Magazijnstellingen

Bent u op zoek naar een magazijnstelling, bandenstelling, legbordstelling, palletstelling of passende onderdelen voor een stelling binnen uw magazijn? Maak kennis met StellingStunt. Bij ons vindt u magazijnstellingen en toebehoren tegen scherpe prijs.

Een magazijnstelling zorgt voor overzicht

Een overzichtelijk magazijn, garage of werkplek werkt prettig en is daarnaast ook efficiënt. Binnen ons aanbod vindt u een ruim assortiment magazijnstellingen en bijbehorende producten die bijdragen aan een functionele inrichting van de ruimte. Met een magazijnstelling van StellingStunt zorgt u ervoor dat u en/of uw eventuele medewerkers doelmatig te werk kunnen gaan.

Ons aanbod magazijnstellingen

Dankzij onze magazijnstellingen creëert u op eenvoudige wijze meer (opslag)ruimte binnen uw pand. Voor iedere situatie hebben wij een passende magazijnstelling in het assortiment. Bij StellingStunt vindt u:

Is het magazijn overvol en bieden palletstellingen geen uitkomst? Bekijk dan onze legbordstellingen eens. Deze zijn heel eenvoudig te (de)monteren en kunnen altijd uitgebreid worden. Naast nieuwe magazijnstellingen beschikt StellingStunt tevens over gebruikte stellingen. Deze magazijnstellingen wordt uitgebreid door ons geïnspecteerd en voldoen aan alle vastgestelde veiligheidseisen. U bent daardoor verzekerd van de beste kwaliteit, voor de allerlaagste prijs.

Gebruikt

Een magazijnstelling met de classificatie “gebruikt” is ideaal voor de praktische en prijsbewuste koper, die er niet zoveel om geeft hoe de magazijn stelling eruitziet, zolang deze maar functioneel is. Want dat zijn de gebruikte stellingen nog steeds. Ze hebben misschien wat krassen en soms een deukje, maar van roest is geen sprake en ze zijn niet ernstig vervuild. De laatste categorie is “oud gebruikt”: stellingen met deuken en krassen, en eventueel ook roest, stof en een vervaalde kleur. Deze vindt u niet bij ons op de website. Neem contact met ons op om meer te horen over deze magazijnstellingen.

De levering van uw magazijnstelling

Wilt u een magazijnstelling kopen bij StellingStunt? Wanneer wij deze magazijnstelling op voorraad hebben, kunt u er rekening mee houden dat u deze binnen 3 werkdagen ontvangt. U kunt dus al snel profiteren van het gemak van uw nieuwe stelling. Wij hechten veel waarde aan een snelle service. Wij komen uw aanwinst altijd op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 leveren.

De voordelen van een magazijnstelling kopen bij StellingStunt

Wenst u passend advies of heeft u speciale wensen met betrekking tot het afleveren van de magazijnstelling? Geef dit dan gerust aan en wij bespreken de mogelijkheden met u. Ook op het gebied van communicatie vinden we korte lijntjes erg belangrijk. Dus mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust via de telefoon of mail en dan helpen we u graag verder. Wij zorgen er altijd voor dat we u zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van uw vragen, zodat u nog op korte termijn weet waar u aan toe bent. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]