Filters opslaan

Gebruikte grootvakstelling

Wilt u grootvakstellingen van professionele kwaliteit maar tegen zeer scherpe prijzen? Kies dan voor een tweedehands grootvakstelling van StellingStunt.

6 producten
Sorteer op

Binnen ons assortiment bieden wij u naast nieuwe grootvakstellingen ook gebruikte grootvakstellingen aan. Wanneer u geld wilt besparen op de inrichting van uw magazijn, is een grootvakstelling die gebruikt is een uitstekende keuze! Ondanks dat deze grootvakstelling gebruikt is, garanderen wij u dat de kwaliteit degelijk is. Anders bieden we het natuurlijk niet aan. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel gemakkelijk de grootvakstellingen online.

Wat is een gebruikte grootsvakstelling?

Een grootvakstelling wordt gebruikt voor de opslag van goederen met een grote afmeting. Een grootvakstelling bestaat uit grote vlakken, is erg stevig en kan flink veel gewicht houden. Dit maakt een grootvakstelling ideaal voor de opslag van grote artikelen. Een grootvakstelling vindt u voornamelijk terug in magazijnen van diverse bedrijven. Wilt u met het bedrijf ook gebruik maken van een grootvakstelling? Prijstechnisch is een gebruikte grootvakstelling een interessante optie. Bekijk ons aanbod op deze pagina.

Verschillende stellingen

Voor het opslaan van zware spullen of materialen is een tweedehands grootvakstelling, zoals gezegd, ideaal. Niet voor niets is de stelling erg populair om te gebruiken in magazijnen. De vraag is groot, waardoor we bij StellingStunt over een wisselende voorraad beschikken. Over het algemeen zijn er drie verschillende soorten grootvakstellingen:

  • Lichte grootvakstellingen
  • Halfzware grootvakstellingen
  • Zware grootvakstellingen

Een lichte vakstelling heeft een draagvlak van ongeveer 350 kilogram per niveau, wanneer u deze gelijkmatig verdeeld. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de breedte en diepte van de stelling. Bij een halfzware vakstelling kunt u rekening houden met een stelling die maximaal 800 kilogram per niveau kan dragen, bij een gelijkmatige verdeling. De zwarte grootvakstellingen hebben ook een draagvermogen van ongeveer 800 kilogram, maar zijn vaak robuuster gebouwd. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen beschadigingen dan lichtere varianten.

Kwaliteit van een gebruikte grootvakstelling

Bij Stellingstunt bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, dit geldt ook voor onze gebruikte grootvakstellingen. Uitgebreide inspectie en eventuele reparatiewerkzaamheden zorgen ervoor dat de stellingen weer degelijk zijn om te gebruiken. Vind ook uw gebruikte grootvakstelling op deze pagina en bestel deze direct online!

Grootvakstellingen tweedehands en meer

Naast gebruikte grootvakstellingen, bieden wij op onze website ook nog diverse andere gebruikte stellingen aan. Wij hebben voor iedereen de geschikte stelling in het assortiment. Bent u niet op zoek naar een gebruikte grootvakstelling, maar naar een palletstelling, legbordstelling, bandenstelling of draagarmstelling? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. De gebruikte stellingen zijn van uitstekende kwaliteit maar realiseren toch grote kostenbesparingen voor u. Naast gebruikte stellingen bieden wij ook nieuwe stellingen aan. Neem een kijkje op de rest van onze website en ontdek de mogelijkheden. Twijfelt u over welke stelling in uw geval de beste keuze is? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag.

De voordelen van Stellingstunt

StellingStunt is uw partner op het gebied van magazijninrichting. In onze webshop worden diverse soorten magazijnstellingen overzichtelijk aangeboden. Wanneer u weet wat u zoekt en slechts één of enkele rijen stelling wilt aanschaffen, dan is StellingStunt de perfecte oplossing. Wanneer u bij ons een grootvakstelling die gebruikt is bestelt, nemen wij u veel zorgen uit handen, omdat wij:

  • Een betrouwbare partner zijn bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris
  • Grote voorraden gebruikte draagarmstellingen en overige magazijninrichting hebben
  • Niet té groot zijn, maar juist goed
  • Goede prijzen bieden voor u vanwege een efficiënte werkwijze
  • Staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier

Bestel uw grootvakstelling gebruikt nu online

De gebruikte grootvakstellingen van StellingStunt.nl zijn een uitstekend alternatief op nieuwe en brengen flinke kostenbesparingen met zich mee. Bent u overtuigd? Bestel dan gemakkelijk een grootvakstelling die gebruikt is online op onze website. Wij leveren al binnen drie werkdagen! Heeft u vooraf nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar +31 (0)488 795 084. Wij voorzien u graag van advies!