Filters opslaan

Grootvakstellingen zelf samenstellen

Koppel meerdere vakken aan elkaar om ze de gewenste lengte te bestellen

44 producten
Sorteer op

Het gebruik van een grootvakstelling is een ideale manier om op een zo’n efficiënt mogelijke manier extra opslagruimte in uw magazijn of werkruimte te creëren. Als u kiest voor de optie ‘grootvakstelling zelf samenstellen’ houdt u de touwtjes zelf in handen met betrekking tot de maten en grootte en kiest u dus voor flexibiliteit. StellingStunt staat bekend om hun ruime assortiment en daarbij ook voorraad; wanneer u bij Stellingstunt kiest voor ‘grootvakstelling zelf samenstellen’, mag u er van uit gaan dat de grootvakstelling binnen een aantal dagen bij u geleverd wordt! Bent u benieuwd of de stellingen van StellingStunt iets kunnen betekenen voor uw werkplaats, magazijn, opslag, winkel of elders? Bekijk snel de eindeloze mogelijkheden en kies voor grootvakstelling zelf samenstellen via onze website!

Wat is een grootvakstelling?

Een grootvakstelling is een rek welke is bedoeld voor de opslag van materialen. Zoals de naam misschien al weggeeft, zijn grootvakstellingen perfect om grote en zwaardere materialen op op te slaan. Het rek van een grootvakstelling bestaat uit staanders, liggers en (houten) planken; deze (houten) planken hebben een grote draagkracht! Wanneer u interesse heeft en benieuwd bent naar de mogelijkheden om uw eigen grootvakstelling te samenstellen, kunt u uiteraard altijd om advies vragen voor een grootvakstelling samenstellen, onze specialisten kijken graag met u mee!

Grootvakstelling zelf samenstellen, welke maten zijn mogelijk?

De grootvakstellingen van StellingStunt zijn gegarandeerd veilig en kwalitatief hoogstaand. Daarnaast is er een hoop keuze en flexibiliteit mogelijk bij een grootvakstelling zelf samenstellen. Wanneer u ervoor kiest uw grootvakstelling zelf samen te stellen, bent u bij StellingStunt dus aan het goede adres! Bij StellingStunt kunt u voor basisvakken of aanbouwvakken kiezen, en de hoogtes van de grootvakstellingen variëren van 2,5 tot 3 meter. Voor de diepte van de grootvakstelling heeft u keuze uit drie verschillende maten; 50, 60 of 80 centimeter. Voor de breedte binnen de grootvakstelling zelf samenstellen, zijn er oneindig veel keuzes! Bekijk snel de verschillende maten via de webpagina!

Grootvakstelling configureren via StellingStunt

Een grootvakstelling zelf samenstellen geeft u veel keuzes en mogelijkheden. Gelukkig helpen wij u bij StellingStunt maar al te graag met het maken van de juiste! Zo neemt u gemakkelijk contact op met onze specialisten, die met alle liefde klaar staan voor het geven van advies. Ook voor vragen of opmerkingen, kunt u gerust telefonisch contact opnemen (+31 (0)488 795 084), het contactformulier via de website invullen of een e-mail versturen naar [email protected].