Filters opslaan

Restpartijen palletstelling

Wil je jouw overtollige voorraad op een efficiënte, maar goedkope manier opbergen? Bekijk ons diverse assortiment met restpartijen, zoals een restpartij palletstelling. Voor ieder wat wils!

8 producten
Sorteer op

Binnen ons assortiment vind je naast nieuwe, ook tweedehands palletstellingen. Een gebruikte palletstelling is een prima alternatief en levert je flinke kostenbesparingen op. Bij StellingStunt kun je gemakkelijk en snel een partij palletstellingen uitzoeken en bestellen. Bekijk ons volledige aanbod hieronder!

Wat is een restpartij palletstellingen?

Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van pallets. Ze worden horizontaal in rijen geplaatst met meerdere niveaus en zijn geschikt om pallets in diverse afmetingen te dragen. De draagvlakken bestaan uit verschillend materiaal. Denk bijvoorbeeld aan houten legborden, vlonders en metalen legborden. 

Een restpartij palletstellingen verwijst naar een aanbod van gebruikte palletstellingen; deze zijn bijvoorbeeld al eerder gebruikt voor projecten. Een restpartij palletstellingen is vaak een stuk goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe palletstellingen; een kost besparende en efficiënte investering dus!

Levering van jouw restpartij palletstellingen

Wil je ook een restpartij palletstelling kopen voor de opslag van jouw pallets? Houd er dan rekening mee dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Kortom, op de tijden dat de meeste bedrijven geopend zijn. Heb je speciale wensen omtrent de aflevering van jouw partij palletstelling? Neem dan contact met ons op en bespreken we de mogelijkheden! In overleg is vaak veel mogelijk, dus schroom niet om jouw wensen met ons te bespreken.

Restpartij palletstelling van StellingStunt

StellingStunt is jouw partner op het gebied van magazijninrichting. In onze webshop worden diverse soorten restpartij palletstellingen overzichtelijk aangeboden. Wanneer je op zoek bent naar een restpartij palletstelling of andere gebruikte stellingen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij StellingStunt profiteer je van goede kwaliteit en service. Weten wat je precies kunt verwachten van StellingStunt?

  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten;
  • Levering binnen 3 werkdagen;
  • Alle palletstellingen in voorraad;
  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid.

Online restpartij palletstelling bestellen

Ben je overtuigd en wil je een gebruikte palletstelling kopen? Ontdek dan de eindeloze mogelijkheden bij StellingStunt. Bij ons bestel je gemakkelijk een restpartij palletstelling online en volledig naar jouw wens. Heb je vooraf nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen, te mailen naar [email protected] of door te bellen naar +31 (0)488 795 084. Wij voorzien je graag van passend advies, zo weet je al snel waar je aan toe bent!