Filters opslaan

Entresolvloer

Zit u al tijden in de knoop met ruimtegebrek? Wilt u graag uw opslagruimte uitbreiden, maar bent u niet per se enthousiast over een verbouwing en/of verhuizing? Een entresolvloer kan u de perfecte uitkomst bieden!

1 product
Sorteer op

Klinkt dit als een goede oplossing en bent u op zoek naar een entresolvloer? Bij StellingStunt bestelt u gemakkelijk online. Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een soort tussenverdieping dus. Deze zelfdragende constructie wordt veelal toegepast in magazijnen en opslagpanden. Vaak is het plafond hier zo hoog dat er met gemak een verdiepingsvloer geplaatst kan worden voor het creëren van extra ruimte. Is dit wat u in uw magazijn ook wilt realiseren? Dan bent u bij StellingStunt aan het juiste adres.

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is niet alleen de vloer van de tussenverdieping, maar de gehele constructie. Wanneer u in uw huidige magazijn of pand meer ruimte wilt creëren is het plaatsen van een tussenverdieping de perfecte oplossing. Door dit middels het kiezen van een entresolvloer te doen en deze te laten plaatsen creëert u meer ruimte. Deze extra ruimte wordt gerealiseerd doordat de hoogte van uw opslag optimaal wordt benut en er vanaf heden ook gewerkt kan worden op de extra verdieping. Daarnaast is een entresolvloer ook een stuk veiliger voor u en uw medewerkers dan torenhoge stellingen. Een goede entresolvloer is muurvast, waardoor u geen veiligheidsrisico’s loopt en u optimaal gebruik kunt maken van uw magazijnruimte. Kies voor een entresolvloer van StellingStunt als meest ruimte-efficiënte en daarnaast ook veilige optie voor het creëren van meer ruimte.

Een entresolvloer

Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een soort tussenverdieping dus. De tussenverdieping wordt ook wel eens met een andere benaming genoemd. Andere benamingen voor een entresolvloer zijn:

  • Entresol
  • Systeemvloer
  • Tussenvloer
  • Mezzanine
  • Zolder
  • Magazijnvloer
  • Borders
  • Verdiepingsvloer

Entresolvloeren functies

Een entresolvloer kan dus als geen ander gebruikt worden voor het creëren van extra opslag. Echter is dit niet de enige functie van een tussenverdieping als deze. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een tussenverdieping te plaatsen in uw opslagruimte om daar extra werkplekken te creëren. Omdat een tussenvloer vaak een groot gedeelte van de oppervlakte van uw opslag is, is er meer dan genoeg ruimte voor extra bureaus of zelfs een vergaderruimte.

Voordelen StellingStunt

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze service met betrekking tot het plaatsen van een extra verdieping tussen twee verdiepingen in, brengt dat uiteraard veel voordelen met zich mee. Zo krijgt u binnen één werkdag een reactie met offerte in de bijlagen. Bij StellingStunt kan u er ook voor kiezen om een gebruikte tussenverdieping ten verkoop aan te bieden.

Bestellen bij StellingStunt

Bij StellingStunt hebben we te allen tijde geschikte verdiepingsvloeren op voorraad. Neem daarom bij interesse gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over het aankopen, gebruiken, inrichten en laten plaatsen van een entresolvloer. Wist u dat wij naast nieuwe producten voor uw magazijn ook gebruikte in ons assortiment hebben? Dit is prijstechnisch zeer interessant. Neem gerust een kijkje op de rest van onze website. Wenst u voorafgaande aan uw bestelling meer informatie over de entresolvloer? Wilt u graag passend advies over magazijninrichting? Of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over het gebruik van de entresolvloer binnen uw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]