Filters opslaan

Gebruikte draagarmstellingen

Bij Stellingstunt houden wij ons bezig met de inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe draagarmstellingen. Bent u op zoek naar een gebruikte draagarmstelling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

1 product
Sorteer op

Wij bieden een ruim assortiment draagarmstellingen van professionele kwaliteit tegen de juiste prijs. Een draagarmstelling wordt gebruikt als opslagplaats voor middelzware en zware goederen. Deze stelling beschikt over draagarmen die bevestigd zijn aan de staanders. Een draagarmstelling kan zowel enkel- als dubbelzijdig worden uitgevoerd. Bekijk ons volledige aanbod gebruikte stellingen hieronder!

Kwaliteit van een gebruikte draagarmstelling

Bij StellingStunt bent u verzekerd van professionele kwaliteit, dit geldt ook voor een draagarmstelling gebruikt. Een afgeschreven stelling zetten wij niet opnieuw in, wel als deze nog in goede staat verkeerd en door een magazijnkeuring komt. U kunt er dan nog lang plezier aan beleven. Neem bij twijfel altijd contact met ons op zodat we u op weg kunnen helpen naar de juiste invulling van uw magazijn, wij helpen u namelijk graag verder!

Soorten draagarmstellingen gebruikt

Bij StellingStunt vindt u een ruim aanbod draagarmstellingen gebruikt, met een draagarmstelling gebruikt kunt u uw goederen gegarandeerd veilig opbergen. Binnen onze webshop vindt u de volgende draagarmstelling gebruikt:

 • Licht: Een draagarmstelling gebruikt licht is bedoeld voor goederen welke handmatig geborgen en geladen kunnen worden. De lichte draagarmstelling gebruikt kan worden ingezet wanneer u goederen heeft welke niet veel belasting vragen. Deze draagarmstelling gebruikt heeft een hoogte van 2 tot 2.5 meter.
 • Medium: De draagarmstelling gebruikt medium zijn net als de draagarmstelling gebruikt licht perfect voor handmatig geborgen en geladen goederen. De hoogtes van deze stelling varieert echter van 2.5 tot 3 meter.
 • Zwaar: Voor de extra belasting van goederen, zoals bijvoorbeeld machine belading, kunt het best kiezen voor een draagarmstelling gebruikt zwaar. Deze draagarmstellingen zijn 4 tot 6 meter. Deze zijn bijvoorbeeld perfect voor de opslag van materialen als lood, koper of ijzer.

Voordelen gebruikte draagarmstelling

Wanneer u gebruik maakt van een draagarmstelling gebruikt van StellingStunt profiteert u van een aantal voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

 • Kostenbesparing: Door te kiezen voor een draagarmstelling gebruikt bespaart u kosten. Deze stellingen zijn goedkoper dan nieuwe draagarmstellingen. Daarnaast benut u uw beschikbare vierkante meters optimaal waardoor er meer goederen opgeslagen kunnen worden.
 • Meer ruimte: Met een draagarmstelling benut u alle mogelijke ruimte in uw magazijn.
 • Makkelijk in onderhoud: Een draagarmstelling gebruikt bestaat niet uit veel onderdelen waardoor onderhoud niet veel tijd en moeite kost.
 • Flexibel: De draagarmstelling gebruikt is eenvoudig te monteren, uit te breiden en te demonteren. Besluit u dus uw magazijn anders in te richten, dan is dit geen enkel probleem.

Draagarmstelling gebruikt voor uw magazijn

Bent u enthousiast geworden en wilt u profiteren van de verschillende voordelen die een tweedehands draagarmstelling met zich meebrengt? Neem een kijkje binnen ons assortiment om een draagarmstelling gebruikt gemakkelijk online te bestellen. Wij willen u graag goed informeren, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]

Voordelen StellingStunt

Wanneer u kiest om een draagarmstelling gebruikt te bestellen bij StellingStunt profiteert u van onze service en kwaliteit. Als organisatie zijn we niet te groot en niet te klein, precies goed dus. Dit maakt dat we alle aanvragen goed aankunnen en u verzekerd bent van een snelle levering. Vrijwel alle producten hebben wij op voorraad. Bij ons bent u verzekerd van aantrekkelijke prijzen dankzij de hoge omloopsnelheid en onze efficiënte werkwijze. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van goede service. Uw wensen staan bij ons centraal en wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Kiest u ervoor om een samenwerking met ons aan te gaan, dan nemen wij u veel zorgen uit handen, omdat wij:

 • Een betrouwbare partner zijn bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris
 • Grote voorraden gebruikte draagarmstellingen en overige magazijninrichting hebben
 • Niet té groot zijn, maar juist goed zijn
 • Goede prijzen kunnen bieden vanwege onze efficiënte werkwijze
 • Staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier

Bestel uw draagarmstelling online

Bent u overtuigd van de voordelen van een draagarmstelling gebruikt en ziet u deze graag in uw eigen magazijn terug? Met een draagarmstelling gebruikt van StellingStunt kunt u uw magazijn snel op een efficiënte manier inrichten. Voor het bestellen van een draagarmstelling gebruikt, adviseren wij om een offerte op te vragen. Wilt u van advies voorzien worden of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »