Onderdeel van Trading Together B.V.

Draagarmstellingen

In ons assortiment vindt u diverse soorten en afmetingen draagarmstellingen. Deze zijn zeer geschikt om zware en lange goederen op te slaan. Denk hierbij aan constructieonderdelen, gipsplaten, buizen, platen en grote pallets. Het opslagoppervlak wordt niet onderbroken door jukken waardoor de pallet goed toegankelijk is. Lang materiaal kan hierdoor goed worden opgeslagen. U kunt goederen gemakkelijk uit de stelling halen met een heftruck, reachtruck of zijlader. In plaats van legborden of vlonders maakt deze stelling gebruik van een draagarmen. Deze zijn bevestigd aan een staanders. Draagarmstellingen kunnen enkel- of dubbelzijdig zijn uitgevoerd.

Soorten draagarmstellingen

Bij Stellingstunt bieden we allerlei draagarmstellingen waardoor u er verzekerd van bent dat uw goederen veilig worden opgeborgen. Een aantal varianten die u in onze webshop tegenkomt:

  • Lichte draagarmstellingen. Voor goederen die handmatig geladen kunnen worden en niet zoveel belasting vragen kunt u kiezen voor lichte draagarmstellingen. Deze hebben een hoogte van 2 tot 2.5 meter.
  • Medium draagarmstellingen. Deze stellingen zijn ook geschikt om handmatige belading van zwaardere goederen. De hoogtes van deze stellingen variëren van 2,5 tot 3 meter.
  • Zware draagarmstellingen. Voor machine belading zijn er zware draagarmstellingen van 4 tot 5 meter. Voor de opslag van buismateriaal van lood, koper of ijzer.

Bestel uw draagarmstelling online

Met de draagarmstellingen van Stellingstunt richt u uw magazijn of werkplaats zo efficiënt mogelijk in. Voor vrijwel iedere situatie hebben wij een geschikte draagarmstelling. Een groot gedeelte van ons assortiment vindt u online, deze kunt u gemakkelijk bestellen. Wilt u van advies voorzien worden of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

There are no products matching the selection.

Kwaliteit en veiligheid

Beschadigingen zijn in ieder magazijn altijd zeer onwenselijk. De draagarmstellingen in ons assortiment zijn erg veilig dankzij de profielen en het inhaaksysteem. Door de beweegbare arm, bandenbescherming en armafronding hebben ze minder schade. Bij een wijziging van de stelling zijn de onderdelen gemakkelijk te vervangen of aan te passen.

Voor welke bedrijven?

Er zijn vele bedrijven die baat hebben bij een draagarmstelling. Vaak vinden we deze stellingen terug in de bouwsector. Zowel lichte als zware draagarmstellingen worden ingezet. Daarnaast zien we een draagarmstelling ook steeds vaker terug in bouwmarkten om buismateriaal op te slaan.

Voordelen draagarmstelling

Voor het opslaan van materialen en bundels zijn draagarmstellingen dus erg geschikt. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die we graag voor u benoemen:

  • Gebruiksvriendelijk. Uw opgeslagen goederen bereikt u gemakkelijk.
  • Ruimtebesparend. U haalt het maximale uit uw beschikbare vierkante meters.
  • Flexibel. Draagarmstellingen zijn eenvoudig te monteren, demonteren en ook uit te breiden
  • Kostenbesparend. Dankzij een draagarmstelling kunt u meer goederen per vierkante meter opslaan. Hierdoor dalen de opslagkosten voor goederen.
  • Gemakkelijk in onderhoud. Doordat de stellingen bestaan uit staanders en dragers is de stelling zeer onderhoudsvriendelijk.