Retouneren & ruilen

Stellingstunt.nl hecht veel waarde aan tevreden klanten.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren: Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Het retour zenden van een bestelling dient te worden uitgevoerd door en op kosten van de koper.


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stellingstunt.nl heeft deskundige medewerkers die al uw vragen over bestellingen, het productassortiment, levering, betaalmogelijkheden, levertermijnen etc. kunnen beantwoorden.

Retourneren of ruilen? Bel 0031 (0)488 795084 of mail ons via [email protected]