Gaaslegborden

1 product
Sorteer op

Gaaslegborden

Wanneer je in een bedrijf werkt waarbij gebruikt wordt gemaakt van een magazijn heb je efficiëntie en veiligheid waarschijnlijk hoog in het vaandel staan. In jouw magazijn krijg je uiteraard op meerdere vlakken te maken met veiligheid en het waarborgen daarvan. Een ongelukje zit in een klein hoekje en wil je natuurlijk voorkomen.

Zo zal het bijvoorbeeld geregeld voorkomen dat er goederen in een palletstelling worden opgeborgen die niet goed op de liggers/vlonders passen. Zo’n zaak is eigenlijk behoorlijk kwalijk, want hierdoor breng je niet alleen jezelf, maar ook je medewerkers in gevaar. Om de veiligheid in een magazijn te kunnen waarborgen kan je gebruikmaken van gaaslegborden. Deze gaaslegborden zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Door het installeren en dus gebruiken van gaaslegborden binnen jouw magazijn maak je jouw magazijn veiliger, maar daarnaast komen er nog meer voordelen kijken bij het gebruik van gaaslegborden kijken!

Bij Stellingstunt kan je voor zowel nieuwe als tweedehands legborden van gaas terecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je de legborden graag aanschaffen? Bekijk dan snel ons assortiment of neem contact met ons op!

De voordelen van gaaslegborden

De legborden van gaas kunnen gebruikt worden om een magazijn veiliger mee te maken. Een belangrijk aspect van deze soort legborden is dat zij een doorlaatbaarheid hebben van wel 70%, waardoor een sprinklersysteem in jouw magazijn tijdens een eventuele brand alsnog efficiënt gebruikt worden. De gaaslegborden maken uw magazijn en de opslag van goederen dus brandveiliger. Daarnaast zijn er nog meer reden om voor de gaaslegborden van Stellingstunt te kiezen, lees snel de voordelen door:

  • Optimale opslag van jouw goederen in het magazijn
  • Meer lichtdoorbaarheid in het magazijn
  • Beveiligt tegen het doorvallen van onjuist geplaatste pallets of goederen
  • Maakt jouw opslag van goederen brandveiliger ten opzichte van hout

Door het inzetten van gaaslegborden benut je de ruimte van jouw magazijnstelling optimaal én veilig. Je beschermt tegen doorvallen van onjuist geplaatste pallets en hiernaast is jouw magazijn met deze legborden ook brandveiliger. Door gebruik te maken van gaaslegborden benut je de ruimte van uw magazijn optimaal en profiteer je daarnaast ook van de andere bovenstaande voordelen.

Tweedehands producten bij Stellingstunt

Wil je graag efficiënt te werk gaan, niet alleen met het inrichten van jouw magazijn maar ook kijkend naar de kosten die daarbij komen kijken? Dan zit je bij Stellingstunt helemaal goed. Binnen ons assortiment vind je verscheidene tweedehands producten. Deze producten zijn uiteraard kwalitatief uitstekend en volkomen veilig, want ze worden gewoon gecontroleerd en gecheckt. Door tweedehands legborden aan te schaffen kan je jouw werkruimte of magazijn dus een stuk veiliger inrichten, maar dan wel op een kostenbesparende manier!

Online gaaslegborden bestellen bij Stellingstunt

Ben je overtuigd door de voordelen van gaaslegborden? Bij Stellingstunt bestel je de gaaslegborden voor jouw magazijn gemakkelijk online. Maak nu ook jouw magazijn veiliger door gebruik te maken van de legborden. Wens je voorafgaande aan uw bestelling meer informatie over het toepassen van gaaslegborden? Wil je graag passend advies over de magazijninrichting? Of heb je nog andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag goed over het gebruiken en inzetten van gaaslegborden binnen je magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected].

Veelgestelde vragen

Gaaslegborden zijn legborden die kunnen worden neergelegd in stellingen. Deze gaaslegborden bestaan uit een constructie van staal en zijn zeer nuttig voor het opslaan van producten in stellingen. Door het inzetten van gaaslegborden kan een magazijn een stuk veiliger gemaakt worden op verschillende aspecten. Ten eerste is de kans dat producten vallen minder groot, ten tweede ervaar je een grotere opslagcapaciteit in je magazijn en ten derde dragen gaaslegborden bij aan de brandveiligheid van jouw magazijn. Door dat gaaslegborden een stalen rooster constructie hebben, kunnen sprinklers in geval van brand hun werk doen. Door gebruik te maken van gaaslegborden benut je de ruimte van jouw magazijn optimaal. Wil je meer informatie over het gebruik van gaaslegborden? Je bent uiteraard van harte welkom om contact op te nemen met onze productspecialisten!

Binnen het assortiment van StellingStunt vind je gaaslegborden 880x1100 millimeter. Deze gaaslegborden hebben maar liefst een draagvermogen van 500 kilogram en zijn daardoor uitermate geschikt om te gebruiken in jouw stellingen in een magazijn. De prijs van deze gaaslegborden 880x1100 millimeter is €21,50 exclusief BTW (€26,02 inclusief BTW). De gaaslegborden 880x1100 millimeter hebben wij veelvoudig op voorraad, waardoor je ervan uit mag gaan dat je de gaaslegborden al binnen drie werkdagen in huis hebt wanneer je deze bij ons besteld. Met het gebruik van gaaslegborden kan je jouw magazijn efficiënt inrichten, verklein je de kans op het doorvallen van producten en verbeter je de brandveiligheid in jouw magazijn; wat wil je nog meer?

Gaaslegborden verbeteren jouw magazijn op verschillende aspecten. De stalen draadroosters kunnen in de stellingen in een magazijn worden gelegd en kunnen tot wel 500 kilogram belading aan. Doordat de constructie van gaaslegborden bestaat uit een stalen rooster, verbeter je de lichtinval in jouw magazijn (de gaaslegborden laten namelijk licht door). Daarnaast kan je jouw producten efficiënter bergen en zorg je ervoor dat de kans op het doorvallen van goederen verkleind wordt. Daarnaast dragen gaaslegborden bij aan een verbeterde brandveiligheid van jouw magazijn; het stalen draadrooster heeft namelijk een doorlaatbaarheid van 70% waardoor sprinklers in geval van brand hun werk kunnen doen. Hiermee bescherm je zowel de stellingen als de producten in jouw magazijn!

Het gebruik van gaaslegborden in jouw magazijn kent vele voordelen, maar het bestellen hiervan bij StellingStunt maakt het nóg voordeliger! Onze producten laten niks te wensen over en daarbij betaal je nooit te veel voor onze hoogwaardige en uitstekende kwaliteit. Een ware investering dus! De opslag van StellingStunt is compleet, waardoor je jouw bestelling al binnen drie werkdagen mag verwachten. Daarnaast staat betrouwbare service én vakmanschap uiteraard hoog in het vaandel, en ben je bij ons altijd welkom wanneer je vragen hebt of advies nodig hebt over één van onze producten. De gaaslegborden van StellingStunt kennen een hoge kwaliteit en zijn daardoor het best geschikt voor in jouw magazijn!