Filters opslaan

Entresolvloer

Zit u al tijden in de knoop met ruimtegebrek? Wilt u graag uw opslagruimte uitbreiden, maar bent u niet per se enthousiast over een verbouwing en/of verhuizing? Een entresolvloer kan u de perfecte uitkomst bieden!

10 producten
Sorteer op
Entresolvloer leuningwerk

Entresolvloer leuningwerk

Klinkt dit als een goede oplossing en bent je op zoek naar een entresolvloer? Bij StellingStunt bestel je gemakkelijk online. Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een soort tussenverdieping dus. Deze zelfdragende constructie wordt veelal toegepast in magazijnen en opslagpanden. Vaak is het plafond hier zo hoog dat er met gemak een verdiepingsvloer geplaatst kan worden voor het creëren van extra ruimte. Is dit wat je in jouw magazijn ook wil realiseren? Dan bent je bij StellingStunt aan het juiste adres.

 

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is niet alleen de vloer van de tussenverdieping, maar de gehele constructie. Wanneer je in jouw huidige magazijn of pand meer ruimte wilt creëren is het plaatsen van een tussenverdieping de perfecte oplossing. Door dit middels het kiezen van een tussenverdieping te doen en deze te laten plaatsen creëer je meer ruimte. Deze extra ruimte wordt gerealiseerd doordat de hoogte van jouw opslag optimaal wordt benut en er vanaf heden ook gewerkt kan worden op de extra verdieping. Daarnaast is een magazijnvloer ook een stuk veiliger voor jou en jouw medewerkers dan torenhoge stellingen. Een goede entresolvloer is muurvast, waardoor je geen veiligheidsrisico’s loopt en je optimaal gebruik kunt maken van jouw magazijnruimte. Kies voor een entresolvloer van StellingStunt als meest ruimte-efficiënte en daarnaast ook veilige optie voor het creëren van meer ruimte.

 

Een entresolvloer

Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een soort tussenverdieping dus. De tussenverdieping wordt ook weleens anders genoemd. Andere benamingen voor een entresolvloer zijn:

 • Entresol
 • Systeemvloer
 • Tussenvloer
 • Mezzanine
 • Zolder
 • Magazijnvloer
 • Borders
 • Verdiepingsvloer

 

Tussenverdieping functies

Een entresolvloer kan dus als geen ander gebruikt worden voor het creëren van extra opslag. Echter is dit niet de enige functie van een tussenverdieping als deze. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een tussenverdieping te plaatsen in jouw opslagruimte om daar extra werkplekken te creëren. Omdat een tussenvloer vaak een groot gedeelte van de oppervlakte van jouw opslag is, is er meer dan genoeg ruimte voor extra bureaus of zelfs een vergaderruimte.

 

Voordelen StellingStunt

 • Dubbel de opslagruimte zonder extra bouwkosten: entresolvloeren bieden extra opslagruimte boven bestaande vloeren zonder extra bouwkosten, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor het maximaliseren van de beschikbare ruimte.
 • Flexibel en aanpasbaar ontwerp: met een modulair ontwerp kunnen entresolvloeren eenvoudig worden aangepast en uitgebreid naar gelang de veranderende behoeften van het magazijn, waardoor ze een flexibele oplossing zijn.
 • Veiligheid en stabiliteit gegarandeerd: entresolvloeren zijn ontworpen met aandacht voor veiligheid en stabiliteit, waardoor ze voldoen aan alle relevante normen en voorschriften voor een veilige werkomgeving.

Bestellen bij StellingStunt

Bij StellingStunt hebben we te allen tijde geschikte verdiepingsvloeren op voorraad. Neem daarom bij interesse gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over het aankopen, gebruiken, inrichten en laten plaatsen van een entresolvloer. Wist je dat wij naast nieuwe producten voor jouw magazijn ook gebruikte producten in ons assortiment hebben? Dit is prijstechnisch zeer interessant. Neem gerust een kijkje op de rest van onze website. Wens je voorafgaande aan jouw bestelling meer informatie over de entresolvloer? Wil je graag passend advies over magazijninrichting? Of heb je andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag goed over het gebruik van de entresolvloer binnen jouw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected].

 

Veelgestelde vragen

Een entresolvloer is een constructie – meestal van staal – die wordt ingezet als extra verdieping. Een entresolvloer is zelfdragend. De entresolvloer wordt ook wel eens verdiepingsvloer of tussenvloer genoemd. Het gebruik van entresolvloeren komt vaak voor in werkplaatsen; magazijnen, garages en productiehallen, maar ook in sportscholen, of winkels om extra ruimte te creëren. Het gebruik van een entresolvloer is een praktische oplossing voor extra vierkante meters vloer. Om een entresolvloer te plaatsen, dient de ruimte hoog genoeg te zijn; er is immers genoeg ruimte nodig voor een extra verdieping tussen twee verdiepingen in. Een entresolvloer bestaat uit een stalen constructie, afgewerkt met houten platen.

De keuze voor een entresolvloer is makkelijk gemaakt wanneer het gewenst is om extra vloeroppervlak in een werkruimte, magazijn, winkel, sportschool of andere passende locatie te benutten. Het monteren van een entresolvloer is een manier om een extra verdieping tussen twee verdiepingen te plaatsen. Het plaatsen van deze extra verdieping, gaat door de stralen constructie, standaard hand in hand met het verwezenlijken van extra vierkante meters vloer. Met deze extra vierkante meters vloer kan er meer opslagruimte worden gerealiseerd, zou de administratie op een andere plek kunnen worden opgeslagen en zouden er zelfs extra bureaus kunnen worden geplaatst.

Het aanschaffen van een entresolvloer varieert in prijs, en wordt gebaseerd op vierkante meters. Wanneer er wordt gekozen om een entresolvloer bij Stellingstunt aan te schaffen, gaat dit uiteraard samen met precisie én vakmanschap; er wordt een perfect passende entresolvloer geleverd, welke op advies wordt uitgezocht. Doordat in iedere ruimte een andere maat entresolvloer past, kan de entresolvloer bij Stellingstunt enkel worden besteld op offerte. Na de aanvraag, zal er een offerte worden opgemaakt, waarin wordt gekeken naar de maten en constructie van de gewenste entresolvloer. In deze offerte zal een prijsopgave worden meegenomen; deze wordt uiteindelijk dus gebaseerd op de afmetingen die aan ons worden doorgegeven. Binnen één werkdag zal een reactie met offerte in de bijlagen worden verzonden.

Een verdiepingsvloer is een zelfdragende constructie, meestal van staal. Deze zelfdragende constructie wordt ook wel eens tussenvloer of entresolvloer genoemd. Een verdiepingsvloer wordt in de regel tussen twee verdiepingen geplaatst en kan daarmee fungeren als extra verdieping. Een verdiepingsvloer wordt veelal gebruikt in industriële plaatsen; magazijnen, werkruimtes, garages in de opslag, of zelfs in winkels en sportscholen; daar waar de locatie, pand of gebouw hoog genoeg is om een extra verdieping tussen te plaatsen. Een verdiepingsvloer creëert extra vierkante meters vloer, die kunnen worden ingezet voor extra magazijnruimte, het opslaan van administratie en zelfs voor extra kantoorplekken voor werknemers. De verdiepingsvloer bestaat in de regel uit een stalen constructie, afgewerkt met houten platen.

De prijzen van een verdiepingsvloer zijn afmeting-afhankelijk en worden in de regel gebaseerd op het aantal vierkante meters. Bij Stellingstunt gaat het aanschaffen van een verdiepingsvloer hand in hand met precisie en vakmanschap, zo kan er worden gerekend op een nauwkeurige offerte. Hoe dat precies in zijn werking gaat? Wanneer er een aanvraag voor een verdiepingsvloer – via onze website – wordt gedaan, dienen de juiste afmetingen doorgegeven te worden. Na de aanvraag zal Stellingstunt binnen één werkdag een reactie geven en daarbij een offerte in de bijlagen leveren. De prijsopgave in de offerte zal uiteindelijk dus worden gebaseerd op de afmetingen die ons worden doorgegeven en vormen de basis van de offerte.