Inpaktafel voor efficiënte magazijninrichting

Inpaktafel voor efficiënte magazijninrichting

Met het aanschaffen van een tafel om in te pakken voor in jouw magazijn, werkplaats of opslag, investeer je aanzienlijk in tijd en kosten. Het gebruik van een inpaktafel draagt bij aan het efficient werken van jouw werknemers, en daarnaast ziet het inpakken van de producten er ook nog eens een stuk netter uit. Waar wacht je nog op? 

Bij StellingStunt vind je uiteraard enkel inpaktafels magazijn die kwalitatief uitstekend zijn, en waarbij veiligheid in acht wordt genomen. De inpaktafels in ons assortiment zijn uitvoerig gecheckt en gekeurd en kunnen dus als geen ander worden gebruikt in jouw magazijn, werkplaats, garage of opslag! Ben je benieuwd wat onze inpaktafels precies voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op! 

Wat is een inpaktafel? 

Een inpaktafel kan worden gezien als het kloppende hart van de logistiek binnen een magazijn of opslag. De tafel kan worden gebruikt voor het inpakken van dozen, plakken van verzendlabels en het inspecteren van goederen. Een tafel om in te pakken wordt meestal uitgerust met handige tools, zoals tape, scharen en labels om het werk snel en foutloos te kunnen doen; dat draagt dus bij aan efficiëntie op de werkvloer. Door de hoogte van deze soort tafels, kan ook fysiek worden ontlast; dit verbetert de productiviteit en welzijn van medewerkers.  

Soorten inpaktafels 

Hoewel zo’n soort tafel op zich natuurlijk al een efficiënte verademing is voor in elk magazijn of opslag, kan je bij StellingStunt terecht voor verschillende soorten tafels. Kijk bijvoorbeeld eens bij de inpaktafel op wielen; deze kan je verrijden en neerzetten op de op jouw gewenste plek, of bij de inpaktafel gebruikt; een goedkopere variant van de inpaktafel doordat deze een tweede ronde mee gaat. Schaf je een tweedehands tafel aan, dan kan je natuurlijk alsnog rekenen op goede kwaliteit en veiligheid van de tafel!  

Inpaktafels van StellingStunt

Wil je een inpaktafel kopen? Dan ben je bij StellingStunt aan het juiste adres; je kan jouw magazijnoplossing makkelijk online bij ons bestellen. Wil je daarnaast graag meer informatie ontvangen of heb je vragen over een van onze andere producten? Wees dan uiteraard welkom om contact met ons op te nemen, voor elke vraag die je maar hebt of wanneer je graag passend advies van onze StellingStunt-specialisten ontvangt! Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar [email protected]. Ook wanneer je een grote aanvraag magazijnbakken wilt doen kan je ons via deze contactgegevens bereiken.