Filters opslaan

Jungheinrich

9 producten
Sorteer op

Jungheinrich

Jungheinrich, geboren in Hamburg (1899), richtte in 1953 een machine-fabriek op. Natuurlijk had het bedrijf toen niet verwacht (minstens gehoopt) meer dan een halve eeuw later nog steeds tot één van de grootste spelers op de markt te behoren, machines en opslagruimten betreft.  Tot op de dag van vandaag blijft het bedrijf groeien, met ondertussen meer dan 40 directe verkooplanden! De producten die aan worden geboden door Jungheinrich zijn er veel; ze zijn gespecialiseerd op verschillende vlakken en alle producten zijn van uitmuntende kwaliteit. Bent u op zoek naar een product van Jungheinrich om de ruimte van uw bedrijf mee te optimaliseren? Bekijk dan snel de mogelijkheden via onze website!

 

Hoe kan ik de ruimte in mijn bedrijf optimaliseren?

De opslag van producten en voorraad kan zo nu en dan als een strop voelen, vooral als uw opslagruimte eigenlijk niet groot genoeg is om alle producten te bergen. Gelukkig zijn er een hoop handige hulpstukken die ingezet kunnen worden om de ruimte van uw bedrijf zo efficiënt mogelijk in te richten en op die manier opslagruimte te creëren, Jungheinrich is een pro op dit gebied! Zo bieden zij liggers en Jungheinrich staanders om opbergstellingen mee te maken, welke goed van pas kunnen komen wanneer uw bedrijfsruimte, juist ruimte tekortkomt. Met deze liggers en staanders implementeer je in een mum van tijd een handige Jungheinrich stelling.

 

Aanrijbescherming van Jungheinrich

Wanneer u uw bedrijf voorziet van handige stellingen, is het belangrijk om deze goed te beschermen. Het zou immers zonde zijn als een stelling beschadigd raakt door dat één van uw werknemers met een truck langs de onderkant van een stelling rijdt. Bij StellingStunt vindt u daarom stevige en effectieve Jungheinrich aanrijbescherming! Neem vooral een kijkje in ons assortiment. 

 

Jungheinrich via StellingStunt

Klinken de producten van Jungheinrich u als muziek in de oren en bent u inderdaad op zoek naar hoogwaardige kwaliteitsproducten voor in uw bedrijfshal of magazijn? Bij StellingStunt vindt u de stevigste en beste producten van Jungheinrich, bekijk snel de mogelijkheden! Wij helpen u uiteraard zo goed mogelijk verder wanneer u interesse heeft in een van de producten die wij aanbieden. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, bent u uiteraard van harte welkom om contact op te nemen met één van onze specialisten. Dit kan via ons contactformulier, door een e-mail naar [email protected] te sturen of telefonisch via +31 (0)844 795 084.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »