Filters opslaan

Gebruikte legbordstelling

Bent u van plan om een legbordstelling te kopen voor in het magazijn, maar wilt u hiervoor niet te veel betalen? Dan bent u bij StellingStunt aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u namelijk naast nieuwe ook gebruikte legbordstellingen.

9 producten
Sorteer op

Een legbordstelling tweedehands is een prima alternatief voor een nieuwe, en levert flinke kostenbesparingen op. Bij StellingStunt kunt u gemakkelijk en snel een gebruikte legbordstelling uitzoeken en bestellen. Wij hebben al onze stellingen op voorraad, hierdoor kunnen wij deze al leveren binnen 3 werkdagen. Bent u dus op zoek naar een gebruikte legbordstelling? Dan bestelt u deze gemakkelijk online bij StellingStunt.

Nieuwe of gebruikte legbordstelling

Legbordstellingen worden voornamelijk gebruikt in magazijnen met wat minder ruimte. De schappen zijn zeer geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een garage, winkel of magazijn. Bedrijven gebruiken deze constructie voornamelijk voor de opslag van veel verschillende kleine producten. Bij StellingStunt vindt u een ruim assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte exemplaren. U kunt denken aan merken als Nedcon, Stow, Kimer, Meta, Schulte, Schafer, Bito, Bruynzeel etc. Vindt uw gebruikte legbordstelling in onze overzichtelijke webshop en bestel deze direct online!

Kwaliteit van een gebruikte legbordstelling

Bij Stellingstunt bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, dit geldt voor onze gebruikte legbordstelling, maar ook voor onze andere gebruikte stellingen. Uitgebreide inspectie en eventuele reparatiewerkzaamheden aan de gebruikte legbordstelling zorgen ervoor dat de stellingen weer degelijk zijn om te gebruiken. Vind uw gebruikte legbordstelling op deze pagina en bestel deze direct gemakkelijk online!

Levering

Wilt u ook een gebruikte legbordstelling kopen voor uw bedrijf? Houdt u er dan rekening mee dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Kortom, op de tijden dat de meeste bedrijven geopend zijn. Heeft u speciale wensen omtrent de aflevering van uw gebruikte legbordstelling? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u. In overleg is vaak veel mogelijk, dus schroom niet om uw wensen met ons te bespreken.

Gebruikte legbordstelling van StellingStunt

StellingStunt is uw partner op het gebied van magazijninrichting. In onze webshop worden diverse soorten legbordstellingen overzichtelijk aangeboden. Bij StellingStunt profiteert u van een goede kwaliteit en service. Wat u precies kunt verwachten van StellingStunt?

  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten;
  • Levering binnen 3 werkdagen;
  • Alle legbordstellingen in voorraad;
  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid.

Daarnaast biedt StellingStunt een service waarmee u uw eigen materialen kunt verkopen of inruilen. Op deze manier kan StellingStunt goedkopere alternatieven voor hun klanten aanbieden.

Maten en soorten tweedehands legbordstellingen

Bij StellingStunt vindt u al snel verschillende soorten en maten van onze exemplaren. Zo kunt u ervoor kiezen om een stelling te kiezen met een draagvermogen van 75 kilogram, maar aan de andere kant is een met een draagvermogen van 150 kilogram ook mogelijk. Daarnaast bieden wij grote verschillen in de diepte van de legbordstelling, uitlopend van 300 millimeter tot aan 800 millimeter. Tot slot kunt u beslissen of u een basisvak nodig heeft, of een aanbouw vak wilt kiezen. Deze laatste kan gemakkelijk worden gemonteerd aan een al bestaand basisvak. Bij StellingStunt is het zelf samenstellen van een legbordstelling trouwens überhaupt erg makkelijk, wij helpen u dan ook graag met advies op maat.

Bestellen bij StellingStunt

Bent u overtuigd en wilt u een gebruikte legbordstelling kopen? Ontdek dan de eindeloze mogelijkheden bij StellingStunt. Bij ons bestelt u gemakkelijk en volledig naar uw wens. Heeft u vooraf nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen, te mailen naar [email protected] of door te bellen naar +31 (0)488 795 084. Wij voorzien u graag van passend advies, zo weet u al snel waar u aan toe bent!