Je werktafel gebruiken waar je maar wil!

Je werktafel gebruiken waar je maar wil!

Het inrichten van een magazijn of werkplaats gaat normaliter niet zonder slag of sloot. Waar plaats je de stellingen en hoe zet je die nou zo neer dat alle opgeslagen producten makkelijk toegankelijk zijn? Hoe zorg je ervoor dat de looproute zo efficiënt mogelijk is en waar plaats je de werktafels nou zo dat deze optimaal gebruikt kunnen worden? Voor dit laatste is er in ieder geval een praktische oplossing; het inzetten van werktafels met wielen! Lees snel met ons mee waarom jij een werktafel op wielen zou moeten aanschaffen en hoe je deze gemakkelijk kan inzetten. 

Wat zijn werktafels op wielen?

Een werktafel is een veelvoorkomend arbeidsmiddel in magazijnen, werkplaatsen en garages. Werktafels worden vaak gebruikt voor het prepareren van bestellingen, het uitvoeren van kleine reparaties, het vullen van vloeistof houdende flesjes en het inpakken van producten. Een werktafel is erg praktisch, en kan vaak worden ingesteld op hoogtes, zodat men zowel zittend als staand aan de slag kan aan een werktafel.

Een werktafel op wielen kan worden gezien als een werktafel met een handig extraatje; een werktafel op wielen is namelijk gemakkelijk verplaatsbaar en kan op deze manier worden ingezet waar dan ook maar gewenst. Dien je dozen in te pakken met producten die net uit een bepaalde machine komen, of wil je graag dozen op een heftruck plaatsen die dicht bij de deur staat? Een werktafel op wielen kan je gemakkelijk op een plek naar keuze zetten! 

Voordelen werktafel op wielen

Naast het werken op welke plek je maar wil, brengt een werktafel op wielen nog meer voordelen met zich mee. Zo kan je deze, wanneer gewenst, zo neerzetten dat er op het ene moment juist vier mensen aan kunnen werken, maar op het andere moment bijvoorbeeld twee door deze tegen een muur aan te zetten. Een werktafel op wielen kan gemakkelijk op een bepaalde plaats worden vastgezet, doordat er een rem op de wielen zit. 

Welke soorten werktafels op wielen zijn er?

Werktafels komen in alle soorten en maten voor, zo kan je altijd wel een werktafel kiezen die qua maat perfect in jouw magazijn past. Daarnaast zijn er ook verschillende materialen voor tafelbladen op de markt, zoals bijvoorbeeld een rvs werktafel op wielen, of juist een werktafel hout. Buiten de maten en materialen, vind je ook werktafels met handige extraatjes buiten de wielen om, zoals bijvoorbeeld een werktafel op wielen met een ingebouwd ladekastje!