Filters opslaan

Meta

0 producten
Sorteer op

Geen producten gevonden

Op dit moment zijn er geen producten gevonden in deze categorie. Kom op een later moment terug of bekijk ons volledige assortiment.

Meta

Met het gebruik van Meta stellingen tilt u uw magazijninrichting, opslagruimte of kantoorpand in een mum van tijd tot een hoger level. Meta stellingen zijn ideaal voor opslag optimalisatie en geven u extra ruimte en gemak voor het opslaan van uw producten, goederen en voorraad. De stellingen kunnen voor zowel producten op een pallet, als producten zonder pallet worden gebruikt; Meta is namelijk gespecialiseerd op verschillende vlakken! Wilt u graag gebruik maken van de stellingen van Meta voor in uw bedrijfsruimte? Dan bent u bij StellingStunt helemaal aan het goede adres. Bekijk snel de mogelijkheden voor uw opslag optimalisatie in uw pand! 

 

Verschillende soorten stellingen 

Meta is een bedrijf gespecialiseerd in verschillende stellingen. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe stellingen voor in uw bedrijf, kunt u bij StellingStunt uw hart ophalen. Zo vindt u bijvoorbeeld legbordstellingen, welke ideaal zijn voor de opslag van ongepalletiseerde goederen en kleine onderdelen.

 

Een tweede optie voor in uw bedrijfsruimte is het gebruik maken van de grootvakstellingen van Meta. Meta kent twee verschillende soorten grootvakstellingen; een inhaaksysteem en een schroefsysteem. Het gebruik maken van een grootvakstelling gaat hand in hand met grootschalige indelingsmogelijkheden. Hierdoor kunt u grote producten als geen ander opslaan.

 

De derde variant is de palletstelling. Dit is een perfecte oplossing voor het plaatsen van pallets, met of zonder producten. Bij de palletstellingen van Meta is langs- en dwarsrichting mogelijk.  

 

Een vierde en tevens ontzettend efficiënte variant voor praktische opslagindeling is het gebruik van Meta draagarmstellingen. Deze stelling biedt een goede oplossing voor het borgen van staand en liggend opslagmateriaal.

 

Kwaliteit van de stellingen

Bij StellingStunt kunt u goed terecht voor de aanschaf van Meta stellingen. Alle stellingen die via StellingStunt verkocht worden, zijn uiteraard volledig gecheckt en gescreend. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de stellingen garanderen, wat gepaard gaat met de veiligheid van uw werknemers. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons sowieso het hoogst in het vaandel! Wilt u graag advies ontvangen over de Meta stellingen? Neem dan gerust contact op. 

 

Meta via StellingStunt

Voor perfect praktische opslag optimalisatie zit u met Meta stellingen juist. Bij het aanschaffen van een stelling via StellingStunt mag u uitgaan van snelle levering en goede service. Onze specialisten staan altijd voor u klaar met betrekking tot vragen, advies of wanneer u graag contact heeft over zaken van andere aard. Wij helpen u waar mogelijk! Wilt u graag in contact komen? Dan kunt u het contactformulier op de website invullen, of mailen naar [email protected]. Liever telefonisch? Dat kan, via +31 (0)844 795 084!