Filters opslaan

Bandenstellingen

Voor veel bedrijven is een bandenstelling onmisbaar. Bij Stellingstunt vindt u nieuwe bandenstellingen tegen een scherpe prijs. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld garagehouder bent en u de autobanden wilt opslaan in uw bedrijf.

16 producten
Sorteer op

Voor veel bedrijven is een bandenstelling onmisbaar. Bij Stellingstunt vindt u nieuwe bandenstellingen tegen een scherpe prijs. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld garagehouder bent en u de autobanden wilt opslaan in uw bedrijf. De bandenstellingen zijn geschikt voor zowel zomer- als winterbanden. Het is belangrijk dat u deze banden op juiste wijze opbergt, want zo kunt u slijtage voorkomen. De banden liggen in de stelling altijd in de juiste positie en hebben zo de minste kans op vormverandering. De bandenstellingen verkrijgbaar bij Stellingstunt zijn allemaal van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Neem eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod en plaats vandaag nog een bestelling. Op deze manier kunt u uw banden snel weer op de juiste manier opslaan in een bandenstelling binnen uw magazijn of bedrijfspand. Bekijk ook ons assortiment gebruikte bandenstellingen.

Uitvoeringen

Bij Stellingstunt vindt u de bandenstellingen in diverse afmetingen. Bij het aanschaffen van een nieuwe bandenstelling is het belangrijk om goed te letten op de hoogte, breedte en diepte van deze stelling. U wilt natuurlijk wel dat de stelling binnen de ruimte past en dat u de hoeveelheid banden kwijt kunt, die u in gedachten heeft. Meet daarom uw ruimte altijd even van te voren even op. Heeft u nog vragen over de diverse uitvoeringen van de bandenstelling omdat u bijvoorbeeld wilt weten welke stelling het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte bandenstelling. Bekijk ons uitgebreide assortiment bandenstellingen op deze pagina.

Bandenstelling uitbreiden

Voordeel van nieuwe bandenstellingen welke wij verkopen is dat deze uit te breiden zijn als u later meer banden wilt opslaan. Is de bandenstelling die u bij ons heeft gekocht op een gegeven moment te klein? Dan kunt u de vakken eenvoudig uitbreiden, zodat u meer ruimte heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden om uw bandenstelling op de juiste wijze uit te breiden. Onze specialisten weten precies wat haalbaar is om het gewenste resultaat te bereiken.

Levering van uw bandenstelling

Wilt u een bandenstelling bestellen bij Stellingstunt? Wanneer wij deze bandenstelling op voorraad hebben kunt u er rekening mee houden dat u deze binnen 3 werkdagen ontvangt. Wij hechten veel waarde aan een snelle service. Wij komen uw bandenstelling altijd op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 leveren. Zo kunt u dus al snel profiteren van het gemak van een bandenstelling.

Service van Stellingstunt

Wenst u passend advies of heeft u speciale wensen met betrekking tot het afleveren van de bandenstelling of een van onze andere magazijnstellingen? Geef dit dan gerust aan en wij bespreken de mogelijkheden met u. Ook op het gebied van communicatie vinden we korte lijntjes erg belangrijk. Dus mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust via de telefoon of mail en dan helpen we u graag verder. Wij zorgen er altijd voor dat we u zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van uw vragen zodat u nog op korte termijn weet waar u aan toe bent. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]