Over ons

OVER STELLINGSTUNT

Stellingstunt. Onderdeel van Trading Together B.V. sinds 2015. Stellingstunt is een gebruiksvriendelijke webshop waar iedereen verschillende soorten magazijnstellingen eenvoudig, digitaal kan bestellen.

Om een duidelijk beeld van Stellingstunt te krijgen moeten wij meer dan 10 jaar terug in de tijd gaan. In 2009 is er gestart met Trading Together B.V. Na een tijdje zowel kantoor als magazijninrichting te hebben verhandeld is er vervolgens gespecialiseerd in Magazijninrichting.

Door kennis, snelle service, persoonlijke manier van klanten benaderen en betrouwbaarheid is er voor gezorgd dat in de jaren de omzet en voorraad van het bedrijf een vogelvlucht heeft genomen. De directe gevolgen zijn dan ook, dat er personeel is bijgekomen, huisvesting naar 2 panden is gegaan en dat Trading Together B.V. een gewaardeerde speler is geworden in de wereld van de Logistiek.

De ontwikkelingen zijn niet stil blijven staan. Door een gespecialiseerde webshop als Stellingstunt te maken wordt er een unieke, digitale mogelijkheid gecreëerd voor iedereen om gemakkelijk, zelfstandig een magazijnstelling naar wens te bestellen. Staat de gewenste magazijnstelling niet op de webshop, neem dan gerust contact met ons op via;

www.tradingtogether.nl.

Trading Together B.V. (handelend onder naam Stellingstunt)

Rietgraaf 5-2

6678PJ Oosterhout (Gelderland) 

 

Bezoek alleen op afspraak

 

T. 0488-795084

I. www.tradingtogether.nl & www.stellingstunt.nl
[email protected]

Veelgestelde vragen

Wanneer je ervoor kiest een stelling bij StellingStunt aan te schaffen kies je voor een stelling die kwalitatief uitstekend, volledig gekeurd en uiteraard veilig is. Daarnaast brengt de service van StellingStunt een groot gemak en vakmanschap met zich mee. Voor elke soort stelling kan je terecht bij StellingStunt, en zelfs als je nog niet weet welke stelling voor jouw magazijnoptimalisatie gaat zorgen, staan de specialisten van StellingStunt klaar om je advies te geven en op weg te helpen. Bij StellingStunt bepaal je zelf hoeveel je wil uitgeven voor de optimalisatie van jouw opslag; veel van de aangeboden stellingen worden zowel nieuw als tweedehands aangeboden. Daar komt uiteraard bij kijken dat stellingen plaatsen in een magazijn, werkplaats of garage gewoonweg de meest efficiënte manier is om goederen toegankelijk doch efficiënt op te slaan!

Bij StellingStunt kan je naast nieuwe stellingen voor in jouw magazijn, garage of werkplaats, ook terecht voor gebruikte stellingen. De gebruikte – dus tweedehands – stellingen in ons assortiment zijn uiteraard volledig gekeurd en derhalve volkomen veilig. De gebruikte stellingen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar voor een gereduceerd bedrag ten opzichte van nieuwe stellingen. Op zoek naar een manier om jouw opslag in het magazijn te optimaliseren? Met gebruikte stellingen kan je dit op een voordelige manier waarmaken! Wanneer het voor een bepaalde stelling mogelijk is om deze tweedehands aan te schaffen, zal de mogelijkheid worden vermeld op te website. Wil je graag contact opnemen met betrekking tot de mogelijkheid voor gebruikte stellingen? Contact opnemen mag altijd!

Uiteraard kun je bij StellingStunt terecht voor advies over de inrichting van jouw magazijn, opslag of werkplaats; bij StellingStunt gaan we namelijk een stapje verder dan enkel de verkoop van deze stellingen. Heb je bepaalde stellingen aangeschaft en wil je graag weten hoe je deze het beste kan plaatsen, monteren of welke goederen je op deze stellingen kan bergen? Of ben je juist toe aan een stap in de richting van magazijnoptimalisatie maar weet je nog niet precies hoe en met welke stellingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag verder en geven je graag het beste advies; dit kan telefonisch, via ons e-mailadres maar ook door middel van een bezoek op afspraak.

Na bestelling van jouw ideale stellingen, leveren wij deze binnen drie werkdagen. Ons magazijn met stellingen is ondertussen uitgegroeid tot 7000m2; we weten dus wel zeker dat jouw bestelling op voorraad is en zo kunnen wij dus altijd snel aan je leveren. Nadat je besteld hebt, houden wij uiteraard contact met je; zo nemen wij nog even contact met je op om de levering door te spreken. Wij leveren doorgaans op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur; tijdstippen waarop ook de meeste magazijnen, garages en werkplaatsen geopend zijn. Wel zo handig! Heb je een vraag over jouw bestelling of over de levering hiervan, dan staat wij natuurlijk voor je klaar en helpen we je graag verder! Neem dan gerust contact met ons op.

Onze aangeboden stellingen zijn uiteraard grondig gecontroleerd en gekeurd; zo weten wij tenminste zeker dat de stellingen die wij verkopen én veilig én van goede kwaliteit zijn. Dit is overigens niet alleen voor de nieuwe stellingen het geval, ook bij gebruikte stellingen die je bij StellingStunt aanschaft mag je uitgaan van optimale kwaliteit en veiligheid. Daar waar nodig voert StellingStunt zelfs reparatiewerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat ook gebruikte stellingen nog jaren kunnen meegaan voor opslagoptimalisatie-plezier. Stellingen dienen na het in gebruik nemen ervan, jaarlijks gecontroleerd te worden volgens de Arbowet. Deze inspecties kunnen worden uitgevoerd door een extern bedrijf, StellingStunt voert deze inspecties niet uit.

Het is inderdaad mogelijk om een bepaald maatwerk voor de stellingen uit te zoeken. Dat wil zeggen; de stellingen van StellingStunt zijn in verschillende maten beschikbaar, zowel verschillende lengtes, diepten als hoogtes komen in ons assortiment voor. Het is dus mogelijk om bepaalde maten samen te voegen, zodat bijvoorbeeld de gehele muur van een magazijn, werkplaats of garage kan worden voorzien van stellingen. Weet je niet zeker welke stellingen je nodig hebt, of voor welke maat je moet kiezen? Bij StellingStunt is het mogelijk om een offerte aan te vragen. In deze aanvraag vul je bepaalde vragen in, zoals de hoogte van het magazijn dat ingericht dient te worden, de minimale gewenste hoogte van de stelling, enzovoorts… StellingStunt zal hiermee aan de slag gaan en een gepersonaliseerde offerte voor je opstellen!

Bij StellingStunt kan je terecht voor meer dan een typische stelling. Zoals onze naam verklapt, bestaat het grootste gedeelte van ons assortiment uit stellingen, maar bij StellingStunt kan je ook terecht voor andere producten (zowel groot als klein) die optimalisatie van werkplaats, garage of magazijn waar kunnen maken. Zo vind je in ons assortiment entresolvloeren; een vloer die als ‘tussenvloer’ kan worden ingezet, voor bijvoorbeeld het creëren van meer werkruimte. Daarnaast vind je in ons assortiment ook magazijnbakken, die gebruikt kunnen worden voor het bergen van goederen en kunnen worden geplaatst in de stellingen in jouw magazijn. Naast entresolvloeren en magazijnbakken, kun je bij StellingStunt ook terecht voor aanrijbescherming, werktafels, vlonders en gaaslegborden. Voor producten anders dan stellingen, raden we je aan onder het kopje ‘magazijninrichting’ op onze website te kijken!

Volgens het arbobeleid dienen stellingen eenmaal per jaar gekeurd te worden, net als andere arbeidsmiddelen. Bij een keuring wordt uitgegaan van de richtlijnen voor veiligheid en opslagsystemen, uitgaande van de Europese norm. De controle van stellingen is van groot belang; de kwaliteit van een stelling kan hiermee in kaart worden gebracht, wat bijdraagt aan de veiligheid van medewerkers en uiteraard de kwaliteit van de opgeslagen producten in een magazijn. Buiten de jaarlijkse keuring om die wordt uitgevoerd door een extern bedrijf, mag je er uiteraard van uitgaan dat wanneer je een stelling bij StellingStunt aanschaft, je een volledig gekeurde en gecheckte stelling aanschaft. Dit alles om zowel de veiligheid van jouw werknemers en de kwaliteit van de stelling en producten te kunnen waarborgen.

De keuring van een stelling is door de Arbowetgeving verplicht gesteld. Door het keuren van stellingen kunnen werkgevers de veiligheid van medewerkers beter garanderen. Het laten keuren of inspecteren van een stelling, draagt bij aan het gegeven dat stellingen in magazijnen, werkplaatsen, of iedere andere locatie dan ook, veilig dienen te zijn. De constructie moet in orde zijn en de stellingen moeten voldoen aan de Europese norm, welke is opgenomen in de Arbowet. Het is niet mogelijk om een keuring zelf uit te voeren; deze moet worden uitgevoerd door een onafhankelijk persoon met de juiste certificaten. Tijdens een keuring worden de afmetingen en constructies van de stelling gecheckt en worden eventuele gebreken in kaart gebracht in een schaderapport. Als een stelling wordt goedgekeurd, ontvangt de werkgever hiervan een document.

Tijdens een inspectie/keuring van stellingen worden er op verschillende dingen gedetailleerd gelet. Let op: een keuring mag niet zelf worden uitgevoerd, en dient altijd te worden uitgevoerd door een onafhankelijk persoon met de juiste certificaten. Deze onafhankelijke persoon zal de stelling uitvoerig checken; zo brengt hij de verschillende stellingen die worden gebruikt in kaart, hierbij lettend op afmetingen en merken. De keurmeester zal de technische staat van een stelling controleren, de belasting van de stellingen (en eventuele oversteek hiervan), controleren of de stellingen zijn voorzien van bescherming voor extra veiligheid en uiteraard schetsen of er eventuele gebreken zijn die gerepareerd dienen te worden. De werkgever zal een rapport met bevindingen ontvangen; wanneer de stelling is goedgekeurd ontvangt men hiervan een document.

Het monteren van doorvalbeveiliging aan de achterkant van een stelling is verplicht wanneer er een looproute achter de stelling loopt. Hoewel de richtlijnen uitwijzen dat het plaatsen van doorvalbeveiliging verplicht is in combinatie met looproutes, is het uiteraard sowieso aan te raden doorvalbeveiliging te plaatsen. Het plaatsen hiervan kan bijvoorbeeld worden gedaan door het gebruik van hiervoor bestemd gaas. Wanneer er gebruikt wordt gemaakt van doorvalbeveiliging is het niet mogelijk dat goederen aan de achterkant van de stelling vallen, en wordt dus zowel de veiligheid van de mankrachten op de vloer als de veiligheid van de producten in acht genomen. Net als stellingen, dient doorvalbeveiliging gekeurd te worden; minstens eenmaal per jaar. Daarnaast is het altijd verstandig om arbeidsmiddelen te laten keuren wanneer een situatie hierom vraagt, bijvoorbeeld wanneer er een aanrijding met heftruck en stelling heeft plaatsgevonden.