Filters opslaan

Gebruikte draagarmstellingen

Bij Stellingstunt houden wij ons bezig met de inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe draagarmstellingen. Bent u op zoek naar een gebruikte draagarmstelling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

2 producten
Sorteer op

Wij bieden een ruim assortiment draagarmstellingen van professionele kwaliteit tegen de juiste prijs. Een draagarmstelling wordt gebruikt als opslagplaats voor middelzware en zware goederen. Deze stelling beschikt over draagarmen die bevestigd zijn aan de staanders. Een draagarmstelling kan zowel enkel- als dubbelzijdig worden uitgevoerd. Bekijk ons volledige aanbod gebruikte stellingen hieronder!

 

Kwaliteit van een draagarmstelling gebruikt

Bij StellingStunt ben je verzekerd van professionele kwaliteit, dit geldt ook voor een draagarmstelling gebruikt. Een afgeschreven stelling zetten wij niet opnieuw in, wij zetten enkel een draagarmstelling gebruikt in als deze nog in goede staat verkeerd en door een magazijnkeuring komt. Je kan er dan nog lang plezier aan beleven. Neem bij twijfel altijd contact met ons op zodat we je op weg kunnen helpen naar de juiste invulling van jouw magazijn, wij helpen je namelijk graag verder!

 

Soorten draagarmstelling gebruikt

Bij StellingStunt vind je een ruim aanbod draagarmstellingen gebruikt, met een draagarmstelling gebruikt kan je jouw goederen gegarandeerd veilig opbergen. Binnen onze webshop vind je de volgende draagarmstelling gebruikt:

 • Licht: Een draagarmstelling gebruikt licht is bedoeld voor goederen welke handmatig geborgen en geladen kunnen worden. De lichte draagarmstelling gebruikt kan worden ingezet wanneer je goederen heeft welke niet veel belasting vragen. Deze draagarmstelling gebruikt heeft een hoogte van 2 tot 2.5 meter.
 • Medium: De draagarmstelling gebruikt medium zijn net als de draagarmstelling gebruikt licht perfect voor handmatig geborgen en geladen goederen. De hoogtes van deze stelling varieren echter van 2.5 tot 3 meter.
 • Zwaar: Voor de extra belasting van goederen, zoals bijvoorbeeld machine belading, kunt het best kiezen voor een draagarmstelling gebruikt zwaar. Deze draagarmstellingen zijn 4 tot 6 meter. Deze zijn bijvoorbeeld perfect voor de opslag van materialen als lood, koper of ijzer.

 

Voordelen gebruikte draagarmstelling

Wanneer je gebruik maakt van een draagarmstelling gebruikt profiteer je van een aantal voordelen:

 • Kostenbesparing: Door te kiezen voor een draagarmstelling gebruikt bespaar je kosten. Deze stellingen zijn goedkoper dan nieuwe draagarmstellingen. Daarnaast benut je jouw beschikbare vierkante meters optimaal waardoor er meer goederen opgeslagen kunnen worden.
 • Meer ruimte: Met een draagarmstelling gebruikt benut je alle mogelijke ruimte in jouw magazijn.
 • Makkelijk in onderhoud: Een draagarmstelling gebruikt bestaat niet uit veel onderdelen waardoor onderhoud niet veel tijd en moeite kost.
 • Flexibel: Een draagarmstelling gebruikt is eenvoudig te monteren, uit te breiden en te demonteren. Besluit je dus jouw magazijn anders in te richten, dan is dit geen enkel probleem.

 

Draagarmstelling gebruikt voor jouw magazijn

Ben je enthousiast geworden en wil je profiteren van de verschillende voordelen die een tweedehands draagarmstelling met zich meebrengt? Neem een kijkje binnen ons assortiment om een draagarmstelling tweedehands gemakkelijk online te bestellen. Wij willen je graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected].

 

Voordelen StellingStunt

Wanneer je kiest om een draagarmstelling gebruikt te bestellen bij StellingStunt profiteert je van onze service en kwaliteit. Als organisatie zijn we niet te groot en niet te klein, precies goed dus. Dit maakt dat we alle aanvragen goed aankunnen en je altijd verzekerd bent van een snelle levering. Vrijwel alle producten hebben wij op voorraad. Bij ons bent je verzekerd van aantrekkelijke prijzen dankzij de hoge omloopsnelheid en onze efficiënte werkwijze. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van goede service. Jouw wensen staan bij ons centraal en wij denken graag met je mee om tot de beste oplossing voor jouw situatie te komen. Kies je ervoor om een samenwerking met ons aan te gaan, dan nemen wij je veel zorgen uit handen, omdat wij:

 • Een betrouwbare partner zijn bij opkoop en demontage van jouw magazijn- of bedrijfsinventaris
 • Grote voorraden van de draagarmstelling gebruikt en overige magazijninrichting hebben
 • Niet té groot zijn, maar juist goed zijn
 • Goede prijzen kunnen bieden vanwege onze efficiënte werkwijze
 • Staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier

 

Bestel jouw draagarmstelling gebruikt online

Ben je overtuigd van de voordelen van een draagarmstelling gebruikt en zie je deze graag in jouw eigen magazijn terug? Met een draagarmstelling gebruikt van StellingStunt kan je jouw magazijn snel op een efficiënte manier inrichten. Voor het bestellen van een draagarmstelling gebruikt, adviseren wij om een offerte op te vragen. Wil je van advies voorzien worden of heb je een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!