Over ons

OVER STELLINGSTUNT

Stellingstunt. Onderdeel van Trading Together B.V. sinds 2015. Stellingstunt is een gebruiksvriendelijke webshop waar iedereen verschillende soorten magazijnstellingen eenvoudig, digitaal kan bestellen.

Om een duidelijk beeld van Stellingstunt te krijgen moeten wij meer dan 10 jaar terug in de tijd gaan. In 2009 is er gestart met Trading Together B.V. Na een tijdje zowel kantoor als magazijninrichting te hebben verhandeld is er vervolgens gespecialiseerd in Magazijninrichting.

Door kennis, snelle service, persoonlijke manier van klanten benaderen en betrouwbaarheid is er voor gezorgd dat in de jaren de omzet en voorraad van het bedrijf een vogelvlucht heeft genomen. De directe gevolgen zijn dan ook, dat er personeel is bijgekomen, huisvesting naar 2 panden is gegaan en dat Trading Together B.V. een gewaardeerde speler is geworden in de wereld van de Logistiek.

De ontwikkelingen zijn niet stil blijven staan. Door een gespecialiseerde webshop als Stellingstunt te maken wordt er een unieke, digitale mogelijkheid gecreëerd voor iedereen om gemakkelijk, zelfstandig een magazijnstelling naar wens te bestellen. Staat de gewenste magazijnstelling niet op de webshop, neem dan gerust contact met ons op via;

www.tradingtogether.nl.

Trading Together B.V. (handelend onder naam Stellingstunt)

Rietgraaf 5-2

6678PJ Oosterhout (Gelderland) 

 

Bezoek alleen op afspraak

 

T. 0488-795084

I. www.tradingtogether.nl & www.stellingstunt.nl
[email protected]