Filters opslaan

Zelf samenstellen

72 producten
Sorteer op

Draagarmstellingen zelf samenstellen

Bij StellingStunt staat veilige kwaliteit uiteraard het hoogst in het vaandel, maar dat gaat wel gepaard met flexibiliteit. Vandaar bieden wij u graag de mogelijkheid voor draagarmstellingen zelf samenstellen! Draagarmstellingen bieden de perfecte uitkomst voor de opslag van lichte, middelmatige of zelfs zware producten. Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw opslag zo efficiënt mogelijk in te richten, is draagarmstellingen zelf samenstellen de beste manier! Zo benut u eventuele loze ruimte in uw opslag en kunt u zo veel mogelijk materiaal opslaan. Bij StellingStunt hebben wij een ruime mogelijkheden voor uw draagarmstellingen zelf samenstellen; neem snel contact op voor de mogelijkheden!

Wat is een draagarmstelling?

Waar de naam misschien al het één en ander verraad, is een draagarmstelling een manier om uw voorraad, producten of materialen te ‘dragen’. Bij draagarmstellingen wordt er opslagruimte gecreëerd door draagarmen die aan de staander zijn bevestigd. Dit kan enkel- of dubbelzijdig. Bij een draagarmstelling wordt het opslag oppervlak niet onderbroken door jukken, waardoor op een optimale manier goederen opgeslagen kunnen worden. Binnen ons assortiment vindt u onderscheid tussen lichte en zware draagarmstellingen. De lichte draagarmstellingen bieden opslag voor de goederen die niet veel belasting vragen; de zware draagarmstellingen zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor machinebelading, of loden-, koperen, of ijzeren buismaterialen.

Draagarmstelling samenstellen; de mogelijkheden!

Alle producten die bij StellingStunt worden aangeboden zijn gekeurd en gegarandeerd veilig. De kwaliteit van een draagarmstelling is uitstekend en daardoor is stellingen zelf samenstellen de perfecte manier om een langdurige opslag te creëren; een goede investering dus. Wanneer u benieuwd bent of draagarmstellingen zelf samenstellen u ook de perfecte en efficiënte oplossing kan bieden, bent u van harte welkom een kijkje te nemen op onze webpagina, waar maten en verschillende mogelijkheden worden toegelicht! Wij snappen dat de keuze voor draagarmstellingen zelf samenstellen gepaard gaat met een hoop vragen; onze specialisten helpen u natuurlijk altijd graag.

Draagarmstellingen configureren via StellingStunt

Door de flexibiliteit en kwaliteit van draagarmstellingen zelf samenstellen, snappen wij maar al te goed dat het een voor de hand liggende keuze is, hoewel het tot overgaan op de volgende stap natuurlijk vragen oproept… Past een draagarmstelling in het plaatje van mijn magazijn? Wat zijn de draagarmstellingen zelf samenstellen kosten? Gelukkig kunt u met al uw vragen bij ons terecht! Schroom niet om ons contactformulier via de website in te vullen, een e-mail te versturen naar [email protected], of telefonisch contact op te nemen met +31 (0)844 795 084.