Filters opslaan

Entresolvloer

Bent u op zoek naar een entresolvloer? Bij Stellingstunt bestelt u de entresolvloer gemakkelijk online. Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een soort tussenverdieping dus.

1 product
Sorteer op

Een entresolvloer wordt veelal toegepast in magazijnen en opslagpanden. Hier is het plafond zo hoog dat er met gemak een verdiepingsvloer geplaatst kan worden voor het creëren van extra ruimte. Is dit wat u in uw magazijn ook wilt realiseren? Dan bent u bij Stellingstunt aan het juiste adres.

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is niet alleen de vloer van de tussenverdieping, maar de gehele constructie. Wanneer u in uw huidige magazijn of pand meer ruimte wilt creëren is een entresolvloer de perfecte oplossing. Door een entresolvloer te plaatsen creëert u meer ruimte, waardoor u meer opslagruimte krijgt in hetzelfde pand. Deze extra ruimte wordt gerealiseerd doordat er slim in de hoogte van uw magazijn wordt gewerkt. Daarnaast is een entresolvloer ook een stuk veiliger voor u en uw medewerkers dan torenhoge stellingen. Een goede entresolvloer is muurvast, waardoor u geen veiligheidsrisico’s loopt en u optimaal gebruik kunt maken van uw magazijnruimte. Kies voor een entresolvloer van Stellingstunt als meest ruimte-efficiënte en daarnaast ook veilige optie voor het creëren van meer ruimte.

Een entresolvloer

Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een soort tussenverdieping dus. De entresolvloer wordt ook wel eens met een andere benaming genoemd. Andere benamingen voor een entresolvloer zijn:

  • Entresol
  • Systeemvloer
  • Tussenvloer
  • Mezzanine
  • Zolder
  • Magazijnvloer
  • Borders
  • Verdiepingsvloer

Entresolvloer bestellen bij Stellingstunt

Bij Stellingstunt hebben we de entresolvloer op voorraad. Neem daarom bij interesse gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over het aankopen en gebruikmaken van een entresolvloer. Wist u dat wij naast nieuwe producten voor uw magazijn ook gebruikte in ons assortiment hebben? Dit is prijstechnisch zeer interessant. Neem gerust een kijkje op de rest van onze website. Wenst u voorafgaande aan uw bestelling meer informatie over de entresolvloer? Wilt u graag passend advies over magazijninrichting? Of heeft u andere vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag goed over het gebruik van de entresolvloer binnen uw magazijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]