Filters opslaan

Palletstellingen

Op deze pagina vind je onze palletstellingen welke wij vanuit voorraad kunnen leveren. Kijk goed naar de afmetingen en gewichten welke in palletstelling opgeslagen moet worden. Bij vragen, bel ons dan gerust!

11 producten
Sorteer op

Maakt u binnen het magazijn gebruik van verschillende pallets die u moet opslaan? Dan zijn palletstellingen echt een uitkomst. Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van pallets. Ze worden horizontaal in rijen geplaatst met meerdere niveaus en zijn geschikt om pallets in diverse afmetingen te dragen. De draagvlakken bestaan uit verschillend materiaal. Denk bijvoorbeeld aan houten legborden, vlonders en metalen legborden. Bent u geïnteresseerd in een palletstelling? Kijk dan zeker eens binnen ons aanbod. StellingStunt is uw specialist op het gebied van een efficiënte magazijninrichting.

De voordelen van palletstellingen

Palletstellingen hebben diverse voordelen. De stellingen zijn erg overzichtelijk en hebben een hoog draagvermogen, hierdoor kunt u er middelzware tot zeer zware goederen op plaatsen. Daarnaast zijn palletstelling erg flexibel, hierdoor zijn deze erg breed inzetbaar. Tevens voldoen ze ook aan de veiligheidsregels, waardoor er op een veilige manier mee gewerkt kan worden. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

Palletstellingen kopen

Een palletstelling is speciaal gemaakt voor de opslag van pallets. De hoogte van deze palletstellingen varieert en kan wel een hoogte van 10 meter bereiken. StellingStunt biedt een ruim assortiment palletstellingen, waaronder gebruikte palletstellingen. Kijk gerust eens rond op de rest van onze website. Naast palletstellingen vindt u hier nog veel meer magazijnstellingen met toebehoren.

Koop uw palletstellingen bij StelingStunt.nl

StellingStunt is uw partner in magazijninrichting. Binnen onze webshop worden diverse soorten palletstellingen overzichtelijk aangeboden. Als u weet wat u zoekt en slechts 1 of enkele rijen stelling wilt aanschaffen dan is StellingStunt de perfecte oplossing. Benieuwd wat u van ons kan verwachten?

  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid
  • Alle palletstellingen in voorraad;
  • Levering binnen 3 werkdagen;
  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten.

Online bestellen van palletstellingen

Wilt u ook uw palletstelling online bestellen bij StellingStunt? Dat is zeker mogelijk! Deze stelling wordt, indien deze op voorraad is, al binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. Zo kunt u dus al heel snel profiteren van alle voordelen van onze palletstellingen. Hoe fijn is dat? Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Heeft u speciale wensen met betrekking tot het afleveren? Neem gerust contact net ons op om deze mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u nog andere vragen heeft over onze producten of de service helpen onze specialisten u graag op weg. Zo weet u al snel waar u aan toe bent!