Filters opslaan

Gebruikte palletstellingen

Heeft u in het magazijn te maken met de opslag van diverse pallets? Voldoende ruimte vinden om deze op te slaan is soms best een uitdaging. Wanneer dit bij u het geval is, is het gebruik van palletstellingen echt een uitkomst.

20 producten
Sorteer op
Pushback Trolley Stellingen

Pushback Trolley Stellingen

Binnen ons assortiment vindt u naast nieuwe, ook tweedehands palletstellingen. Een gebruikte palletstelling is een prima alternatief en levert voor u flinke kostenbesparingen op. Bij StellingStunt kunt u gemakkelijk en snel een gebruikte palletstelling uitzoeken en bestellen. Bekijk ons volledige aanbod hieronder!

Voordeel gebruikte palletstellingen

Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van pallets. Ze worden horizontaal in rijen geplaatst met meerdere niveaus en zijn geschikt om pallets in diverse afmetingen te dragen. De draagvlakken bestaan uit verschillend materiaal. Denk bijvoorbeeld aan houten legborden, vlonders en metalen legborden. Het voordeel van een gebruikte palletstelling is dat deze stukken voordeliger is dan een nieuwe palletstelling. Daarbij hoeft u niet te denken dat de kwaliteit van een gebruikte palletstelling niet goed is. Integendeel zelfs. Een gebruikte palletstelling van StellingStunt voldoet aan de vastgestelde veiligheidsregels waardoor je zeker weet dat deze kwalitatief in orde is. De palletstellingen hebben een hoog draagvermogen waardoor er middelzware tot zeer zware goeden op geplaatst kunnen worden.

Levering van uw gebruikte palletstelling

Wilt u ook een gebruikte palletstelling kopen voor de opslag van uw pallets? Houdt u er dan rekening mee dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Kortom, op de tijden dat de meeste bedrijven geopend zijn. Heeft u speciale wensen omtrent de aflevering van uw gebruikte palletstelling? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u. In overleg is vaak veel mogelijk, dus schroom niet om uw wensen met ons te bespreken.

Gebruikte palletstelling van StellingStunt

StellingStunt is uw partner op het gebied van magazijninrichting. In onze webshop worden diverse soorten palletstellingen overzichtelijk aangeboden. Wanneer u op zoek bent naar een gebruikte palletstelling of andere gebruikte stellingen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij StellingStunt profiteert u van een goede kwaliteit en service. Weten wat u precies kunt verwachten van StellingStunt?

  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten;
  • Levering binnen 3 werkdagen;
  • Alle palletstellingen in voorraad;
  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid.

Online gebruikte palletstelling bestellen

Bent u overtuigd en wilt u een gebruikte palletstelling kopen? Ontdek dan de eindeloze mogelijkheden bij StellingStunt. Bij ons bestelt u gemakkelijk een tweedehands palletstelling online en volledig naar uw wens. Heeft u vooraf nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen, te mailen naar [email protected] of door te bellen naar +31 (0)488 795 084. Wij voorzien u graag van passend advies, zo weet u al snel waar u aan toe bent!