Filters opslaan

Nedcon

7 producten
Sorteer op

Magazijnstellingen van NEDCON

StellingStunt is trots om NEDCON magazijnstellingen aan te bieden. NEDCON, bekend om zijn innovatieve en duurzame oplossingen, levert topkwaliteit stellingen die ideaal zijn voor elke magazijninrichting. De combinatie van deze kwalitatieve producten met de betrouwbare service van StellingStunt verzekert een uitstekende klanttevredenheid.

Het merk NEDCON

NEDCON, opgericht in 1969, is een expert in magazijnoplossingen met een basis in Doetinchem, Nederland. Met een rijke geschiedenis en een wereldwijd bereik staat NEDCON bekend om zijn betrouwbaarheid en voortdurende innovatie in de opslagindustrie.

Waar staan de magazijnstellingen van NEDCON om bekend?

De stellingen van NEDCON zijn speciaal ontworpen voor zowel flexibiliteit als duurzaamheid, wat ze uiterst aanpasbaar maakt voor verschillende magazijnformaten. Ze zijn bekend vanwege hun robuustheid en de integratiemogelijkheid met geautomatiseerde systemen, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en een maximale benutting van de beschikbare ruimte.

Waarom kies je beter niet voor NEDCON?

Hoewel NEDCON bekend staat om kwaliteit, kan de hogere initiële investering een drempel vormen voor kleinere bedrijven of startups. De stellingen zijn bedoeld voor langdurig gebruik, wat de hogere aanschafprijs rechtvaardigt, maar dit kan initieel in de weg kan staan zijn voor bedrijven met beperkte middelen.

Verschillende soorten stellingen

NEDCON biedt een breed scala aan stellingen, zoals:

  • Palletstellingen: ideaal voor standaard palletopslag. Biedt eenvoudige toegang tot goederen.
  • Inrijstellingen: verhoogt de opslagdichtheid. Geschikt voor bulkopslag van vergelijkbare producten.
  • Doorrolstellingen: automatische voorraadrotatie door het FIFO-principe, ideaal voor bederfelijke goederen.
  • Legbordstellingen: voor kleinere goederen. Biedt overzicht en toegankelijkheid.
  • Miniload systemen: voor snelle automatische opslag en picking van kleine items.
  • Hangkledingsystemen: specifiek voor kledingopslag met behoud van conditie.
  • Entresolvloeren: creëert extra vloeroppervlak in magazijnen door hoogte te benutten.

Deze zijn uitermate geschikt voor diverse industrieën zoals logistiek en groothandel. De robuustheid en aanpasbaarheid van deze stellingen maken ze ideaal voor bedrijven die een betrouwbare oplossing zoeken voor complexe opslagvraagstukken.

Bestel jouw tweedehands NEDCON stellingen bij StellingStunt

Bij StellingStunt bieden we tweedehands NEDCON stellingen aan. Onze gebruikte NEDCON stellingen zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen. Door te kiezen voor tweedehands bespaar je aanzienlijk op de kosten, zonder in te leveren op duurzaamheid en functionaliteit. StellingStunt biedt bovendien een uitmuntende klantenservice. Onze klanten waarderen de persoonlijke benadering, snelle levering en professionele installatie, die samen zorgen voor een soepele en effectieve inrichting van jouw magazijn. Kiezen voor tweedehands NEDCON stellingen bij StellingStunt betekent kiezen voor een zorgeloze en voordelige ervaring met duurzame resultaten. Wacht dus niet langer en bekijk direct ons aanbod NEDCON stellingen.