Magazijnstelling kopen

Magazijnstelling voor scherpe prijs

Bent u op zoek naar een magazijnstelling, bandenstelling, legbordstelling, palletstelling of passende onderdelen voor de stelling die u al heeft? Maak kennis met StellingStunt. Bij ons vindt u diverse magazijnstellingen en toebehoren tegen scherpe prijzen. Heeft u in uw werkplaats behoefte aan een magazijn stelling van minimaal 12 meter lang, of kunt u uit de voeten met één die de helft korter is? Tussen de stellingen van StellingStunt vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Een magazijnstelling zorgt voor overzicht

Een overzichtelijk magazijn, garage of werkplek werkt prettig en is efficiënt. Daarom vindt u in ons assortiment allerhande magazijnstellingen en bijbehorende producten die bijdragen aan een functioneel ingerichte ruimte. Met een magazijnstelling van StellingStunt zorgt u ervoor dat u en/of uw eventuele medewerkers doelmatig te werk kunnen gaan. Is uw magazijn overvol en bieden palletstellingen geen uitkomst? Bekijk dan onze legbordstellingen eens. Deze zijn heel eenvoudig te (de)monteren en kunnen altijd uitgebreid worden. Naast nieuwe magazijnstellingen beschikt StellingStunt tevens over gebruikte stellingen. Deze stellingen zijn aan een uitgebreide inspectie onderworpen en voldoen aan alle vastgestelde veiligheidseisen. U bent daardoor verzekerd van de beste kwaliteit, voor de allerlaagste prijs.

magazijnstellingenLegbordstellingpalletstellingen

Kwaliteitsgarantie magazijnstellingen

Die kwaliteitsgarantie geldt voor al onze stellingen. Omdat wij graag willen dat u weet wat u in huis haalt hebben we een richtlijn opgesteld, waarmee we elke partij magazijnstellingen kunnen classificeren. Zo betekent nieuw bij ons ook echt nieuw. De magazijn stelling die met dit keurmerk geclassificeerd wordt is mooi van kleur, totaal onbeschadigd en nooit eerder gebruikt. U bent verzekerd van een lange levensduur zonder problemen. Onze “jong gebruikt” stellingen hebben nog steeds mooie kleurstellingen, maar kunnen heel licht beschadigd zijn. Mocht dit het geval zijn dan gaat het om heel weinig beschadigingen, die de kwaliteit van de stelling geenszins benadelen. Verder is er geen sprake van roest of vuil.

Gebruikt

Een magazijnstelling met de classificatie “gebruikt” is ideaal voor de praktische en prijsbewuste koper, die er niet zoveel om geeft hoe de magazijn stelling eruitziet, zolang deze maar functioneel is. Want dat zijn de gebruikte magazijnstellingen nog steeds. Ze hebben misschien wat krassen en soms een deukje, maar van roest is geen sprake en ze zijn niet ernstig vervuild. De laatste categorie is “oud gebruikt”: stellingen met deuken en krassen, en eventueel ook roest, stof en een vervaalde kleur. Deze vindt u niet bij ons op de website. Neem contact met ons op om meer te horen over deze magazijnstellingen.

De voordelen van een magazijnstelling kopen bij StellingStunt

Dankzij onze magazijnstellingen creëert u op eenvoudige wijze meer (opslag)ruimte binnen uw pand. Heeft u een geschikte magazijnstelling gevonden die aan uw wensen voldoet? Plaats uw bestelling gemakkelijk en snel online. Wij leveren uit eigen voorraad, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. U ontvangt uw magazijnstellingen altijd binnen drie werkdagen. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u een bestelling retourneren? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. StellingStunt hecht veel waarde aan tevreden klanten en denkt altijd met u mee om tot de perfecte oplossing te komen.