Filters opslaan

Magazijnbakken

20 producten
Sorteer op

Magazijnbakken

De magazijnbakken van Stellingstunt zijn perfect om een overzichtelijk en geordend magazijn te creëren. De diverse magazijnbakken zijn ideaal voor de opslag van kleine onderdelen die veilig moeten worden opgeslagen in uw magazijn. Daarnaast zijn de magazijnbakken veelzijdig in gebruik. Of u deze nu wilt gebruiken als sorteerbakken in uw magazijn, productievestiging of werkplaats, de magazijnbakken van Stellingstunt zijn ruimtebesparend en zorgen voor een overzichtelijke opslag. Het is van belang om uw magazijn zo overzichtelijk mogelijk in te delen, zodat hier efficiënt kan worden gewerkt. Creëer nu ook een overzichtelijke opslag met een van onze magazijnbakken!

Kunststof magazijnbakken

De kunststof magazijnbakken van Stellingstunt zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Op de kritieke punten zijn de kunststof magazijnbakken verstevigd waardoor ze niet alleen bestand zijn tegen zware lasten maar daarnaast ook stootbestendig zijn. Dankzij de versterking aan de zijkant van de bodem, kunnen de kunststof stapelbakken stabiel op elkaar gestapeld worden.

Grote hoeveelheden bestellen

Bij Stellingstunt hebben wij altijd diverse soorten en maten van de verschillende magazijnbakken op voorraad. Hierdoor kunt u de magazijnbakken gemakkelijk online bestellen bij Stellingstunt en ontvangt u deze al snel op het door u opgegeven adres. U kunt dus al snel beginnen met het overzichtelijk opslaan van uw goederen in de magazijnbakken. Wilt u een grote aanvraag magazijnbakken doen? Wij leveren ook grote hoeveelheden magazijnbakken direct vanuit de fabriek. Bel of mail ons voor uw aanvraag met een grote hoeveelheid magazijnbakken.

Magazijnbakken van Stellingstunt

De diverse magazijnbakken zijn gemakkelijk online bij ons te bestellen. Wenst u daarnaast nog meer informatie over de verschillende magazijnbakken, passend advies of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over de diverse magazijnbakken voor uw stellingen in het magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected] Ook wanneer u een grote aanvraag magazijnbakken wilt doen kunt u ons via deze contactgegevens bereiken. Wij leveren ook grote hoeveelheden magazijnbakken direct vanuit de fabriek.