Onderdeel van Trading Together B.V.

Bandenstellingen

Bij StellingStunt kunt u nieuwe bandenstellingen kopen voor een erg betaalbare prijs. Ideaal voor als u bijvoorbeeld garagehouder bent en u autobanden wilt opslaan in uw bedrijf. Het is belangrijk dat u de banden netjes opbergt, want op deze manier voorkomt u slijtage. Daarnaast liggen de banden in een bandenstelling altijd in de juiste positie en hebben ze de minste kans op vormverandering. Kortom: dit type stelling is onmisbaar voor elk autobedrijf. De bandenstellingen die we verkopen zijn allemaal van goede kwaliteit, hebben een lange levensduur en zijn geschikt voor de opslag van winter- en zomerbanden. Neem eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod en plaats vandaag nog een bestelling. Zo kunt u wel heel snel profiteren van uw nieuwe stellingen in uw magazijn of bedrijfspand.

There are no products matching the selection.

Uitvoeringen

De bandenstellingen die u bij StellingStunt kunt kopen zijn er in diverse afmetingen. Kijk op onze website en ontdek ons uitgebreide aanbod. Let goed op de hoogte, breedte en de diepte van de stellingen. U wilt natuurlijk wel dat de stelling past en dat u de hoeveelheid banden kwijt kunt, die u in gedachten heeft. Meet daarom altijd van te voren even op Heeft u nog vragen over de diverse uitvoeringen omdat u bijvoorbeeld wilt weten welke stelling het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder met uw zoektocht.

Configureerbaar

Alle bandenstellingen die wij verkopen zijn configureerbaar uit te breiden. Heeft u gedurende de tijd meer banden die u wilt opbergen? Maar heeft u al een bandenstelling bij ons gekocht? Dan kunt u de vlakken eenvoudig uitbreiden, zodat u meer ruimte heeft. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen om dit met ons te bespreken. Onze specialisten weten precies wat haalbaar is.

Snelle levertijd

Bestelt u een bandenstelling bij StellingStunt? En hebben we de stelling op voorraad? Dan kunt u er rekening mee houden dat u deze binnen 3 werkdagen ontvangt. Zo kunt u dus wel heel snel profiteren van het gemak van de bandenstelling. Wij hechten veel waarde aan snelle service. Wij bezorgen altijd op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Heeft u speciale wensen met betrekking tot het afleveren? Geef dit dan aan en we bespreken de mogelijkheden met u. Ook op het gebied van communicatie vinden we korte lijntjes erg belangrijk. Dus mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust via de telefoon of mail en dan helpen we u graag verder. Wij zorgen er altijd voor dat we u zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van uw vragen zodat u nog op korte termijn weet waar u aan toe bent en een aankoop kunt verrichten.