Filters opslaan

Gaaslegborden

1 product
Sorteer op

Gaaslegborden

Wanneer u in een bedrijf werkt waarbij gebruikt wordt gemaakt van een magazijn heeft u efficiëntie en veiligheid waarschijnlijk hoog in het vaandel staan. In uw magazijn krijgt u op meerdere vlakken te maken met de veiligheid. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor in het magazijn dat er goederen in een palletstelling worden opgeborgen die niet goed op de liggers/vlonders passen. Daarnaast wordt er vanwege veiligheid ook wel eens verplicht gesteld dat de ruimte tussen liggers moet worden afgedekt. Om de veiligheid in uw magazijn te kunnen waarborgen kunt u gaaslegborden toepassen. Deze gaaslegborden zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Door het toepassen van gaaslegborden binnen uw magazijn maakt u uw magazijn veiliger, maar daarnaast komen er nog meer voordelen kijken bij het gebruik van gaaslegborden kijken. Hier leest u hieronder meer over.

De voordelen van gaaslegborden

Gaaslegborden zijn een soort van legborden waarmee u uw magazijn veiliger maakt. Een belangrijk aspect van de gaaslegborden is dat zij een doorlaatbaarheid hebben van wel 70%, hierdoor kan het sprinklersysteem in uw magazijn een eventuele brand alsnog efficiënt verhelpen. De gaaslegborden maken uw magazijn en de opslag van goederen dus brandveiliger. Hiernaast zijn er nog meer reden om voor de gaaslegborden van Stellingstunt te kiezen, we hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Optimale opslag van uw goederen
  • Meer licht in uw magazijn
  • Beveiligt tegen het doorvallen van onjuist geplaatste pallets of goederen
  • Maakt uw opslag van goederen brandveiliger ten opzichte van hout

Met de gaaslegborden van Stellingstunt benut u de ruimte van uw magazijnstelling optimaal én veilig. U beschermt tegen doorvallen van onjuist geplaatste pallets en hiernaast is uw magazijn met gaaslegborden ook brandveiliger. Door gebruik te maken van de gaaslegborden benut u de ruimte van uw magazijn optimaal en profiteert u daarnaast ook van de andere bovenstaande voordelen.

Online gaaslegborden bestellen bij Stellingstunt

Bent u overtuigd door de voordelen van de gaaslegborden? Bij Stellingstunt besteld u de gaaslegborden voor uw magazijn gemakkelijk online. Maak nu ook uw magazijn veiliger door gebruik te maken van de gaaslegborden. Wenst u voorafgaande aan uw bestelling meer informatie over het toepassen van gaaslegborden? Wilt u passend advies over de magazijninrichting? Of heeft u nog andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over het toepassen van gaaslegborden binnen uw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]