Filters opslaan

Grootvakstellingen

Ben je op zoek naar een grootvakstelling voor in je magazijn? Wanneer je veel grote en zware artikelen wilt opslaan in een vakstelling dan is dit type magazijnstelling een uitkomst. Bij StellingStunt hebben we diverse afmetingen grootvakstellingen.

75 producten
Sorteer op

Heb je advies nodig bij de keuze of heb je een vraag over de grootvakstelling? Dan kun je deze stellen aan ons team van specialisten. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Bestel online je grootvak stelling bij StellingStunt.

Wat is een grootvakstelling

De grootvakstelling is een groot opslagrek, bestaande uit staanders en houten planken die op grote liggers worden geplaatst. De grootvakstellingen bestaan daardoor uit grote vakken, zijn stevig en kunnen flink wat gewicht houden. Het is hierdoor de ideale stelling om je grotere en zwaardere artikelen in op te slaan. Omdat er vaak grote en brede spullen op worden gelegd, heet de grootvakstelling ook wel een breedvakstelling. Lees hier meer over een complete rij grootvakstelling. Bij StellingStunt varieert het maximale draaggewicht per stelling van 300kg tot 450kg per niveau. De grootvakstelling wordt voornamelijk gebruikt in magazijnen waarbij er vaak handmatig spullen worden opgeslagen.

De voordelen

Zoals eerder genoemd is een van de voordelen van een grootvakstelling dat er grote en zware producten kunnen worden opgeslagen. Met een hoog draaggewicht ben je er zeker van dat ook de grote en zware spullen niet naar beneden zullen vallen. Naast het hoge draaggewicht zijn de grootvakstellingen zo ontwikkeld dat ze ook een lange levensduur hebben. Het mooiste van alles is dat dit gegarandeerd kan worden, zonder dat er veel onderhoud aan de stellingen dient plaats te vinden. Daarnaast is de stelling flexibel in te richten dankzij de brede vakken. Naast grote en brede spullen kun je er ook meerdere kleine spullen op kwijt. Zo kun je het zelfs zo inrichten, dat er aan beide kanten spullen kunnen worden gepakt. Ook handig overigens, de stelling is makkelijk op te zetten. Wil je dus grootvakstellingen kopen voor je magazijn? Dan kun je deze eenvoudig bestellen via onze webshop.

Online bestellen

Wil je ook een grootvakstelling of een andere magazijnstelling online bestellen bij StellingStunt? Met een 7000m2 opslag hebben wij altijd een stelling voor jou op voorraad. Daardoor kunnen wij deze al binnen 3 werkdagen bij je afleveren. Zo kun je snel profiteren van alle voordelen van de grootvakstellingen van StellingStunt.

Jouw partner in grootvakstellingen

Wil je graag advies over de inrichting van je magazijn? Met ruim 10 jaar ervaring in magazijninrichting staan onze specialisten dagelijks voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op vragen. Wil je graag een oplossing op maat? Ook hierover kun je ons team van specialisten raadplegen voor de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken op 048 8795 084 óf mailen via [email protected]. Kijk gerust rond op onze webshop en bestel vandaag nog jouw magazijnstellingen bij StellingStunt.

In- en verkoop van gebruikte grootvakstellingen

Naast het verkopen van nieuwe grootvakstellingen, verkopen wij ook tweedehands stellingen. Gebruikte stellingen kunnen namelijk vaak nog uitstekend een tweede rond mee. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor je eigen portemonnee. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij kopen daarnaast ook gebruikte stellingen in. Wil jij je gebruikte stellingen verkopen? Vraag naar de voorwaarden door contact op te nemen met onze klantenservice.

Levering en kopen bij StellingStunt.nl

Het kopen van grootvakstellingen kun je eenvoudig en snel in onze webshop doen. Dankzij onze 7000m2 grote opslag is het bijna 99% zeker dat we binnen 3 dagen jouw stelling kunnen leveren. Hoe fijn is dat? We leveren standaard op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Mocht je specifieke wensen hebben over de levering, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice probeert zo snel mogelijk te reageren, zodat jij snel weet waar je aan toe bent. Geniet van alle voordelen van StellingStunt.nl en vraag een offerte aan voor jouw nieuwe grootvakstelling!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »