Filters opslaan

Legbordstellingen zelf samenstellen

Bepaal hier eenvoudig zelf hoeveel en hoe lang je de rij wil hebben

41 producten
Sorteer op

Legbordstellingen zijn een perfecte manier om optimaal gebruik te maken van de ruimte in uw magazijn, opslag, garage of winkel. Wist u dat u ook voor de optie ‘legbordstelling zelf samenstellen’ kan kiezen wanneer u bij StellingStunt shopt? Bij een legbordstelling zelf samenstelling kunt u zelf kiezen voor welke maten en welke grootte legbordstellingen u gaat; ontzettend flexibel dus! Bij Stellingstunt hebben wij alle legbordstellingen op voorraad, ook als u kiest voor legbordstelling zelf samenstellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw magazijn, opslag, garage of winkel zo efficiënt mogelijk in te richten? Voor legbordstellingen samenstellen bent u bij StellingStunt aan het juiste adres, bekijk snel de mogelijkheden via onze webpagina!

Wat zijn legbordstellingen?

Legbordstellingen bieden u de mogelijkheid om uw magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten en om via die weg extra ruimte te creëren voor de opslag van uw producten. De constructie van legbordstellingen wordt voornamelijk gebruikt om kleine producten op te slaan.

Legbordstelling zelf samenstellen, welke maten zijn mogelijk?

StellingStunt staat bekend om hoogstaande kwaliteit, grenzeloos gemak én een ontzettend ruim assortiment. Bij StellingStunt bent u op de goede plek voor een legbordstelling zelf samenstellen. Binnen ons assortiment vindt u veel verschillende maten en soorten legbordstellingen waarmee u uw magazijn naar wens kunt inrichten. Binnen ons aanbod biedt StellingStunt basisvakken, maar ook aanbouwvakken. Wanneer u gaat voor de optie legbordstelling zelf samenstellen, kunt u kiezen uit drie verschillende hoogtes; 2,2 meter, 2,5 meter en 3 meter. De breedte van de vakken bij een legbordstelling zelf samenstellen, verschillen tussen 1 meter en 1,05 meter. Ook vindt u op onze webpagina veel verschillende diepte mogelijkheden. Bekijk snel de opties!

Legbordstelling configureren via StellingStunt

Het samenstellen van een legbordstelling is de perfecte manier om uw ruimte effectief in te richten. De keuze voor legbordstelling zelf samenstellen via StellingStunt gaat gepaard met een aantal voordelen; zo biedt StellingStunt ontzettende goede kwaliteit en helpen ze graag een handje waar nodig. Wilt u graag advies ontvangen over het gebruik van legbordstellingen, of over legbordstellingen zelf samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op! Ook met andere vragen of opmerkingen bent u meer dan welkom om naar ons uit te reiken! U kunt het contactformulier op onze website invullen, mailen naar [email protected] of bellen naar +31 (0)488 795 084.