Filters opslaan

Medium draagarmstelling

99 producten
Sorteer op

Medium draagarmstelling

Bent u op zoek naar een draagarmstelling voor goederen die handmatig geladen kunnen worden? Dan trekt u met een medium draagarmstelling aan het langste eind! Medium draagarmstellingen zijn perfect geschikt voor goederen welke niet veel belasting vragen. Deze draagarmstelling heeft een hoogte van 2 tot 2,5 meter. Bent u benieuwd wat wij voor uw magazijninrichting kunnen betekenen? Bekijk dan snel onze webpagina!

 

Wat is de functie van een draagarmstelling?

Een medium draagarmstelling wordt gebruikt voor opslag van verschillende soorten materialen en goederen. Hierbij kunt u denken aan de opslag van buizen, platen of constructieonderdelen. Bij een draagarmstelling wordt de oppervlakte van de stelling niet doorbroken door jukken; hierdoor zijn de opgeslagen goederen erg vrij toegankelijk. Bij een medium draagarmstelling wordt er geen gebruik gemaakt van legborden of vlonders, daarentegen wordt er bij een stelling als deze gebruik gemaakt van draagarmen. Deze draagarmen zijn bevestigd aan de staanders van de medium draagarmstelling. De medium draagarmstellingen van StellingStunt kunnen enkel- of dubbelzijdig worden uitgevoerd.

 

Kwaliteit en veiligheid

Bij StellingStunt staat hoogstaand kwaliteit en veiligheid van de draagarmstelling uiteraard ontzettend hoog in het vaandel. De medium draagarmstellingen die bij StellingStunt worden aangeboden zijn professioneel. Bij vragen of twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Voordelen van een medium draagarmstelling

Wanneer de opslag van uw goederen niet te veel belasting vragen en deze goederen handmatig in- of uitgeladen kunnen worden, is een medium draagarmstelling uitermate geschikt. Buiten het gegeven dat een draagarmstelling een perfecte ruimtebesparing voor uw magazijn en dus opgeslagen goederen is, kent het gebruik hiervan nog meer voordelen:

 

 

 

  • Flexibel: onze draagarmstellingen zijn eenvoudig te monteren. Hierdoor kunnen deze ook gemakkelijk worden uitgebreid.

 

 

  • Kostenbesparend: het gebruik van een draagarmstelling geeft u de mogelijkheid om meer goederen op één vierkante meter op te slaan. Hierdoor zullen de opslagkosten voor uw voorraad en goederen dalen.

 

 

  • Gebruiksvriendelijk: een draagarmstelling biedt u vrij toegang tot uw goederen. Daarnaast is een lichte draagarmstelling gemakkelijk in onderhoud, doordat de stelling bestaat uit kolommen en draagarmen

 

 

 

Bestel uw medium draagarmstelling bij StellingStunt

Een medium draagarmstelling kan u veel gemak en voordelen binnen de opslag van uw magazijn brengen. Bent u overtuigd en wilt u deze voordelen graag terugvinden in uw eigen magazijn? Klaar om de stap te zetten om uw magazijn of werkplaats zo efficiënt mogelijk in te richten? Het grootste gedeelte van onze medium draagarmstellingen kunt u gemakkelijk online bestellen. Bij een beslissing als deze is het natuurlijk logisch dat u eerst contact opneemt met één van onze specialisten; wij staan dan ook graag voor u klaar om u te woord te staan en advies te geven!