Onderdeel van Trading Together B.V.

Gebruikte palletstelling

Gebruikte palletstelling

Wilt u palletstellingen voor in uw magazijn van de beste kwaliteit maar tegen zeer scherpe prijzen? StellingStunt.nl biedt diverse soorten gebruikte palletstellingen aan. Ondanks dat deze stellingen gebruikt zijn, garandeert StellingStunt.nl u de beste kwaliteit. Uitgebreide inspectie en eventuele reparatiewerkzaamheden zorgen ervoor dat de stellingen weer degelijk zijn om te gebruiken. Vind ook uw gebruikte palletstelling op StellingStunt.nl en bestel direct gemakkelijk online!

Diverse palletstellingen die gebruikt zijn te koop StellingStunt.nl

StellingStunt.nl, onderdeel van Trading Together, is een gebruiksvriendelijke webshop waar iedereen diverse soorten magazijnstellingen digitaal kan bestellen. Wij zijn een betrouwbare partner bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris. Dankzij onze efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden. Wilt u advies op maat van onze specialisten? Wij denken graag met zowel klant als leverancier mee!

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nedcon type NR palletstelling / 7500x1100mm

  Nedcon type NR palletstelling / 7500x1100mm

  • Hoogte 7500 mm
  • Diepte 1100 mm

  Partij zware palletstelling bestaat uit:

  - 350 x Staander Nedcon 7500x1100mm Verzinkt

  - 2400 x Ligger Nedcon 3600x150x40mm Blauw

 2. Rij palletstelling van 4500mm hoog / 7,5 meter lang

  Rij palletstelling van 4500mm hoog / 7,5 meter lang

  • Hoogte 4500 mm
  • Diepte 1100 mm

  Rij palletstelling, 4500mm hoog, 1100mm diep

  Excl. BTW: € 441,00 Incl. BTW: € 533,61

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Ons aanbod

Naast gebruikte palletstellingen bieden wij ook nog diverse andere soorten gebruikte stellingen. Ook voor u hebben wij een geschikte gebruikte stelling! Ons aanbod op een rijtje:

De gebruikte stellingen zijn van uitstekende kwaliteit maar realiseren toch grote kostenbesparingen voor u. Naast gebruikte stellingen bieden wij ook nieuwe stellingen aan.

Bestel uw gebruikte palletstellingen online

De gebruikte palletstellingen van StellingStunt.nl zijn een uitstekend alternatief op nieuwe stellingen en brengen flinke kostenbesparingen met zich mee. Bent u overtuigd? Bestel dan gemakkelijk online bij StellingStunt.nl. Wij leveren al binnen 3 werkdagen! Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)488 795 084. Wij voorzien u graag van advies!