Filters opslaan

Palletstellingen

Op deze pagina vind je onze palletstellingen welke wij vanuit voorraad kunnen leveren. Kijk goed naar de afmetingen en gewichten welke in palletstelling opgeslagen moet worden. Heb je vragen over een prijs, afmeting of levering?

22 producten
Sorteer op

Op zoek naar palletstellingen voor je magazijn? Wanneer je met diverse afmetingen pallets werkt is de pallet stelling echt een uitkomst. Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van pallets. Dankzij een horizontale plaatsing in rijen met meerdere niveaus zijn ze erg geschikt om diverse afmetingen pallets te dragen. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor het draagvlak. Zo heb je houten legborden, vlonders, maar ook metalen legborden. Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een palletstelling, neem dan eens een kijkje in ons aanbod. StellingStunt is dé specialist in slimme magazijninrichting. Dus mocht je vragen hebben voor het inrichten van je magazijn, stel ze dan gerust aan onze experts.

De voordelen van palletstellingen

Het gebruik van een palletstelling heeft diverse voordelen. Naast een overzichtelijke manier van opslaan, hebben ze een hoog draagvermogen. Dit houdt in dat je met een gerust hart middelzware tot zware goederen kunt plaatsen op dit type stelling. Daarnaast is de palletstelling erg flexibel, waardoor deze breed inzetbaar wordt. Ook niet geheel onbelangrijk, de palletstellingen voldoen ook aan de veiligheidsregels, waardoor er op een veilige manier mee gewerkt kan worden. Overtuigd van de voordelen? Stel je eigen palletstelling samen door contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts maken voor jou een op maat gemaakte offerte.

Palletstellingen kopen

Een palletstelling is speciaal gemaakt voor de opslag van pallets. De hoogte van deze palletstellingen varieert en kan wel een hoogte van 10 meter bereiken. StellingStunt biedt een ruim assortiment palletstellingen, waaronder gebruikte palletstellingen. Kijk gerust eens rond op de rest van onze website. Naast palletstellingen vindt u hier nog veel meer magazijnstellingen met toebehoren. Zo ben je verzekerd van een efficiënt ingericht magazijn. Hulp nodig bij het kopen of samenstellen van een stelling? Neem contact op met onze specialisten.

Opkoop van gebruikte stellingen

Het komt wel eens voor dat stellingen door wisselingen in het magazijn niet meer nodig zijn. Op zo’n moment kan StellingStunt er voor kiezen om de palletstellingen die nog mee kunnen voor een tweede ronde terecht komen bij ons. Naast dat dit goed is voor een duurzame economie, is dit voor jou vooral prettig voor jouw portemonnee. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de koop van deze tweedehands palletstellingen? Vraag dan een offerte aan, zodat we deze snel bij jou kunnen leveren.

Kopen bij StelingStunt.nl

StellingStunt is meer dan een leverancier van een palletstelling voor je magazijninrichting, wij zijn tevens je partner. We doen ons best voor jou om zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk de palletstellingen op een rij te zetten. Zo is een palletstelling kopen wanneer je weet wat je moet hebben voor jouw magazijn slechts een paar klikken verwijderd van je locatie. Benieuwd naar wat je kan verwachten van ons? De voordelen van Stellingstunt.nl

Wanneer je jouw palletstelling koopt bij ons dan kun je het volgende verwachten:

  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid
  • Alle palletstellingen in voorraad;
  • Levering binnen 3 werkdagen;
  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten.
  • Gemakkelijk en snel online bestellen van palletstellingen

Wil jij je palletstelling kopen of samenstellen bij Stellingstunt? Dan is dat zeker mogelijk. Jouw bestelde stelling of stellingen worden, indien op voorraad, binnen drie werkdagen bij je afgeleverd. Onze levertijden zijn op de momenten dat jouw magazijn open is, wel zo makkelijk. We leveren de palletstellingen op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Hoe prettig is dat? Heb je speciale wensen met betrekking tot de levering van je product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan bespreken we deze wensen. Ook wanneer je nog andere vragen hebt, of simpelweg advies wil, kun je ons bereiken per e-mail of telefoon. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren, zodat jij ook weer weet waar je aan toe bent. Bestel vandaag nog je stelling op StellingStunt.nl!