Filters opslaan

Redirack

0 producten
Sorteer op

Geen producten gevonden

Op dit moment zijn er geen producten gevonden in deze categorie. Kom op een later moment terug of bekijk ons volledige assortiment.

Magazijnstellingen van Jungheinrich

StellingStunt biedt een breed scala aan Redirack magazijnstellingen. Redirack staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare opslagoplossingen, geschikt voor diverse toepassingen. Deze stellingen zijn ontworpen om efficiëntie en productiviteit te verhogen, ongeacht de grootte van je magazijn. Wanneer je kiest voor Redirack stellingen bij StellingStunt, investeer je in duurzaamheid en topkwaliteit. Ons assortiment omvat oplossingen die perfect aansluiten bij elke opslagbehoefte, of je nu een klein bedrijf of een groot distributiecentrum hebt.

Het merk Redirack

Redirack, met zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk, heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de opslagindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van magazijnoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende sectoren, zoals retail, logistiek en productie. Redirack is een pionier in de ontwikkeling van palletrekken en andere reksystemen, en staat bekend om zijn focus op innovatie en klantgerichte benaderingen. Hun producten worden wereldwijd gebruikt en gewaardeerd om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Unieke eigenschappen van Redirack magazijnstellingen

Redirack stellingen staan bekend om hun robuustheid, flexibiliteit en integratiemogelijkheden met geautomatiseerde systemen. Dit maakt ze geschikt voor elk type magazijn, van kleine opslagruimtes tot grote distributiecentra. De stellingen kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende opslagbehoeften. Bovendien bieden ze een uitstekende duurzaamheid, wat resulteert in een langere levensduur en lagere onderhoudskosten. Door te kiezen voor Redirack stellingen, investeren bedrijven in een betrouwbare en kostenefficiënte oplossing die op lange termijn voordelen biedt.

Soorten stellingen van Redirack

Redirack biedt verschillende soorten stellingen aan, waaronder:

  • Palletrekken: voor efficiënte opslag en gemakkelijke toegang tot goederen.
  • Inrijstellingen: vergroten de opslagdichtheid en zijn ideaal voor bulkopslag.
  • Legbordstellingen: geschikt voor kleinere goederen en handmatige picking.
  • Draagarmstellingen: Ontworpen voor de opslag van lange en zware goederen.
  • Mezzanines: Creëert extra opslagruimte door de hoogte van het magazijn te benutten.
  • Doorrolstellingen: Voor geautomatiseerde voorraadrotatie volgens het FIFO-principe, essentieel voor bederfelijke goederen.

Waarom Redirack magazijnstellingen bij StellingStunt kopen?

Bij StellingStunt profiteer je van hoogwaardige Redirack stellingen en uitstekende service. Wij bieden deskundig advies, snelle levering en professionele installatie door ervaren technici. Onze tweedehands opties zijn een kostenefficiënte oplossing zonder in te leveren op kwaliteit. Hierdoor kunnen bedrijven met een beperkt budget toch profiteren van de hoogwaardige opslagoplossingen van Redirack. Bekijk ons aanbod en optimaliseer je magazijn met betrouwbare en duurzame oplossingen van StellingStunt.