Onderdeel van Trading Together B.V.

Gebruikte bandenstelling

Wilt u ook geld besparen op uw magazijninrichting? Kies er dan voor om gebruikte bandenstellingen aan te schaffen in plaats van nieuwe. Deze gebruikte bandenstelling van StellingStunt.nl zijn een goed alternatief op nieuwe en brengen een flinke kostenbesparing met zich mee. Vind uw stelling op StellingStunt.nl en bestel gemakkelijk online.

Waarom StellingStunt.nl voor uw gebruikte bandenstellingen?

StellingStunt.nl, onderdeel van Trading Together, is een gebruiksvriendelijke webshop waar iedereen diverse soorten bandenstellingen digitaal kan bestellen. Wij zijn een betrouwbare partner bij opkoop en demontage van uw magazijn- of bedrijfsinventaris. Dankzij onze efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden. En omdat wij al onze bandenstellingen altijd op voorraad hebben leveren we al binnen 3 werkdagen. Wilt u advies op maat van onze specialisten? Wij denken graag met zowel klant als leverancier mee!

There are no products matching the selection.

Diverse soorten magazijnstellingen

StellingStunt.nl houdt zich dagelijks bezig met de opkoop en demontage van tweedehands magazijnstellingen. Als opkoper zetten wij ons in om voor klanten de juiste magazijninventaris in te kopen. Indien u een garagebedrijf heeft of de opslag van banden verzorgt, weet u hoe belangrijk het is om een goede stelling te hebben waar de banden systematisch en stevig kunnen worden opgeborgen. Kies daarom voor een gebruikte bandenstelling van StellingStunt.nl.

Bestel direct online bij StellingStunt.nl

Hebben wij uw interesse gewekt met onze gebruikte bandenstellingen? Bij ons bestelt u gemakkelijk online een bandenstelling volledig naar uw wens. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Tevens kunt u ons ook direct bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)488 795 084. Wij voorzien u graag van advies!