Filters opslaan

Bandenstellingen

Voor veel bedrijven is een bandenstelling onmisbaar. Bij Stellingstunt vindt u nieuwe bandenstellingen tegen een scherpe prijs. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld garagehouder bent en u de autobanden wilt opslaan in uw bedrijf.

25 producten
Sorteer op

De bandenstellingen van StellingStunt zijn geschikt voor zowel winterbanden als zomerbanden. Bij StellingStunt vind je nieuwe bandenstellingen tegen een scherpe prijs. Daarnaast kan het gebruik van een bandenstelling slijtage voorkomen bij je opslag in banden. Naast nieuwe bandenstellingen hebben we ook gebruikte bandenstellingen te koop. Bekijk het assortiment gebruikte bandenstellingen.

Hoge kwaliteit bandenstellingen

Bij StellingStunt garanderen we naast een scherpe prijs ook een goede kwaliteit bandenstelling. Hierdoor zullen bandenstellingen van StellingStunt ook lang meegaan. Iedere bandenstelling die wij aanbieden is gecontroleerd met zorg en voldoet dan ook altijd aan de arbowet. Mocht je vragen hebben over de kwaliteit, de bouwmaterialen of het maximale toegestane gewicht, dan kun je altijd ons serviceteam benaderen via e-mail of telefoon. Zij staan voor je klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen. Neem eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod bandenstellingen en plaats vandaag nog een bestelling.

Uitvoeringen

Bij Stellingstunt heb je de keuze uit diverse afmetingen van bandenstellingen. Zo kan je bandenstellingen kopen in diverse hoogtes, breedtes en dieptes. Let erop dat je altijd wat ruimte overhoudt bij de aanschaf van een bandenstelling, zodat je fatsoenlijk bij je bandenstellingen kunt blijven komen. Meet daarom altijd van tevoren even je ruimte op, zodat je weet welke afmeting bandenstelling je nodig hebt. Heb je nog andere vragen over een uitvoering bandenstelling? Of wil je graag advies over de beste bandenstelling die bij je past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met de zoektocht naar de perfecte bandenstelling. Bekijk ons uitgebreide assortiment bandenstellingen op deze pagina.

Bandenstelling uitbreiden

Voordeel van nieuwe bandenstellingen die wij verkopen is dat deze uit te breiden zijn als je later meer banden wilt opslaan. Is de bandenstelling die je bij ons hebt gekocht op een gegeven moment te klein? Dan kan je de vakken eenvoudig uitbreiden, zodat je meer ruimte hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden om uw bandenstelling op de juiste wijze uit te breiden. Onze specialisten weten precies wat haalbaar is om het gewenste resultaat te bereiken.

De voordelen

  • Speciaal ontworpen voor bandenopslag: bandenstellingen zijn ontworpen met het oog op optimale bandenopslag, waardoor ze ideaal zijn voor bandenwinkels, autogarages en bandenopslagfaciliteiten.
  • Maximale ruimte-efficiëntie: met een specifieke indeling voor banden bieden bandenstellingen maximale ruimte-efficiëntie, waardoor kostbare magazijnruimte optimaal wordt benut.
  • Eenvoudige toegang en handling van banden: bandenstellingen bieden gemakkelijke toegang en snelle handling van banden, wat essentieel is voor een soepele werking van bandenopslagfaciliteiten.

Levering van jouw bandenstelling

Overweeg je een bandenstelling aan te schaffen voor de inrichting van je garage? Wanneer je online bandenstellingen koopt kun je van ons het volgende verwachten met betrekking tot de levering van je bandenstellingen. Houdt er rekening mee tijdens het bestellen van een stelling dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Wel zo handig, op de tijden dat je geopend bent. Heb je speciale wensen omtrent de aflevering van je bandenstellingen? Zoek dan even contact met onze klantenservice, dan bespreken wij de mogelijkheden met je. We houden van afspraak is afspraak, dus laten we tot een afspraak komen.

 

Gebruikte bandenstelling te koop

Één of meerdere bandenstellingen kopen kan een flinke investering zijn, maar deze investering kun je minder groot maken dankzij onze gebruikte stellingen die te koop staan. De magazijnstelling met het label “gebruikt” heeft soms een deukje, of flink wat krassen, maar doet er niet minder zijn werk om. De stellingen zijn door ons geïnspecteerd en voldoen nog altijd aan magazijnstelling eisen van de arbo wetgeving. In onze webshop vind je ook bandenstellingen met het label “oud gebruikt”. Deze type stelling heeft deuken, krassen en eventueel ook roest, stof en/of een vervaagde kleur. Een gebruikte magazijnstelling kopen? Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden en een passende offerte.

De levering

Ben je aan het overwegen om bandenstellingen aan te schaffen voor de inrichting van je magazijn? Wanneer je online een magazijnstelling koopt kun je het volgende verwachten van de levering. Houdt er rekening mee tijdens het bestellen van een magazijnstelling dat we standaard leveren op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Kortgezegd op de tijden dat de meeste bedrijven geopend zijn, wel zo handig. Heb je speciale wensen omtrent de aflevering van je bestelling? Zoek dan even contact met onze klantenservice. Wij bespreken dan de mogelijkheden met je. Er is vaak veel mogelijk als er wordt overlegd!

Bandenstelling online bestellen

StellingStunt is de juiste partij voor jou wanneer jij nieuwe bandenstellingen nodig hebt. Via onze webshop bestel je jouw nieuwe bandenstellingen eenvoudig en snel online. Voor vragen of meer informatie over een bandenstelling, kunt je contact opnemen met ons gespecialiseerde team. Dit kan zowel via de mail als via de telefoon. Onze specialisten helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen altijd zo spoedig mogelijk, zo weet je snel waar je aan toe bent.

De voordelen van kopen bij StellingStunt

  • Advies op maat: StellingStunt heeft jaren ervaring en veel specialisten in dienst. Op die manier kunnen wij goed advies op maat geven. We kunnen zelfs advies geven over magazijninrichting.
  • In overleg is veel mogelijk: wat je wensen ook zijn, door ze bespreekbaar te maken en deze te overleggen kunnen we veel betekenen.
  • Korte lijnen: wij houden van korte lijnen. zo regelen we snel contact met elkaar en kunnen we goed advies geven.
  • Afspraak is afspraak: wanneer we een afspraak maken met elkaar, dan staat deze. Dus wij zullen er alles aan doen om de afspraak na te komen. Dat is wel zo eerlijk.
  • Snel antwoord op al je vragen en/of wensen: we zorgen er met ons team van specialisten voor dat je altijd zo snel mogelijk antwoord hebt op al je vragen. Zo weet je snel waar je aan toe bent, dat is wel zo makkelijk.

Wil je advies inwinnen bij ons met betrekking tot magazijninrichting of heb je een andere vraag over een bandenstelling? Wij zorgen er altijd voor dat we zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van al je vragen, zodat je nog op korte termijn weet waar je aan toe bent. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected].