Filters opslaan

Storax

0 producten
Sorteer op

Geen producten gevonden

Op dit moment zijn er geen producten gevonden in deze categorie. Kom op een later moment terug of bekijk ons volledige assortiment.

Storax

In 1975 bestormde Storax de markt als leverancier van aluminium producten voor de bouw en industrie. Gaandeweg heeft het bedrijf zich ontwikkelt tot een allround leverancier van een compleet programma bouwspecialiteiten. Kwalitatief uitstekende bouwspecialiteiten in combinatie met stellingen? Die bieden wij bij StellingStunt maar al te graag aan! Wilt u graag zo’n product aanschaffen? Storax stellingen? Dan bent u bij StellingStunt helemaal aan het goede adres! Bekijk snel de verschillende mogelijkheden binnen het Storax assortiment!

 

Kwaliteit van Storax

Wanneer u ervoor kiest om Storax aan te schaffen, kunt u van kwaliteit én een uitstekende investering uitgaan. De producten van Storax kunnen als geen ander worden gebruikt om uw magazijn en de indelingen daarvan te optimaliseren en gaan ontzettend lang mee! Storax stellingen helpen u een stap in de juiste richting te zetten betreft het efficiënt opbergen en opslaan van producten. Alle Storax producten via StellingStunt worden uiteraard uitvoerig gecontroleerd, kwaliteit en veiligheid staan erg hoog in het vaandel!

 

Stellingen, maten en accessoires  

Met het gebruik van Storax stellingen kunt u ervoor zorgen dat u uw magazijn zo efficiënt mogelijk inricht. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om hoge stellingen aan te schaffen, waardoor de wand van uw werkruimte of magazijn volledig wordt benut. Wanneer u deze ruimte benut, kunt u gebruik maken van zoveel mogelijk vierkante meters in uw opslagruimte. U vindt ook accessoires passende bij de stellingen, zoals hoekbeschermers. De hoekbeschermers kunnen worden gemonteerd zodat de stellingen netjes blijven in tijden van ongevallen. Tip: wanneer u een stelling wilt aanschaffen, bekijk dan goed welke maat het meest geschikt is voor in uw magazijn. Weet u het niet zeker? U kunt altijd contact opnemen met één van onze StellingStunt specialisten voor het verkrijgen van advies!

 

Storax via StellingStunt

Wilt u graag gebruik maken van de efficiënte stellingen van Storax? Storax stellingen kopen? U mag er van uit gaan dat de producten van StellingStunt helemaal gecheckt zijn en compleet klaar voor gebruik! Veiligheid en kwaliteit op nummer één! Als u vragen heeft over de producten in ons assortiment, of u maakt graag gebruik van het specialisme van onze StellingStunters, neem dan gerust contact op! Hiervoor kunt u het contactformulier op de website invullen, een e-mail versturen naar [email protected] bellen naar +31 (0)844 795 084.