Filters opslaan

Palletstellingen

Op deze pagina vind je onze palletstellingen welke wij vanuit voorraad kunnen leveren. Kijk goed naar de afmetingen en gewichten welke in palletstelling opgeslagen moet worden. Heb je vragen over een prijs, afmeting of levering?

45 producten
Sorteer op

Wil je een palletstelling kopen voor je magazijn? Wanneer je met diverse afmetingen pallets werkt is de pallet stelling echt een uitkomst. Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van pallets. Dankzij een horizontale plaatsing in rijen met meerdere niveaus zijn ze erg geschikt om diverse afmetingen pallets te dragen. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor het draagvlak. Zo heb je houten legborden, vlonders, maar ook metalen legborden. Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een palletstelling, neem dan eens een kijkje in ons aanbod. StellingStunt is dé specialist in slimme magazijninrichting. Dus mocht je vragen hebben voor het inrichten van je magazijn, stel ze dan gerust aan onze experts.

De voordelen van een palletstelling kopen en gebruiken

Het gebruik van een palletstelling heeft diverse voordelen. Naast een overzichtelijke manier van opslaan, hebben ze een hoog draagvermogen. Dit houdt in dat je met een gerust hart middelzware tot zware goederen kunt plaatsen op dit type stelling. Daarnaast is de palletstelling erg flexibel, waardoor deze breed inzetbaar wordt. Ook niet geheel onbelangrijk, de palletstellingen voldoen ook aan de veiligheidsregels, waardoor er op een veilige manier mee gewerkt kan worden. Overtuigd van de voordelen? Stel je eigen palletstelling samen door contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts maken voor jou een op maat gemaakte offerte.

Stellingen voor opslag van pallets kopen

Een palletstelling is speciaal gemaakt voor de opslag van pallets. De hoogte van deze palletstellingen varieert en kan wel een hoogte van 10 meter bereiken. StellingStunt biedt een ruim assortiment palletstellingen, waaronder gebruikte palletstellingen. Kijk gerust eens rond op de rest van onze website. Naast palletstellingen vind je hier nog veel meer magazijnstellingen met toebehoren. Zo ben je verzekerd van een efficiënt ingericht magazijn. Hulp nodig bij het kopen of samenstellen van een stelling? Of toch op zoek naar losse onderdelen? Neem contact op met onze specialisten.

Gebruikte stelling kopen door StellingStunt (opkoop)

Het komt wel eens voor dat stellingen door wisselingen in het magazijn niet meer nodig zijn. Op zo’n moment kan StellingStunt er voor kiezen om de palletstellingen die nog mee kunnen voor een tweede ronde terecht komen bij ons. Naast dat dit goed is voor een duurzame economie, is dit voor jou vooral prettig voor jouw portemonnee. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de koop van deze tweedehands palletstellingen? Vraag dan een offerte aan, zodat we deze snel bij jou kunnen leveren.

Soorten palletstellingen

Palletstellingen zijn dus essentieel voor het efficiënt inrichten van een magazijn; er bestaan verschillende soorten palletstellingen om uit te kiezen. We lichten graag een aantal varianten aan je toe.

  • Standaard palletstellingen, zoals op deze webpagina beschreven. Dit zijn de meest gebruikelijke stellingen en worden vaak gebruikt in magazijnen. Ze zijn geschikt voor algemene opslag en kunnen worden aangepast aan verschillende palletmaten. Ze bieden eenvoudig toegang tot pallets.
  • Inrijstellingen, worden ingezet wanneer het gewenst is om gebruik te maken van diepe opslag. Deze stellingen zijn ideaal voor producten met een hoge omloopsnelheid, zoals eten of drinken, waarbij de eerste-in, eerste-uit methode wordt gebruikt (First-in, First-out; FiFO).
  • Doorrolstellingen, zijn ontworpen voor efficiënte opslag van goederen met een hoge omloopsnelheid. Pallets worden aan de ene kant ingevoerd en rollen automatisch naar de andere kant voor uitname, wat de tijd van het picken van bijvoorbeeld orders of nodige producten verkort.

Dubbelzijdige palletstellingen, bieden opslag aan beide zijden van het gangpad; hierdoor wordt de ruimte geoptimaliseerd. Deze stellingen zijn handig voor magazijnen met grote hoeveelheden van dezelfde producten.

Welke palletstelling kopen voor jou het meest handig is, is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kan je denken aan de goederen in jouw magazijn, de eisen die aan het opslaan van die goederen verbonden zijn, de ruimte die je in jouw magazijn hebt en in welke mate je het picken van orders wil optimaliseren. Bij StellingStunt begrijpen we dat deze keuze een lastige kan zijn, en we helpen je natuurlijk zo goed mogelijk op weg. We geven je graag deskundig advies, zodat je tot de perfecte stelling uitkomt; een die volledig aansluit bij jouw behoeften en wensen!

Koop stellingen bij StelingStunt.nl

StellingStunt is meer dan een leverancier van een palletstelling voor je magazijninrichting, wij zijn tevens je partner. We doen ons best voor jou om zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk de palletstellingen op een rij te zetten. Zo is een palletstelling kopen wanneer je weet wat je moet hebben voor jouw magazijn slechts een paar klikken verwijderd van je locatie. Benieuwd naar wat je kan verwachten van ons? De voordelen van Stellingstunt.nl

Wanneer je jouw palletstelling koopt bij ons dan kun je het volgende verwachten:

  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid
  • Alle palletstellingen in voorraad;
  • Levering binnen 3 werkdagen;
  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten.
  • Gemakkelijk en snel online bestellen van palletstellingen

Wil jij je palletstelling kopen of samenstellen bij Stellingstunt? Dan is dat zeker mogelijk. Jouw bestelde stelling of stellingen worden, indien op voorraad, binnen drie werkdagen bij je afgeleverd. Onze levertijden zijn op de momenten dat jouw magazijn open is, wel zo makkelijk. We leveren de palletstellingen op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Hoe prettig is dat? Heb je speciale wensen met betrekking tot de levering van je product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan bespreken we deze wensen. Ook wanneer je nog andere vragen hebt, of simpelweg advies wil, kun je ons bereiken per e-mail of telefoon. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren, zodat jij ook weer weet waar je aan toe bent. Bestel vandaag nog je stelling op StellingStunt.nl!

Veelgestelde vragen

In de regel wordt er voor een palletstelling gekozen wanneer het gewenst is dat pallets op een efficiënte manier worden opgeslagen. Palletstellingen zijn speciaal ontwerpen voor het optimaal kunnen opslaan en bergen van pallets. Een palletstelling maakt horizontale plaatsing van pallets mogelijk, waardoor er in één palletstelling verschillende maten pallets opgeslagen kunnen worden. Een palletstelling biedt toegankelijkheid met oog op de geplaatste pallets, een overzichtelijk magazijn en een hoog draagvermogen voor de pallets. Hierdoor kunnen ook zware goederen op de pallets worden opgeslagen wanneer deze op de palletstelling ligt.

Het verankeren van een palletstelling is gewenst voor de veiligheid van werkplaats, werkgever en werknemer. Het verankeren van een palletstelling houdt in dat de palletstelling wordt vastgeketend aan de vloer. Dit gebeurt om te voorkomen dat de palletstelling zou omvallen, verschuiven of instabiel wordt na bijvoorbeeld een aanrijding met een heftruck. Uiteindelijk is het altijd het verstandigst om de palletstelling met vier ankers te verankeren; wanneer wordt gekozen voor enkele verankering is de kans op tordering groter, en zal de schadelast in de loop der jaren waarschijnlijk toenemen. Voor advies is het altijd raadzaam contact op te nemen met het specialistenteam van Stellingstunt.

De prijzen van de aanschaf van een palletstelling via onze website variëren; zo kan er bij Stellingstunt worden gekozen voor restpartijen, tweedehands palletstellingen maar ook gloednieuwe varianten. Daarnaast is de prijs van een palletstelling uiteraard afmeting-afhankelijk. Tot slot wordt de prijs van een palletstelling beïnvloed door de keuze voor een basisvak, of een aanbouw vak. Bij Stellingstunt wordt gewerkt met offertes; wanneer één of meerdere palletstellingen voor in een werkruimte, garage een magazijn of een andere locatie gewenst zijn, stelt Stellingstunt graag een offerte op en verzend deze zo snel mogelijk; zo weet de klant altijd waar hij of zij aan toe is.