Filters opslaan

Magazijnbakken

19 producten
Sorteer op

Magazijnbakken

De magazijnbakken van Stellingstunt zijn perfect voor het creëren een overzichtelijk en geordende magazijninrichting. De diverse magazijnbakken zijn ideaal voor de opslag van kleine onderdelen die veilig moeten worden opgeslagen in uw magazijn. Daarnaast zijn de magazijnbakken veelzijdig in gebruik. Of u deze nu wilt gebruiken als sorteerbakken in uw magazijn, productievestiging of werkplaats, de magazijnbakken van Stellingstunt zijn ruimtebesparend en zorgen voor een overzichtelijke opslag. Het is van belang om uw magazijn zo overzichtelijk mogelijk in te delen, zodat hier efficiënt kan worden gewerkt. Creëer nu ook een overzichtelijke opslag met een van onze magazijnbakken!

Kunststof magazijnbakken

De kunststof magazijnbakken van Stellingstunt zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Op de kritieke punten zijn de kunststof magazijnbakken verstevigd waardoor ze niet alleen bestand zijn tegen zware lasten maar daarnaast ook stootbestendig zijn. Dankzij de versterking aan de zijkant van de bodem, kunnen de kunststof stapelbakken stabiel op elkaar gestapeld worden.

Grote hoeveelheden bestellen

Bij Stellingstunt hebben wij altijd diverse soorten en maten van de verschillende magazijnbakken op voorraad. Hierdoor kunt u de magazijnbakken gemakkelijk online bestellen bij Stellingstunt en ontvangt u deze al snel op het door u opgegeven adres. U kunt dus al snel beginnen met het overzichtelijk opslaan van uw goederen in de magazijnbakken. Wilt u een grote aanvraag magazijnbakken doen? Wij leveren ook grote hoeveelheden magazijnbakken direct vanuit de fabriek. Bel of mail ons voor uw aanvraag met een grote hoeveelheid magazijnbakken.

Magazijnbakken van Stellingstunt

De diverse magazijnbakken zijn gemakkelijk online bij ons te bestellen. Wenst u daarnaast nog meer informatie over de verschillende magazijnbakken, passend advies of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over de diverse magazijnbakken voor uw stellingen in het magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected] Ook wanneer u een grote aanvraag magazijnbakken wilt doen kunt u ons via deze contactgegevens bereiken. Wij leveren ook grote hoeveelheden magazijnbakken direct vanuit de fabriek.

Veelgestelde vragen

Magazijnbakken zijn bakken die je perfect kan inzetten voor het ordenen en efficiënt inrichten van een magazijn. Magazijnbakken zijn ideaal inzetbaar voor het bergen en opslaan van kleinere producten, waarbij je bijvoorbeeld kan denken aan schroefjes. Magazijnbakken zijn erg praktisch; ze zijn namelijk stapelbaar en daardoor nemen de bakken niet veel ruimte in. Magazijnbakken komen in verschillende materialen voor zoals kunststof of roestvrijstaal (RVS). Binnen het assortiment van StellingStunt vind je materiaalbakken met verschillende afmetingen; van kleinere bakjes tot diepe grote magazijnbakken. Wil je graag advies over de beste optie betreft magazijnbakken voor in jouw magazijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Magazijnbakken worden in de regel ingezet voor het efficiënt inrichten van een magazijn, werkplaats, garage of andere gewenste locatie. Magazijnbakken zijn erg praktisch in gebruik en kunnen daardoor gemakkelijk in een stelling worden geplaatst. Door de constructie van een magazijnbak kunnen de bakken op elkaar worden gestapeld; nog efficiënter dus! Magazijnbakken fungeren vaak voor het opslaan van kleinere producten, zoals schroeven, hoewel magazijnbakken in verschillende afmetingen voorkomen. Magazijnbakken zijn optioneel dus ook prima inzetbaar voor het opslaan van grotere producten. Wanneer je magazijnbakken inzet voor het opslaan van producten, zal de werkruimte efficiënter zijn; dit heeft uiteraard invloed op de werkzaamheden op de locatie.

Magazijnbakken komen in verschillende soorten en maten voor. Ten eerste heeft men de keuze uit verschillende soorten materialen magazijnbakken. Zo kies je bijvoorbeeld een kunststof magazijnbak, welke licht van gewicht is maar door de samenstelling van het materiaal, toch ontzettend stevig is. Naast kunststoffen materiaal vind je in het assortiment van StellingStunt ook roestvrije magazijnbakken. De tweede keuze welke magazijnbakken betreft is de afmeting waarin je magazijnbakken wil aanschaffen. Bedenk van tevoren goed hoe groot de stelling is waar de magazijnbakken in komen te staan en ga na of er een geschikte afmeting in ons assortiment te vinden is! Wil je informatie over welke magazijnbakken de best geschikte optie voor je is? Neem dan gerust contact met ons op!

De producten van StellingStunt laten niks te wensen over; bij ons kan er per definitie worden uitgegaan van kwaliteit en veiligheid. De magazijnbakken van StellingStunt zijn stuk voor stuk stevig, handig in gebruik én dragen bij aan een efficiënt ingericht magazijn. De voorraad van StellingStunt is groot en bovendien compleet, waardoor je ervan uit mag gaan jouw bestelling met magazijnbakken al drie dagen na bestelling geleverd te krijgen. Weet je niet welke magazijnbakken het meest geschikt zijn om aan te schaffen? Onze vakmensen staan uiteraard voor je klaar en helpen je zo goed mogelijk verder; bij StellingStunt mag je naast kwaliteit en veiligheid rekenen op grenzeloos gemak en een betrouwbare service!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »