Filters opslaan

Complete rij grootvakstelling

Het gebruik van een complete rij grootvakstelling gaat gepaard met een hele hoop voordelen. U kunt in een korte periode ontzettend veel efficiënte ruimte creëren in uw winkel, magazijn, garage of elders.

36 producten
Sorteer op

Ideaal voor de opslag van uw producten. Met een complete rij grootvakstelling bouwt u zowel de breedte als de hoogte in. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een complete rij grootvakstelling? Bij StellingStunt denken wij graag met u mee. Bekijk snel ons aanbod via de website!

Wat is een grootvakstelling?

Een grootvakstelling is een ideale manier om extra ruimte voor opslag te creëren. Grootvakstellingen zijn opslag rekken, welke bestaan uit staanders, liggers en (houten) planken. Deze planken zijn ervoor bestemd om uw producten op op te kunnen slaan en hebben een grote draagkracht. Zoals de naam al zegt, zijn grootvakstellingen perfect om grote materialen op te slaan.

Maten van complete rij grootvakstelling

Wanneer u ervoor kiest om een complete rij grootvakstelling aan te schaffen bij StellingStunt, gaat dit gepaard met hoogstaande kwaliteit, grenzeloos gemak én een ontzettend ruim assortiment. Bij StellingStunt is het assortiment op voorraad, dus binnen een mum van tijd kan uw magazijn, winkel, garage of andere ruimte zijn voorzien van een complete rij grootvakstelling! Bij StellingStunt vindt u verschillende soorten complete rij grootvakstelling; twee vakken, drie vakken of zelfs vier vakken! De maten verschillen ook per complete rij grootvakstelling. Wij adviseren u dan ook goed onze webpagina te bekijken, en wanneer u advies nodig heeft kunt u uiteraard contact opnemen met onze specialisten!

Compleet pakket grootvakstellingen kopen bij StellingStunt

Door de aanschaf van een complete rij grootvakstelling, tovert u uw magazijn of werkplaats in een mum van tijd om in een efficiënte opslag! Een complete rij grootvakstelling aanschaffen bij StellingStunt brengt u een aantal voordelen; goede kwaliteit, een korte levertijd én advies op maat waar nodig! Wilt u graag in contact komen met de specialisten van StellingStunt? Schroom dan niet om contact op te nemen! U kunt het contactformulier op onze website invullen, mailen naar [email protected] of bellen naar +31 (0)488 795 084. StellingStunt staat met alle liefde voor u klaar!