van tweedehands stellingen, kopen wij ook jouw gebruikte stelling op. Ben je benieuwd naar wat je kunt krijgen voor jouw oude stelling? Of wil je graag jouw oude stelling kwijt bij de aankoop van nieuwe stellingen? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen je graag zo snel mogelijk verder.

De voordelen van kopen bij StellingStunt

Advies op maat

Wanneer je advies wil voor tweedehands stellingen kun je gebruik maken van ons specialistische team. Met jarenlange kennis in ons team kunnen wij goed advies op maat geven. We kunnen zelfs advies geven over magazijninrichting als je dat wenst.

In overleg is veel mogelijk

Wat je wensen ook zijn, door ze bespreekbaar te maken en deze te overleggen kunnen we veel betekenen voor elkaar. Zo kunnen we jouw gebruikte stelling bijvoorbeeld afleveren op een specifiek moment en plaats.

Korte lijnen

Dankzij korte lijnen regelen voorkomen we misverstanden en weet jij als klant snel waar je aan toe bent. Daar houden wij van.

Afspraak is afspraak

Wanneer we een afspraak hebben gemaakt, doen we er alles aan om de afspraak na te komen. Dat is wel zo eerlijk.

Snel antwoord op al je vragen en/of wensen

Ons team van specialisten doet hun best om zo snel mogelijk antwoord te geven op al je vragen. Zo weet je snel alles wat je moet weten over een gebruikte stelling, dat is wel zo makkelijk.

OWil je graag advies inwinnen bij ons over bijvoorbeeld het inrichten van je magazijn met tweedehands stellingen? Wij zorgen er altijd voor dat we zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van al je vragen, zodat je nog op korte termijn weet waar je aan toe bent. Uiteraard kun je ook voor allerlei andere vragen bij ons terecht, schroom niet om contact op te nemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »