Magazijnstellingen

Wil je graag een magazijnstelling, bandenstelling, legbordstelling, palletstelling, passende onderdelen voor een stelling of andere toebehoren van stelling(en) kopen voor binnen jouw magazijn? Maak kennis met Stellingstunt. Bij ons vind je magazijnstellin

Een magazijnstelling zorgt voor overzicht

Het maken van de juiste keuzes in de aanschaf van een magazijnstelling helpt jouw magazijn, garage of werkplek overzichtelijk te maken. Een overzichtelijk magazijn is niet alleen prettig, maar ook een stuk efficiënter. Al helemaal als je de magazijnstellingen goed weet te plaatsen in het magazijn. Bij StellingStunt helpen we je een overzichtelijk magazijn te realiseren met ons ruime aanbod. Wil je een magazijnstelling(en) kopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen en welke stelling(en) kopen de beste keuze is? Onze specialisten helpen je uiteraard graag verder met productinformatie of zelfs een complete magazijninrichting.

Ons aanbod magazijnstellingen

Met ons ruime aanbod aan stellingen voor het magazijn is er altijd wel een specifieke stelling die past bij jouw wensen en eisen voor een efficiënte inrichting. Door voor stelling(en) kopen te kiezen kan je eenvoudig snel meer (opslag)ruimte creëren in jouw pand. Om de zoektocht bij Stellingstunt makkelijker te maken in de wereld van een magazijnstelling hebben wij voor jouw het volgende overzicht gemaakt van welke magazijnstelling(en) kopen bij ons mogelijk is:

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om onderdelen van stellingen te kopen, evenals andere toebehoren van stelling(en) kopen. Kijk gerust rond op onze website en vind jouw beste match!

Tip!: Wanneer jouw magazijn geen mogelijkheden meer heeft voor een palletstelling, kan een ander type magazijnstelling, zoals de legbordstelling een uitkomst bieden. Deze soort stelling(en) kopen gaat gepaard met een aantal voordelen; zo zijn ze relatief smal in formaat en bieden ze veel ruimte voor kleine tot middelgrote producten om op te slaan. Ze zijn eenvoudig te monteren en te demonteren, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Naast nieuwe magazijnstellingen beschikt StellingStunt tevens over gebruikte stellingen.

Gebruikt

Naast nieuwe magazijnstelling(en) kopen, kan je bij StellingStunt ook kiezen voor gebruikte magazijnstelling(en) kopen. Een magazijnstelling kopen kan een flinke investering zijn, maar deze kan je altijd minimaliseren door ons aanbod aan gebruikte stellingen. De magazijnstelling met het label “gebruikt” heeft soms een deukje, of flink wat krassen, maar doet er niet minder zijn werk om. De stellingen zijn door ons geïnspecteerd en voldoen nog altijd aan magazijnstelling eisen van de arbo wetgeving. Er zijn ook magazijn stellingen met het label “oud gebruikt”. Deze type stelling heeft deuken, krassen en eventueel ook roest, stof en/of een vervaagde kleur. Een gebruikte stelling kopen? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden en een passende offerte.

De levering van jouw magazijnstelling

Ben je magazijnstelling(en) kopen aan het overwegen voor de inrichting van jouw magazijn? Wanneer je online een magazijnstelling koopt kan je bij de levering het volgende van StellingStunt verwachten: StellingStunt levert standaard op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Kortgezegd op de tijden dat de meeste bedrijven geopend zijn, wel zo handig. Heb je speciale wensen omtrent de levering van jouw bestelling? Zoek dan even contact met onze klantenservice. Wij bespreken dan de mogelijkheden. Er is vaak veel mogelijk als er wordt overlegd!

Magazijnstelling online bestellen

StellingStunt is de juiste partij wanneer je nieuwe of gebruikte magazijnstelling(en) kopen wilt. Via onze webshop bestel je jouw nieuwe stelling eenvoudig en snel online. Voor vragen of meer informatie over de diverse magazijnstellingen, kan je contact opnemen met ons gespecialiseerde team. Dit kan zowel via de mail als via de telefoon. Onze specialisten helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen altijd zo spoedig mogelijk, zo weet je snel waar je aan toe bent.

De voordelen van kopen bij StellingStunt

Advies op maat
StellingStunt heeft jaren ervaring en veel specialisten in dienst. Op die manier kunnen wij goed advies op maat geven. We kunnen zelfs advies geven over magazijninrichting.

In overleg is veel mogelijk
Wat je wensen ook zijn, door ze bespreekbaar te maken en deze te overleggen kunnen we veel betekenen.

Korte lijnen
Wij houden van korte lijnen. Zo regelen we snel contact met elkaar en kunnen we goed advies geven.

Afspraak is afspraak.
Wanneer we een afspraak maken met elkaar, dan staat deze. Dus wij zullen er alles aan doen om de afspraak na te komen. Dat is wel zo eerlijk.

Snel antwoord op al je vragen en/of wensen
We zorgen er met ons team van specialisten voor dat je altijd zo snel mogelijk antwoord hebt op al je vragen. Zo weet je snel waar je aan toe bent, dat is wel zo makkelijk.

Contact

Wil je advies inwinnen bij ons met betrekking tot magazijninrichting of heb je een andere vraag over een magazijnstelling? Wij zorgen er altijd voor dat we zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van al jouw vragen, zodat je nog op korte termijn weet waar je aan toe bent. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected].

Veelgestelde vragen

Bij Stellingstunt kan je je hart ophalen wanneer je graag stellingen in een werkruimte, magazijn, opslag of andere gewenste locatie wilt plaatsen. Bij Stellingstunt kan worden gekozen voor nieuwe of gebruikte stellingen. Uiteraard zijn alle stellingen uitgebreid gecheckt en zijn ook de gebruikte stellingen voorzien van de beste kwaliteit. Alles om de veiligheid van werkgever en werknemer te waarborgen, en om te kunnen bijdragen aan de optimalisatie van productopslag. Voor een gebruikte stelling betaalt men minder dan een nieuwe stelling bij Stellingstunt. Of er nou wordt gekozen voor een gebruikte of een nieuwe stelling, één ding is zeker; de stellingen van Stellingstunt zijn niet te missen wanneer het efficiënt bergen van opslag of producten gewenst is.

Bij Stellingstunt vind je veel verschillende soorten stellingen. Palletstellingen, waar pallets in kunnen worden gestald; Legbordstellingen en grootvakstellingen, welke niet te missen zijn voor het opslaan van goederen; Bandenstellingen, waar elke soort band in kan worden opgeslagen, dus perfect voor garagehouders en draagarmstellingen, voor buizen en andere langwerpige materialen. Al deze verschillende soorten stellingen kunnen als geen ander worden gebruikt voor de optimalisatie van de opslag van goederen en producten. Bij Stellingstunt kan je je hart ophalen als je op zoek bent naar een efficiënte manier om producten of goederen te bergen. De stellingen van Stellingstunt zijn goed toegankelijk, flexibel te (de-)monteren en gaan stuk voor stuk de hoogte in, wat het oppervlak van de vloer bespaart en er op de vloer veel ruimte over blijft.

Wanneer er wordt gekozen voor een aanschaf van magazijnstellingen via Stellingstunt, kan worden uitgegaan van kwaliteit en veiligheid. De magazijnstellingen van Stellingstunt zijn stuk voor stuk volgens richtlijnen gecheckt; alles om de veiligheid van werknemer en werkgever te waarborgen. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat stellingen stevig genoeg zijn, voor de opslag optimalisatie van producten. Naast de kwaliteit en veiligheid, staat Stellingstunt voor grenzeloos gemak; wij helpen graag meedenken over de beste inrichting van een werkruimte of magazijn, geven graag advies en stellen uiteraard de voordeligste offertes op! Onze Stellingstunters staan elk moment van de dag klaar om te helpen met brandende vragen over producten en geven het beste advies mogelijk!

Een magazijnstelling dient alvorens het gebruik gekeurd te worden. Wanneer de keuze voor een magazijnstelling is gemaakt voor het efficiënt opslaan van producten en goederen, dient de magazijnstelling één keer per jaar gecheckt te worden. Het laten keuren van een magazijnstelling is nodig zodat veiligheid van de stelling en de werkplaats– en daarmee van werknemer en werkgever – gegarandeerd kan worden. Doordat een magazijnstelling gekeurd wordt, weet men zeker dat de kwaliteit nog steeds goed is, en dat er veilig goederen en materialen in opgeslagen kunnen worden. Daarnaast kan een keuring eventuele verbeterpunten en zwakke punten van de stelling in kaart brengen, waarna vervolgens gehandeld kan worden.