Filters opslaan

Grote partijen palletstellingen

Grote partijen palletstellingen vullen jouw magazijn in no-time voor een aantrekkelijke prijs. Geniet van het gemak van grote partijen en gebruik jouw magazijn!

9 producten
Sorteer op

Bij StellingStunt kom je snel en gemakkelijk aan grote partijen stellingen; zowel gebruikte als nieuwe grote partijen stellingen bieden wij graag aan jou aan! Ben je benieuwd of wij grote partijen stellingen voor je op voorraad hebben? Bekijk snel onze webpagina of neem contact met ons op!

Waar worden stellingen voor gebruikt?

De aanschaf van stellingen gaat grotendeels gepaard met het op zo’n efficiënt mogelijke manier inrichten van een magazijn. Door gebruik te maken van de stellingen van StellingStunt, bouw je de opslagruimte in jouw magazijn de hoogte in, waardoor er zo veel mogelijk vierkante meters van het magazijn benut worden voor daadwerkelijke opslag. Wanneer je een nieuwe ruimte wil inrichten voor opslag, is het goed voor te stellen dat je in één klap een grote hoeveelheid stellingen nodig heeft. Gelukkig is dat bij StellingStunt geen probleem, wij hebben kleine of grote partijen stellingen in ons assortiment!

Kwaliteit en veiligheid, ook bij grote partijen

Bij StellingStunt vinden wij kwaliteit en veiligheid van onze producten ontzettend belangrijk. Alle stellingen worden gecontroleerd en dienen aan de normen te voldoen. Wij voeren bij alle stellingen, zowel kleine als grote partijen stellingen controles uit, zodat wij jouw magazijn van optimale kwaliteit en veiligheid kunnen voorzien. Mochten er vragen of twijfel zijn over de kwaliteit, veiligheid of uiteraard vragen van andere aard met betrekking tot onze grote partijen stellingen, kan je altijd contact met ons opnemen!

Voordelen van grote partijen palletstellingen

Naast de reguliere stellingen die je in grote partijen stellingen kunt aanschaffen, geldt dit uiteraard ook voor de palletstellingen binnen ons assortiment. Palletstellingen zijn ook een efficiënte oplossing voor magazijninrichting, in een palletstelling kan je elke soort stelling kwijt en deze dient dan als ondergrond voor jouw producten. Het bestellen van een grote partij palletstellingen brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Voordeliger dan het zelf samenstellen van een volledig nieuwe palletstelling.
  • Direct een groot oppervlak in jouw magazijn vullen zonder gedoe.
  • Maak direct gebruik van uw magazijn zonder lange productie- en levertijden.

Het bestelproces bij grote partijen

Bekijk het product waarin je geïnteresseerd bent. Op de productpagina kan je overzichtelijk vinden welke producten er beschikbaar zijn van deze partij en hoe groot de aantallen zijn. Voeg de gewenste aantallen per product toe aan jouw offerte en laat je gegevens achter. Onze specialisten komen vervolgens bij je terug met een passende en voordelige offerte. Wil je producten van verschillende grote partijen met elkaar combineren? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij adviseren je welke stellingen goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. 

Bestel grote partijen stellingen

Bij StellingStunt zit je op de juiste plek wanneer je op zoek bent naar grote partijen stellingen. Gebruikte of nieuwe grote partijen stellingen; wij bieden je het graag aan voor een zachte prijs en uiteraard met uitstekende kwaliteit én voorzien van de veiligheidsnormen. Wil je graag gebruik maken van een grote partij stellingen? Bekijk snel onze mogelijkheden via de website. Je mag altijd contact met onze specialisten opnemen bij vragen, opmerkingen of wanneer u advies nodig heeft. Wij helpen je dan graag verder!