Complete rij bandenstelling

1 product
Sorteer op

Autobanden-shops, garages voor bus onderhoud, of een automonteur; veel bedrijven en werkplaatsen hebben een groot scala aan bandenvoorraad en deze ook nodig voor hun klanten. Daarbij is een bandenstelling onmisbaar. Een complete rij bandenstelling kan voor de voorraad van banden de perfecte uitkomst bieden. Wanneer u kiest voor een complete rij bandenstelling, kunt u veilig en handig de benodigde banden opbergen. Autobanden, autobus banden of zelfs tractorbanden, in een complete rij bandenstelling is er plaats voor elk soort band! Bij StellingStunt hebben wij een ruim assortiment aan complete rij bandenstellingen dus wanneer u besteld mag u er van uit gaan dat de complete rij bandenstelling snel bij u wordt bezorgd. Bekijk snel de mogelijkheden via onze website!

Wat is een bandenstelling?

Door het plaatsen van een bandenstelling kunt u eventuele loze ruimte in de opslag voor uw banden, optimaal benutten. Naast dat de bandenstelling efficiënt in te zetten is door dat deze de hoogte in gaat, kan een complete rij bandenstelling ook nog eens versteld worden in maat en is deze dus erg flexibel. Hierdoor kunnen er verschillende soorten banden in de complete rij bandenstelling geplaatst worden. Bij StellingStunt staat veilige kwaliteit op prioriteit nummer één en u mag er dan ook vanuit gaan dat al onze bandenstellingen gecheckt en veilig geleverd worden!

Complete rij bandenstelling zelf samenstellen via StellingStunt

Een complete rij bandenstelling is een must voor in de opslagruimte van uw montagebedrijf, de depot van de stadsbussen of elders; het geeft u namelijk een stuk meer ruimte. Bij StellingStunt houden wij van flexibiliteit en gaan daarin graag een stapje verder; u kunt er ook voor kiezen uw bandenstelling zelf samen te stellen! U kiest gemakkelijk de maten voor een complete rij bandenstelling. Bij StellingStunt vindt u basisvakken, maar ook aanbouwvakken om de bandenstelling mee uit te breiden. Alle vakken hebben verschillende HxBxD maten. Wanneer u benieuwd bent om een complete rij bandenstelling zelf samen te stellen, bekijk dan snel onze website; de maten staan hier erg overzichtelijk aangegeven!

Complete rij bandenstelling via StellingStunt

Via StellingStunt besteld u op verschillende manieren gemakkelijk uw nieuwe complete rij bandenstellingen, maar logischerwijs brengt het vragen met zich mee. Hoeveel zal ik moeten betalen voor een bandenstelling, hoe diep, hoog en breed moet ik de bandenstelling aanschaffen? U kunt ten alle tijden ons contactformulier op onze website invullen, een e-mail sturen naar [email protected] of per telefoon contact opnemen met +31 (0)844 795 084.