Filters opslaan

Bandenstelling zelf samenstellen

Bij StellingStunt bieden wij graag extra flexibiliteit; u kunt binnen een mum van tijd uw bandenstelling zelf samenstellen!

24 producten
Sorteer op

Wanneer uw voorraad gedeeltelijk of zelfs volledig bestaat uit banden, kan het goed van pas komen om te kiezen voor een bandenstelling. Autobanden, autobus-banden of zelfs tractorbanden, met de keuze voor bandenstelling zelf samenstellen mag u er van uit gaan dat elke soort band goed en veilig opgeborgen kan worden in uw magazijn! StellingStunt heeft een ruim assortiment, wij leveren uw bandenstelling dan ook binnen een aantal dagen. Bent u benieuwd of een bandenstelling zelf samenstellen ruimte in uw magazijn, werkplaats of elders oplevert? Bekijk snel de mogelijkheden via de webpagina!

Wat is een bandenstelling?

It’s all in the name; zoals waarschijnlijk al duidelijk werd is een bandenstelling een manier om de banden uit uw voorraad erg efficiënt op te slaan. Bandenstellingen benutten de vierkante meters van uw opslagruimte optimaal. Ideaal dus, en bij StellingStunt kunt u de maat en grootte van uw bandenstelling zelf bepalen door te kiezen voor ‘bandenstelling zelf samenstellen’. Flexibiliteit, efficiëntie, en ontzettend praktisch. Het zou immers zonde zijn als er niet genoeg ruimte is om alle banden uit uw voorraad goed op te kunnen slaan!

Bandenstelling zelf samenstellen, welke maten zijn mogelijk?

De bandenstellingen van StellingStunt zijn kwalitatief uitstekend en volledig gecheckt. Daarnaast is er een hoop flexibiliteit mogelijk, doordat u kunt kiezen voor de bandenstelling zelf samenstellen. De bandenstelling samenstellen via StellingStunt biedt u een hoop verschillende maten en keuzes. Zo verkoopt StellingStunt basisvakken, maar ook aanbouwvakken om de bandenstelling mee uit te breiden. Deze vakken kennen verschillende hoogtes, breedtes en dieptes. De maten worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven via de webpagina, wij nodigen u dan ook van harte uit een blik te werpen op ons ruime assortiment!

Bandenstelling configureren via StellingStunt

Het uitzoeken van een bandenstelling en deze zelf samen te stellen, brengt logischerwijs een hoop vragen met zich mee. Hoeveel vakken heb ik nodig om mijn magazijn mee op te vullen? Hoe hoog zijn de bandenstelling samenstellen kosten? Gelukkig kunt u met al uw vragen bij ons terecht! Schroom niet om ons contactformulier via de website in te vullen, een e-mail te versturen naar [email protected], of telefonisch contact op te nemen met +31 (0)844 795 084.