Filters opslaan

Gaaslegborden

1 product
Sorteer op

Gaaslegborden

Wanneer u in een bedrijf werkt waarbij gebruikt wordt gemaakt van een magazijn heeft u efficiëntie en veiligheid waarschijnlijk hoog in het vaandel staan. In uw magazijn krijgt u op meerdere vlakken te maken met de veiligheid. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor in het magazijn dat er goederen in een palletstelling worden opgeborgen die niet goed op de liggers/vlonders passen. Daarnaast wordt er vanwege veiligheid ook wel eens verplicht gesteld dat de ruimte tussen liggers moet worden afgedekt. Om de veiligheid in uw magazijn te kunnen waarborgen kunt u gaaslegborden toepassen. Deze gaaslegborden zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Door het toepassen van gaaslegborden binnen uw magazijn maakt u uw magazijn veiliger, maar daarnaast komen er nog meer voordelen kijken bij het gebruik van gaaslegborden kijken. Hier leest u hieronder meer over.

De voordelen van gaaslegborden

Gaaslegborden zijn een soort van legborden waarmee u uw magazijn veiliger maakt. Een belangrijk aspect van de gaaslegborden is dat zij een doorlaatbaarheid hebben van wel 70%, hierdoor kan het sprinklersysteem in uw magazijn een eventuele brand alsnog efficiënt verhelpen. De gaaslegborden maken uw magazijn en de opslag van goederen dus brandveiliger. Hiernaast zijn er nog meer reden om voor de gaaslegborden van Stellingstunt te kiezen, we hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Optimale opslag van uw goederen
  • Meer licht in uw magazijn
  • Beveiligt tegen het doorvallen van onjuist geplaatste pallets of goederen
  • Maakt uw opslag van goederen brandveiliger ten opzichte van hout

Met de gaaslegborden van Stellingstunt benut u de ruimte van uw magazijnstelling optimaal én veilig. U beschermt tegen doorvallen van onjuist geplaatste pallets en hiernaast is uw magazijn met gaaslegborden ook brandveiliger. Door gebruik te maken van de gaaslegborden benut u de ruimte van uw magazijn optimaal en profiteert u daarnaast ook van de andere bovenstaande voordelen.

Online gaaslegborden bestellen bij Stellingstunt

Bent u overtuigd door de voordelen van de gaaslegborden? Bij Stellingstunt besteld u de gaaslegborden voor uw magazijn gemakkelijk online. Maak nu ook uw magazijn veiliger door gebruik te maken van de gaaslegborden. Wenst u voorafgaande aan uw bestelling meer informatie over het toepassen van gaaslegborden? Wilt u passend advies over de magazijninrichting? Of heeft u nog andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over het toepassen van gaaslegborden binnen uw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]

Veelgestelde vragen

Gaaslegborden zijn legborden die kunnen worden neergelegd in stellingen. Deze gaaslegborden bestaan uit een constructie van staal en zijn zeer nuttig voor het opslaan van producten in stellingen. Door het inzetten van gaaslegborden kan een magazijn een stuk veiliger gemaakt worden op verschillende aspecten. Ten eerste is de kans dat producten vallen minder groot, ten tweede ervaar je een grotere opslagcapaciteit in je magazijn en ten derde dragen gaaslegborden bij aan de brandveiligheid van jouw magazijn. Door dat gaaslegborden een stalen rooster constructie hebben, kunnen sprinklers in geval van brand hun werk doen. Door gebruik te maken van gaaslegborden benut je de ruimte van jouw magazijn optimaal. Wil je meer informatie over het gebruik van gaaslegborden? Je bent uiteraard van harte welkom om contact op te nemen met onze productspecialisten!

Binnen het assortiment van StellingStunt vind je gaaslegborden 880x1100 millimeter. Deze gaaslegborden hebben maar liefst een draagvermogen van 500 kilogram en zijn daardoor uitermate geschikt om te gebruiken in jouw stellingen in een magazijn. De prijs van deze gaaslegborden 880x1100 millimeter is €21,50 exclusief BTW (€26,02 inclusief BTW). De gaaslegborden 880x1100 millimeter hebben wij veelvoudig op voorraad, waardoor je ervan uit mag gaan dat je de gaaslegborden al binnen drie werkdagen in huis hebt wanneer je deze bij ons besteld. Met het gebruik van gaaslegborden kan je jouw magazijn efficiënt inrichten, verklein je de kans op het doorvallen van producten en verbeter je de brandveiligheid in jouw magazijn; wat wil je nog meer?

Gaaslegborden verbeteren jouw magazijn op verschillende aspecten. De stalen draadroosters kunnen in de stellingen in een magazijn worden gelegd en kunnen tot wel 500 kilogram belading aan. Doordat de constructie van gaaslegborden bestaat uit een stalen rooster, verbeter je de lichtinval in jouw magazijn (de gaaslegborden laten namelijk licht door). Daarnaast kan je jouw producten efficiënter bergen en zorg je ervoor dat de kans op het doorvallen van goederen verkleind wordt. Daarnaast dragen gaaslegborden bij aan een verbeterde brandveiligheid van jouw magazijn; het stalen draadrooster heeft namelijk een doorlaatbaarheid van 70% waardoor sprinklers in geval van brand hun werk kunnen doen. Hiermee bescherm je zowel de stellingen als de producten in jouw magazijn!

Het gebruik van gaaslegborden in jouw magazijn kent vele voordelen, maar het bestellen hiervan bij StellingStunt maakt het nóg voordeliger! Onze producten laten niks te wensen over en daarbij betaal je nooit te veel voor onze hoogwaardige en uitstekende kwaliteit. Een ware investering dus! De opslag van StellingStunt is compleet, waardoor je jouw bestelling al binnen drie werkdagen mag verwachten. Daarnaast staat betrouwbare service én vakmanschap uiteraard hoog in het vaandel, en ben je bij ons altijd welkom wanneer je vragen hebt of advies nodig hebt over één van onze producten. De gaaslegborden van StellingStunt kennen een hoge kwaliteit en zijn daardoor het best geschikt voor in jouw magazijn!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »