Onderdeel van Trading Together B.V.

Gebruikte draagarmstelling

Bent u op zoek naar gebruikte draagarmstellingen? Bij Stellingstunt bent u aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment gebruikte stellingen van de beste kwaliteit en tegen een zeer scherp tarief. Wij houden ons voornamelijk bezig met de inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe draagarmstellingen. Een draagarmstelling heeft de functie als opslagplaats voor middelzware en zware goederen. De stelling beschikt over draagarmen die bevestigd zijn aan staanders. Draagarmstellingen kunnen enkel- of dubbelzijdig worden uitgevoerd.

Draagarmstellingen in weer en wind

Onze draagarmstellingen voldoen aan de vastgestelde normeringen en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. U krijgt bij elke stelling een CE-keurmerk certificaat geleverd. Uw stellingen zijn dus beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Hierdoor wordt de kans op roest en corrosie geminimaliseerd.

Voordelen gebruikte draagarmstelling

Een gebruikte draagarmstelling brengt een aantal voordelen met zich mee die we graag voor u op een rijtje zetten:

  • Kostenbesparing. Door te kiezen voor een gebruikte draagarmstelling bespaart u kosten. Deze stellingen zijn goedkoper dan nieuwe draagarmstellingen. Daarnaast benut u uw beschikbare vierkante meters optimaal waardoor er meer goederen opgeslagen kunnen worden.
  • Meer ruimte. Met een draagarmstelling benut u al uw ruimte.
  • Makkelijk in onderhoud. Een draagarmstelling bestaat niet uit veel onderdelen waardoor onderhoud niet veel tijd en moeite kost.
  • Flexibel. Deze stelling is eenvoudig te monteren, uit te breiden en te demonteren. Besluit u dus uw magazijn anders in te richten, dan is dit geen enkel probleem.

There are no products matching the selection.

Voordelen Stellingstunt

We vertellen u graag wat meer over Stellingstunt en onze werkwijze. Als organisatie zijn we niet te groot en niet te klein, precies goed dus. Dit maakt dat we alle aanvragen goed aankunnen en u verzekerd bent van een snelle levering. Vrijwel alle producten hebben wij op voorraad. Bij ons bent u verzekerd van aantrekkelijke prijzen dankzij de hoge omloopsnelheid en onze efficiënte werkwijze. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van goede service. Uw wensen staan bij ons centraal en wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Kiest u ervoor om een samenwerking met ons aan te gaan, dan nemen wij u veel zorgen uit handen, omdat wij:

  • Een betrouwbare partner zijn bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris
  • Grote voorraden gebruikte draagarmstellingen en overige magazijninrichting hebben
  • Niet té groot zijn, maar juist goed
  • Goede prijzen bieden voor u vanwege een efficiënte werkwijze
  • Staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier

De allerbeste service en prijs

Bent u enthousiast geworden en wilt u profiteren van de vele voordelen die tweedehands draagarmstellingen met zich meebrengen? Neem een kijkje op onze website en bel of mail ons gerust voor meer informatie! Wij garanderen de allerbeste service en prijs!